Dora pizza
Пиццерия
4.4
4.4
Бота 089
Өте дәмді тағамдары. Бағасы да космос емес. Обслуживание жақсы, өте сыпайы қыз. The food was good specially pizza… served good …felt comfortable
Magzhan .
Сушилары оте керемет😘дамды кызметтеры мен доставкалары тез ❤️ Камила кассиршанын жумысы оте жаксы🤟🏿❤️❤️❤️❤️❤️ракмет ужымга дамын айта алмайм
ҒМ
Ғалымжан Мәдәлі
Суши нашар
MR
Makpal Ruskulbekova
Іші таза қызмет көрсету өте керемет әрі бағаларыда тиімді ♥️♥️♥️
Мереке Рысқұлбек
Топ топ ұнады🫶🏻❤️🔥❤️🔥
Leo Messi
Тағамдары өте күшті жәнеде дәмді
МЦ
Магазин Цифроника
Дәмін айтып жеткізе алмаймын. Қол жетімді әрі дәмді уақытылы кешікпей келеді қызмет көрсету жоғары сушилары прям топп отбасыммен немесе достарыңмен келсе керемет жер атмосферасы да сөз жоқ керемет екен
Алфия Казакстан
Спасибо Сулу админ!Dora Pizza за вкусный ужин! Пицца сочная, ароматная и очень аппетитная. Всё на высшем уровне.
uldanw abilkhas
Doro Pizza оставила у меня очень хорошее впечатление. Пицца действительно вкусная: тесто мягкое, хорошо пропечённое, начинка щедрая и свежая, а сыр отлично тянется и придаёт насыщенный вкус. Видно, что готовят с душой и не экономят на ингредиентах. Доставка порадовала — заказ привезли вовремя, пицца была горячей и аккуратно упакованной. Курьер вежливый и доброжелательный, что сразу создаёт приятное впечатление о сервисе. Цены вполне доступные и соответствуют качеству блюд. В меню большой выбор пицц, поэтому каждый может найти вариант по вкусу.😍 В целом Doro Pizza — отличное место для заказа вкусной пиццы домой или для компании. Обязательно буду заказывать ещё и с уверенностью рекомендую другим💕
Хаджимурат Рашитов
Очень приятное обслуживание высший уровень,очень вкусно советую попробовать всем интерьер тоже супер!!!!!🥰
Сара
Тамаша жер. Арзан ари дамди. Кызмет көрсету жоғары. Кассир уызға рахмет. Акция жайлы толып акпарат айтып плюс жастарын көрсеттім.
Ali Tulbasiev
Оте дамди екен,оте керемет атмосфера,тагамдары татты жане дамды екен маган унаганы пицца пепперони,тез дайын болад екен обслужка жаксы келуге советую, Оте дамди екен,оте керемет атмосфера,тагамдары татты жане дамды екен маган унаганы пицца пепперони,тез дайын болад екен обслужка жаксы келуге советую
Арай Ерназар
Заведениядагы атмосфера оте жаксы,тыныш ышы жайлы🫶🏻тамактары да жаксы😍👏
Baurzhanovichh .
Керемет жер екен кассир кызға лайк бастым куніге келетіндей болдық достарымызбен😁
Частый гость
NA
Nurgazy Agabekov
Керемет маган унады фасфуттары жаксы дамды келиниздер
Аяжан Болатбекқызы
Тағамдары өте дәмді. Жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін) пиццалары жұмсақ,суши топ😘
Aida Bakytovnaa
Отличная пиццерия, суши и пицца — без слов, очень вкусно. Приехать однозначно стоит. Отдельное спасибо официантке Юлдуз — обслуживание просто вау 💕💕
ЁС
Ёкутхон Сатимбаева
Крылышкилеры өте дамды отыратын орындары жайлы адамға деген қарым қатынасы өте жақсы пряям қатты ұнпды❤️❤️💋💋
bakdauletm
Отличное кафе! Суши свежие, рис идеально приготовлен, пицца сочная и с хрустящей корочкой, обслуживание на уровне. Обязательно вернусь ещё.
Uuu .....
