Поиск
Zhakogoe S. B
Өтте кермет күшті зор топ мықты үиірме қала бойынша №1
Көркем Дуисебек
3 отзыва
Кмо тігіні маған қатты ұнайды керемет рахмет🥰🥰🥰🥰
KG
Kausar Galymzhanobna
өте өте күшті тігін дизайны барлығы ұнады 10/10000
Asylzat .
1 отзыв
Мен Alisha қолөнер мектебінде Тоқыма,бисер тоқуға қатысамын. Маған ұнайды. Мұнда үйірмелер түрі көп. Апайларда жақсы түсіндіреді, олар мейірімді, әрі қатал. Мен бұл үйірмені жақсы көремін.
ВМ
Вен Мырза
1 отзыв
Алиша орталығына қатысқан бала көп нәрсені үйреніп шығады. Ұстаздары да сондай мейірімді. Үйренген нәрселерін, шәкірттерге аянбай үретеді. Осы орталықты ашқан кісілерге көп рақмет! Мемлекетімізге де көп- көп рақмет!
B
Bayan
2 отзыва
Мен Құрбанмұрат Баян тоқыма үйірмесіне қатысқанына 4 сабақ болды. Тоқуды үйрендім, маған үйірме іші және апайлар ұнады. Бөлмелері кең барлық қажетті заттар бар.
AS
Alihan Serikbay
Апайларымыз өте позитивті екен
Kerbezm💗
7 отзывов
3жылдай қатыстым. Керемет курс,уйрететін апайлар проф қай киімді көрсетсем соған дәлме дәл етіп тігіп шығатын едік,сонын арқасында бүкіл жарыстан бас жүлде 1ші орынан түспей жүрміз келіп қатысыңыздар
akniet nz
1 отзыв
Мен Алиша үйірмесіне 2 жылдан бері қатысамын. Тоқыма үйірмесінде көптеген бұйымдар жасап үйрендім. Әліде қатысамын. Маған ұнайды. Қол өнерге қызығатын қыздарға осы қолөнер мектебін таңдауға кеңес беремін.
ا.
الشماس .
1 отзыв
Алиша курсына 3жылдай болд қатысканыма көп нәрселер үйрендім сумка, браслет т.б нәрселер уйрендым апайлары да прям кушты
Толганай Отеген
2 отзыва
Өте жақсы үйірме, пайдалы әрі қызықты.😍
Omirtaeva Zh
3 отзыва
осы үйірме ашылғаннан қатысқанмын.2022жылдың басыныны 2жылда қаншама нәрсеге үйретті. Киім тігу, құрақ тігу, суреттер салу т.б Қаншама қалаларға жарыстарға бардым ,Гульмира апай Алматы,Жетісайға жарыстарға ,Эльмира апаймен Түркістанға жарысқа ,Гулжайна апай бәрімен көрмелерге жобаларға қатысып қаншама тәжірибе жинадым,цехтада істеп тігіннен бөлек вышывка құрақ тағыы көп заттарға осы жерден үйреніп кеттім ,осы үйірмеге айтар алғысым көп колледжге түсіп қызыл диплом алып енді Астанада оқып жатырмын дизайнда.Осы үйірменің бастамасымен көп нәрсеге үйрендім, жыл сайын үлкейіп жаңарып отырады. Жаңа үйірмелер қосып бәріне үйретеді.Alisha ұжымының мұғалімдеріне рахмеет 🤍🤍🤍 Кәзір қарап сағынамын❤️❤️❤️
Aizat Nurjan
2 отзыва
күшті үйретеді👍🏻 апайларда керемет түсіндіреді, комфортная атмосфера ✨✨✨
G Н
1 отзыв
Бұл курстың арқасында жаңа қабілеттерімді ашып, өз қолымнан әдемі дүниелер шығаруға сенім арттым
Aш
Alisha, школа кройки и шитья
7 сентября 2025, официальный ответ
Gaziza, бағалағаныңызға рахмееет 💛
Guljaina Bakurova
7 отзывов
Курс өте жақсы 7-18 жас Қыздарға арналған үйірме түрлері өте көп.
🤍 ~ريان~
5 отзывов