Ali doner
Пункт фастфудной продукции
2.2
Широкий ассортимент блюд быстрого питания
Заказать
2.2
Alikhan Tolendi
Али донерге бірінші рет келуім маған ұнады сотрудниктеріде жақсы күліп тұрады алға баса беріңдер😍😍🔥🔥🔥
Жанарыс Серикбай
Ақбота деген қыз өте тамаша донер істеп берді
Володя ..
Ни кому не советую Донеры не вкусные,персонал храмает соус просроченный нас троих заташнило Донеры сухие воды в не было
Aigerim Shaimanova
Соус тузды, картошка фри орнына чипсы салынган , кытырлак емес
GY
Gulhayo Yuldasheva
Куринный заказ бергем суық болып келді тауық еті суға піскен сияқты лаваштың дәмі бұрынғыдай емес не советую
ДТ
Дастан Ташходжаев
Ребята слабо работаете порции просто на место поставьте честно скажу вообще ужасно за деньги покупаем оно того не стоит жалко деньги отдавать
БТ
Берикгали Темиртай
Али донернің бүкіл точкасының барлығы ұнайды әсіресе севердегі Кассир Айдана деген қыз керемет екен😍😍😍бәрі керемет 👍👍👍
Улмекен Отеген
Не сұмдық мынау. Құнығып кеткен ба бастықтары. Картошкасы қайда. 2 адамға мынаны алғанша Мустафадан ношкий алғаным мың есе ғой 3600 тгге. Ұят екен енді мынау
VP
Vazira Perdebekova
Кудай ози кеширсин бирак лаваштары онша емес екен 0 деген бага берем. Заказ бергениме окинип калдым👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Shapagat Zhaisanbaevva
Өте нашар адам келетін жер емес шаурмаларының ішінде дым жоқ 1150тг кішкентай ақ,соустарын былшытып сала берген ағып үстіміздің бәріне дәңгәлі келетін жер емес салфеткаларында экономдап берет екен👎🏻👎🏻👎🏻🤮
AN
Asilbek Nurtas
Даже одного звезды много мы со всем классои там были и просто все ужасно там не мясо а хлеб как будто все недовольные
Nurik STO
Даже скотина за вашу еду не берып жатсын деп айтады
A Umirbayev
Круглосуточно работает Только логотип точки 😂 почитал отзывы… хорошо что закрыты когда я приехал 😂
Айда Рахымбай
Ваще ужас келмеңдер бургердің ішінде дым жок ваще бургер жасай алмайд
ЖЕ
Жарасхан Елшибай
Вашше онша емес
.. .
Очень тонки донер и мальенки очень плохо не стойт свойх денег лучше салам бро
Balnur
ужасное место
ДП
Диас Пердехан
Бұрынғыдай емес
Bekzhan Aidarbek
Говяжий емес кур лаваш или лаваш с картошкой деп озгерте салындар
П
Полускун
Самое худшая из точек
Ersultan Askarov
Жоламаңдар
Алдияр Бексары
Поель вкусно но ошурцы постоявшые а так все нормально и вкусно
Dake ㅤ
Мяса вообще нету, только картошку ем с лавашом Не стоит того вообще
Вио
Такой не вкусный лаваш я еще ни где не ела, мясо просто отвратительное, овощи с позавчерашнего дня видимо Фу больше ни ногой сюда
Хадиджа Хадиджа
изначально заказала, кинг дог был вонючим запахом маслы и мясы, и спросила поменять на нормальную еду и поменяли на донер а там был окорачка с кожурой и сырая мяса. Полная фри, мясы нет. Вообщем не рекомендую данное место!
zH
zhock Hdf
Тема тема тема
Zeinep Ashimmirza
Мы ходили в «Али Донер», заказали 2 лаваша и 2 комбо. В лаваше не было мяса, вкус был ужасный. Сделали только один укус и оставили, есть невозможно.
NB
Nur Bolatovich
Круглосуточно истемесе жазбау керек.
K
Kaizer
Не советую заказывать , ждать придется очень долго !
Аскарова Лаура
Говяжий комбо 2,отее нашар, ышындегысы аз ито дамсыз
G. .
Щещен амы ошибка жасаған үшін неге акшамды қайтармады,2 пиала дегем стакана (ЧАШКА) чекке 1200 тенгелык су берып тургой акесвн аузы,1200 кайтарындар қотақбастар
НЕ
Нұрсұлтан Емберді
В лаваше нету мясо ! Самый худший лаваш в моей жизни ! Не ел уже 1 год случайно кто купил , для интереса попробовал, вкус еще хуже стал ! Где мясо !? Полный порожняк ! Картошка сырая ! Кто так готовит !? Не раз убеждаюсь что Али донер , это полный отстой ! Поменяйте название ! Не рекомендую !!!
Turar Amangeldi
Лаваштың картошкасы піспеген қатты👎🏿
Нурасыл Кайыргали
👎🏿
nury ermakhan
Картошка жаманын берп жберген ышынен жасыл дактар шыгып жатыр Дамы де жок
👎🏻
DK
Disa Kalli
Өте нашар туған күнімде заказ беріп ем,2 апта отравление болдым
Diana Abdurahimova
бургер заказ бергем,лаваш салып жіберген хотя жарайд десем,өте дәмсіз🫥
mB
miras Baubek
Бараны 1 сағатта дайындап берді 4 донерді 15 минут деп алып
bagdatuly 8
Нәшәәр
Нурсулу Куатбекова
Мухан Ербол Али донер 0 севердеги шики ет писпеген 0 Баурым
Askarbek Adilbek
Оте нашар ! 2 шауырманы стейк куткендей куттик , адам жок азангы уакытта , шауырма жеуге турарлык емес , дамиде айнып кеткен ! Кезинде керемет еди ! Окиништи оте
Marixskzz💘 .
Вкусно сочно.КАРТОШКА ФРИИ САМЫЕ ВКУСНЫЕ У Н
БД
Бунёмин Дадаханов
Етте исі бар, қатты общем не советую!
Akayev Kuanyshbek
Там нету пиццы
Асылжан Бейсенов
Ужасный лаваш, не вкусный. Соуса много, соус как майонез. Вместо мяса сплошные сухожилия, чуть не вырвало пока ел. Больше никогда не вернусь сюда.
Мура Алмухамедов
Бұрынғыдай емес, дәміде өзі де өзгеріп кеткен ужасный, лаваш ішіндегі еті салқын, суып қалған лаваш пен фри жеп қайттық
АЖ
Алиби Жандарбек
Қонақ болып келіп жеп едік,өте ұнамсыз екен донер,лаваш,комбо 3 тері вообще жи алмады
Асл Актау
донерін наны катып еті салкын бармандар оте жаман екен кызметтери
Begimai _
Ужас