Mardan Gold
Ломбард
ТОО Ломбард Мардан Голд
Бэби Бэби
Мардан ломбард ишиндеги кассир Майра клиентке оте обслуживание жасайды барган сайын кулип отырады🫠🫠🫠 осындай кассир кыздарыныз коп болсын рахмет
Марияна Мыктыбек
Майра ханымга алгысым шексиз😘❤️🫶Оз исинин маманы. Кандай жагдай болсада барине жауап берип, комектесип жауапкершиликпен карайды🫶Жумысыныздын берекесин берсин!
Меруерт Сыздыкова
Жарайсың Майра мен саған өзім ризамын. Үнемі хабарлассаң уақтылы жауап беріп жұмысыңа жауапкершілікпен қарайсың. Майра деген қызға 5-жұлдыз қойдым жүзі жылы сыпайы қыз
Айдана Торебек
Майра оценчикке рахмет айтамын! Керемет қызмет көрсетеді
A
Alyia
Мардан голд Тулеметов 69/10 Майра есімді қызға үлкен рахмет Унеми кулип қарсы алады Жақсы обслужить етеди РАХМЕТ саған алтын қыз
БЕ
Балнур Ергешова
Мардан голдқа рахмет 🤗 жұмыстарын өте тез әрі ұқыпты істейді әсіресе Майра өз жұмысын өте жақсы жасайды😘
Айгул Кушкинбаева
Ломбард өте жақсы Майра қызға рахмет сапалы қызметі үшін🫶🏻👍👍👍
ЖН
Жумагуль Наушанбаева
Мардан голдтың ұжымына улкен алғысымды айтамын, оның ішіндегі Майра қызыма. Майра өз ісіне жауапкершілікпен қарап, тез қағаздарды сапалы уақтымен тез орындап, сабырлығымен, білімімен әр кезде жылы күлкісімен, мейрімділігімен мені қуандырып отырады, қызыма , коллектив басшыларына сәттілік пен мол табыс, жетістіктері еселене берсін. Майраға жеке басына бақ пен дәулет , жеке басына бақыт тіледім. Улкен мың алғыс .
….. …..
Өте Қолайлы Ломбард Проценті Төмен Жоғары Бағалайды екен👍Эксперт қыз Гүлданаға Рахмет Жақсылап қызмет көрсеткен👍👍👍
ЖМ
Жармахан Мадали
Жаксы ломбард Канша сумма сурасакта тауып береды Оценщик гульдана оте жаксы клиентпен вежливо сойлесед
Асем Нуртаева
Ужас. Саламатсыздар ма? Куйеуімнің срогын білейін деп едім десем. Дыңкілдеп грубый тонмен Өзі звондап өзі сұрасын айтпаймыз дегені қалай кетті , маскара. Болмаса третий лицойга информация бере алмаймыз десін иа ? Беті құрсын қыздарыңның кай ауылдан тауып отыргызып койгансыңдар. Толеметова +7 (701) 743-10-00 номері
16 мая 2025, официальный ответ
Саламатсызба сізден кешірім сураймыз, сізбен сойлескен қыз міндетті түрде сегіс {выговор} алатын бол…
Акжол Джумакулов
Осы ломбардты таңдағаныма қуаныштымын Өте керемет ломбард Условиялары ұнады Қанша сумма сұрасақта тауып береді Гүлдана сотрудницасы өте сыпайы клиенттермен жақсы сөйлеседі керемет түсіндіреді
B🤍
Balza 🤍
Өте жақсы ломбард %де аз қыздардыда керемет әсіресе Гулдана😍
19 сентября 2024, официальный ответ
спс за отзыв) очень приятно
Aida Sapargalievna
Керемет ломбард. Кассадағы Гүлдана есімді қыз өте сыпайы, жұмысына ұқыпты қыз екен. Жақсы қыз екені көрініп тұр. Жылдам әрі ұқыпты жасайды өз жұмысын. Маған өте ұнады.
19 сентября 2024, официальный ответ
спс за отзыв) очень приятно
Оте жаксы ломбард, кыздары да жаксы, алдынгы Салтанат деген кызда оте тамаша кыз еди, Сезим кызым каталдау, документ, кагаз сурайды. Ол енды жумысы деп ойлаймын. Сураган сумманы береды Сиздерден отиниш % кишкене азайтсаныздар.
B0
Bake 001
Гарантия на все 100👍
АЖ
Алия Жолсеитова
Отличное условия и обслуживание👍👍👍 Советую всем приехать сюда
asm077rk 077
обратился на прошлой неделе. Понравилось очень хорошее качество обслуживания. Огромный плюс в том что мне предложили приличные деньги и быстро оформили все документы. При необходимости буду сюда обращаться и вам советую🔥🔥✊🏻
31 января 2021, официальный ответ
31 января 2021, официальный ответ
Доброго времени суток! 👋Благодарим за отзыв, будем ждать Вас еще✊
АЖ
Аяулым Жайлаубаева
Понравилось то что вещи были оценены в высокую стоимость и деньги мне выдали быстро. Такое хорошее обслуживание мне по душе! Рекомендую!
ФК
Фариза Кубеева
Мардан голд ломбарды маған өте тиімді, маған ұнайды. Пайыздарыда төмен. Басқа ломбардтарға қарағанда өте жақсы қызмет көрсетеді. Ішінде жұмыс жасайтын Арай қызда ұнайды.😘😘😘👍👍👍
Маржана Маржана
Отличный ломбард с хорошими условиями и выгодными тарифами и очень признательна за профессионализм и индивидуальный подход к каждому клиенту! Не пожалела что выбрала этот ломбард- Мардан голд ломбард! 💯💫Теперь буду советовать всем моим знакомым! Сервис 👍Всем советую😊👍👌
mm
marat musyrmanov
Оте жаксы тиимди ломбард! Мардан голд ломбардка алгыс билдиремин! % оте томен халыкка колайлы. Кез келген уакытта тиимди кызмет корсетеди.
Диана Тагиева
Ломбард просто класс👍👍 низкие % без пения. Высокие расценки Вежливый персонал Смс уведомления всегда напоминает об оплате % . Спасибо Вам Успехов и Процветания 😘
МЛ
Макатаева Ленгер
Условия и обслуживание очень удобные для клиентов. Сотрудники всегда доброжелательные, все объясняют понятно. Спасибо, что вы выручаете в трудную минуту.
Erbol Tore
Удобный и обслуживание на высоком уровне! Успехов вам и процветания! Рекомендую всем! 👍