Dora pizza
М.
Ммм .
Куштыы екен,унады прям
uldanw abilkhas
Өте дәмді,тамактары керемет,обслуживание вообще топ😍😍😍
МП
Молдыр Пернебаева
тагамдары тамаша екен Енлык официант молодец
ЁС
Ёкутхон Сатимбаева
Крылышкилеры өте дамды отыратын орындары жайлы адамға деген қарым қатынасы өте жақсы пряям қатты ұнпды❤️❤️💋💋
Asylzhan Khamidulla
Жаксы менде жаксымын
Muratbek Baktybai
Жақсы заведение екен, пиццалары ұнады🍕, сервис жоғары деңгейде қызмет істейді екен. Шымкенттегі номер 1 пицца осы жерде🔥🔥🔥
Нұржас .
Очень хорошее зваедение,качество обслуживание на высоком уровне,быстро приготовили еще и очень вкусно,есть хорошие скидки
Nurbek Nurbek
Достарынмен келгенге керемет заведение,пиццасы оте дамди, обслуживание жаксы,кыздары өте әдемі екен
bakdauletm
Отличное кафе! Суши свежие, рис идеально приготовлен, пицца сочная и с хрустящей корочкой, обслуживание на уровне. Обязательно вернусь ещё.
D.
DARYN .
Тағамдары өте керемет
ЮЮ
Юзер Юзер
Заказали через месенжер WhatsApp в кино роом в котором они поставили свое меню и пока я 2часа посмотрели кино нам не смогли даже нормально принять заказ и доставить нам пришлось сидеть голодными и на второй час нам доставили но качество на фото возможно я был очень грубо требуя срочно принять и доставить
Мереке Тургынбай
Фаст футдары дәмді. Обслуживания кушты жасалды. Рахмет❤️
Maxi
Өте күшті суши пицца 🔥🔥🔥🔥🔥 өте керемет жер екен комфортно 🫰🏻 Рахмет 😍
Ayazhan Tursynbaevaa
тамашаа куштыы жер екенн сушии пиццалары зор дәміі😍🥰🥰
Алия Абдиханова
Ужасная пицца. Сухая, черствая, тесто прокисшее-кислое. Можно было зафиксировать в коробке, она мятая приехала. Курьер тысячи раз извинялся. Упаковщик куда смотрел. Жауапкершілік 0. Қалай болса солай дайындалған.
araym♛♡ m
Питцалары оте дамды😋 обслуживание нна высшем уровне
Аружан Акимова
Кушты жер унады,Камшат деген кыз кушты обслуживание етты,дамы кушты свежий👍🏻🥰
aiyawkin NN
Обслуживание кушты особенно Камшат деген кыз))) тамактары тоже кушты 😻😻
Асхат Сарсен
Күшті керемет жер, тағамдары дәмді🫶
MK
Mariyam Khasanova
👍👍👍👍
KK
Kausar Kobekova
Маған қатты ұнады, акциясы да керемет дәл қазір келсек, келуге кеңес берем🫶🏻
Назикай Когамбек
Пицца дамди сыйлыкка суши келди 😋😍 келуге кенес етемин
ЖС
Жибек Сайдахан
Все было вкусно 😘👍🏻
Аружан Кальменова
Тамақтары өте дәмді. Рахмет👍
Jakay Akerke
Очень хорошый еды, Сотрудники очень вежливые спасибо большое ❤️❤️❤️
Адилет Алмас
Оте керемет дами жаксы сушилары улкен
qvsl ♾️
Очень вкусно, отлично готовят! Советую заходите!
ЖБ
Жан Байымбетов
Отличное заведение, вкусно готовят, советую
zhanikk
вкусные еды ❤️🔥❤️🔥
Қуат Полатбек
Бәрі күшті болды суши,пицца,фри бомба🌪️
GS
Gauxar Srn
Ужас, 2,5 сагат кутіп маргаритамен 2 суши айтсам, пепперонимен чикен алып кеп тур🤦🏻♀️
Бота 089
Өте дәмді тағамдары. Бағасы да космос емес. Обслуживание жақсы, өте сыпайы қыз. The food was good specially pizza… served good …felt comfortable
𝓤𝓛𝓑𝓐𝓛𝓐. .....
Dora pizza каладағы ен кушті Фаст фуд центр обслуживание жоғары деңгейде Аяжан деген қыздың қызметіне рахмет бәрі жоғары деңгейде 🫶
ЛБ
Лачын Бердимырадова
суши питцалары дәмді екені 🥰 өте керемет обсулживанияларыда күшті әр қашан күліп қарсы алады қыздары
RR
Rozygul Reyimowa
Тамакдары өте дәмди, маған унады🥰
Korpe Nazarowa
Очень классное заведения мне нравится когда хочется суши всегда прихожу в DORA❤️❤️❤️
N✨
Nanai ✨️
Dora Pizza оправдала моё доверие. В этом месте всё красиво и вкусно. Что мне особенно понравилось, так это обслуживание. Надеюсь, они удовлетворили каждого клиента. Особенно мне понравился официант Сулу. В следующий раз обязательно пойду с семьёй.Спасибааа вамм❤️❤️❤️
Екатерина Крайнова
Заказала доставку, курьеру не дали колу, написала в вацап с просьбой вернуть деньги. Стоимость колы 720тг. Вернули на каспи 600. Дело не в 120 тг, и так не приятная ситуация, не услышала извинений. Написали "я не знаю" еще и не всю сумму отдали. Выпрашивать естественно не собираюсь. Никогда не закажу больше здесь!
Magzhan .
Сушилары оте керемет😘дамды кызметтеры мен доставкалары тез ❤️ Камила кассиршанын жумысы оте жаксы🤟🏿❤️❤️❤️❤️❤️ракмет ужымга дамын айта алмайм
Арайка x
Оте кушти прям.Шымкенттеги лучший фас фуд❤️жандармм сотрудницалары да кушти ❤️Камила комфортик❤️❤️.топ топ падам падам .
Danila Yushim
Очень топовое заведения каждый день там кушаю с любимым человеком прям топ
Жанна Жарылкасынова
Рахмет оте дәмді екен.Келсеңіздер өкінбейсіздер👍👍👍
Жука .
Отте тамаша дамды екен кушты ракмет
Мирас Аскарулы
Керемет 🙌
Төлеби Есман
өте керемет тағамдары өте дәмді қызметтері ұнады👍🏿
АЕ
Айсулу Есман
пиццалары күшті❤️
Сакеңғой 🔥
Атмосфера обслуживания бары жаксы ұнады келіңіздер👍
Zhanaiym Oktiabr
Тағамдары дәмді😍
ФФ
Фарида Файзиметова
Рахмет өте керемет кафе пицца дәмді и сушилеріде тойымды
Erbolat ❤️
суши пиццалары өте дәмді бәрі ұнады рахмет!