Dora pizza каладағы ен кушті Фаст фуд центр обслуживание жоғары деңгейде Аяжан деген қыздың қызметіне рахмет бәрі жоғары деңгейде 🫶
N✨
Nanai ✨️
Dora Pizza оправдала моё доверие. В этом месте всё красиво и вкусно. Что мне особенно понравилось, так это обслуживание. Надеюсь, они удовлетворили каждого клиента. Особенно мне понравился официант Сулу. В следующий раз обязательно пойду с семьёй.Спасибааа вамм❤️❤️❤️
NE
Nyshanli Egemberdiev
Жаңадан келген Афицанит қарындасымызға көп көп рахмет Күліп қарсы алуы үлкенге дұрыс сөилеу қызмеь көрсетуіне үлкен рахмет керемет күштті ұнады маған сервисіде тағамжарында
MN
Madina Naimanbai
Тамақтары өте дәмді, сапалы! Әсіресе суши мен пиццаларының дәмі керемет. Пиццаға қолданатын ірімшіктері шынымен сапалы екен.Келуге тұрарлық орын — баршаңызға кеңес беремін! Тапсырыс беріп, үйге алдырып та көрсеңіздер болады. 😋
U.
Ulboska .
Заказали онлайн,ждали когда позвонят так и не дождались и позвонили сами. Сделали заказ заново. У них везде указано что акция 1+1 на пиццу Маргарита. Когда делали заказ сказали нам пиццу Маргарита по акции 1+1,сказала ок. Приехали забирать заказ а тут только 1 пицца. Уточняем и говорим что должно было 2по акции. Девушка говорит ‘эта акция действует только в зале,у вас собой по этому только 1’ 🤦♀️ просто нет слов!! Почему когда делали заказ не говорили об этом(причем она сказала хорошо,когда мы говорили об акции) 2- пишите обязательно там где указывали об акции о том что акция действует только в зале! И того пицца,наггетсы и фри 7200!! Фри очень жирная и половина сгорела.
Fatima ❤️
Пицца суши свежий обслуживание керемет❤️❤️❤️❤️
KР 🇰🇿
Пиццалары өте керемет Рахымжан Шеф Поворға рахмет👍👍
Sandugash Khozhkhmet
Я часто сюда прихожу обслуживание 100% девочки очень мило относится клиентам
Аю ‘
Бүгін бірінші рет келіп тұрмын,жақсы күтіп алды,комфорт жер екен,тамақтарыда керемет😋
Бексейіт Абдулхай
Тапсырысты тез қабылдап тез дайындайды екен қызметтері ұнады бағаларыда тиімді екен
Ayazhan Tursynbaevaa
тамашаа куштыы жер екенн сушии пиццалары зор дәміі😍🥰🥰
KK
Kausar Kobekova
Маған қатты ұнады, акциясы да керемет дәл қазір келсек, келуге кеңес берем🫶🏻
Korpe Nazarowa
Очень классное заведения мне нравится когда хочется суши всегда прихожу в DORA❤️❤️❤️
Danila Yushim
Очень топовое заведения каждый день там кушаю с любимым человеком прям топ
Сакеңғой 🔥
Атмосфера обслуживания бары жаксы ұнады келіңіздер👍
Zerde ❤️
Күшті заведение екен. Суши пиццалары өте дәмді. Сотрудниктер топ😍
bekzat .
Кассирлер Оте керемет сыпайы адемы тамактары кушты суши воапше Отто🔥🔥
💋💋
💋 💋
Dora pizza кафесі тағамдары өте дәмді екен келуге стойт😍😍😍
Aisha Kuatkyzy
Пицца😍😍😍Пиццерия такая уютная💕 Ұлжалғас официантка топ топ👍👍
Рахымжаннын сушилары 🔥 Рахымнын сменаснда ғана заказ берем сушиға😅
Частый гость
Бекасыл Сагындык
Суши пиццалар өте жақсы қатты ұнады,персонал қызметі өте жақсы көңілім толды!көп рахмет!
Shugi 🤍
Не стоит
QA
Qaraqat Agabek
Іші таза әдемі жер тамақтары дәмді екен
FA
Fariza Agabek
Өте әдемі жер екен тамақтарыда тез келді 😊
Bagdat Alaidar
Керемет екен👍👍👍
Molya Zh
😍😍😍 өте керемет обслуживание
r_us.1 .
Дәммі күшті еще өте жылдам заказдары
Асылжан Айназаров
Очень вкусная еда