Fariza
Аружан Сергазы
Мастер Ақерке😍💓
UA
URPIYA ALIYEVA
Қыздар өте керемет Бота Ақмарал Шахноза Ақбота Малика ханым Ақерке Арай Шолпан Жұмыстарың алға баса берсін Ризамын
AZ
Aijan Zubaira
Шашымды темный синиге бояп берініші деген едім розывыға бояп беріпті оның үстіне шашымды жұлып ауырты тарай алмайды екен
Zhuldyz Amangeldi
Өте нашар жасайды кірпігімді 3 сағат жасады .Ол махлғой көзім қызарып ісіп кетті ашылмай қалды . Ужас жасай алмасаныздар жасаманыздар мүлдем біреудің көзің құртпай
NS
Nariman Sovet
Өте күшті керемет саудасы жүре берсін
Aidana Shamyrkhan ❤️
Ақерке мастер педикюра 🥴👎🏻пришла я на педикюр ,так как до этого сделала маникюр и брови здесь ,и мне все понравилось (Арай и Улдана ) Думала и педикюр нормально сделают ,но очень пожалела .Педикюр мне делали на кухне ,там и готовили 🤦♀️🥴Акерке то задела ,то ковыряла на одном и том же месте где болит .Про чистку просто молчу👎🏻Ни скраба ,ни массажа ,ни условии но при этом уялмастан 5000тг говорит (я делаю без геля,просто чистку) Отырган жерым сондай лас,и кресло неудобное ,весь процесс аягымды котерып отырдым озым,пока она мне пятки чистила 🥲Вообщем у меня нету слов 🥴👎🏻💔
Uldana Nyshanbai
Make up :Uldana Hair :Malika,Sholapan