Қазына
Баня
аС
ааа Сс,
В восторге
Баня кушты болып калыпты алдынгыдан Сауле деген апше куштты вобше пилиннг ыститтын вобще. Зор канща кымбат баняларга барып олай ыститын адам кормегем 😍всегда барып туратын дай болдым
5 посещений
Даша Путешественница
В восторге
Баня өте тамаша екен 👍👍 сервис керемет парға пихта сеуіп береді кассада Динара Ерболат қыз жігіт күліп қарсы алып шығарып салады,черный,зеленый чай тегін маған ұнады. Қарлығашқа арнайы рахмет пиллинг,массаж,банка алып демалып қалдым кабиналары таза бағасына тұрарлық екен Рима деген қызға рахмет тазалықты кушті ұстайды екен жане келемін Қазына баняның персоналдарына рахмет🌸🌸🌸
Balnur Abdizhalalova
В восторге
Ценасы өте керемет,іші таза әдемі молодцы👍
Л
Ләззат
Қызмет көрсетуі нашар
Zhanat Valihan
В восторге
Өте керемет монша, әр дәйім барамыз осы моншаға, қызметкерлерге рақмет. 💐💐💐💐
KS
Kundizay Sattarkhan
Не сұмдық шығындар деп кіргенімізге 30минутиа болған жоқ 4-5рет келді
Lazzat Saurikovna
🤑🤑🤑🤑
Айдана Базарова
В восторге
Саламатсыздарма!Бүгін 12.04.2026 сагат 11:15те баняга бронь жасамакшы болып хабарласқан едім кассадағы қыз ай шай жоқ не сәлемі жоқ маған аузына келгенін айтты.Қайтта қайта звондадым звонок барып тұр алмайды 2шы званокта звондағанымда званокты алды неге обратно звондамайсыз неге алмайсыз дедім📲 ол қызға айттым дурыстап сөйле дедім,ол қыз сізге міндетті емеспын дурыстап сөйлеуге бос кабинка жоқ деп телефонды өшіріп,номерымды черный списокка тығып тастады клиентті сыйлауды білмейды. Клиент всегда прав❗️ Мен постоянно клиентпын❗️ Клиентпен жумыс жасай алмаса жұмысынан шықсын❗️ Нервысы шаршаса басқа жумыс істесін❗️ Грубая қыз екен❗️ Персеналдарынызды ауыстырыңыздар осы жердің бастығы‼️
Enlik Koishyman
Оте салкынгой ишы 👌
ТТ
Тор Тор
В восторге
Маған массаж өте ұнады. Профессионализм прям в точку. Мастер Бибигул өз ісінің маманы екен. Рекомендую всем. Думаю буду ходить на постоянной основе, ради массажа.
5 сентября 2025, официальный ответ
Рахмет! Біз сізді всегда күтеміз.
ДА
Динара Акулбекова
👍🏻👍🏻👍🏻 баня
RJ
Ruslan Jetpisbai
👍👍👍👍👍
Байель Бакытжанов
В восторге
Оте керемет цена Зор Парилка Зор Иши таза Чай бесплатно Персонал молодцы Супер баня
Шолпан Әшірбек
Понравилось
Суы өшіп қала береді.Әр жексенбі куні ,ыстық су жәй ағады
Ұланбек Әлішов
В восторге
Өте күшті баня, пары рахат и тегін шай ішсең болады
Арзу Акилбекова
Очень круто красиво идеально
Гульнара Пиянова
Это наша баня!
ns tk
В восторге
Баня воскресенье жумыс жасайды ма? Кай уакытта?
13 декабря 2020, официальный ответ
Йа воскресенье жумыс жасаймыз сагат 10:00-23:00
ЕЕ
Ерсұлтан Елтай
Телефон көтермейді
AN
Amina Nagashbek
Не понравилось
Ышы оте лас
БИ
Бауржан Игисинов
Жақсы монша
Muhan Umarov
В восторге
Не маскара 17:08 Звандап бронь жасап едим кыздарга айтыпедим 21:00 барамын дедим ал келсем кабинкаа жок деди 11 кутиниз деп жатыр
Асем Ассмеа
Кушті ұнады👍
Aisha Aisha
Жақсы баня. Техникасы(фен) жаңа, іші таза, жарық. Бағасына тұрарлық👍
А.
Алсу .
В восторге
Баняга бурыннан барамын катты унайды озиме. Персоналдары адекватные, пары жаксы, кирсен оз уйымде жургендей демалып шыгамын😅 багасы да колжетимды, кабинкалары тап таза👍🏻
TK
Tolkinai Kowanova
Совсем не понравилось
До этого всегда посещали постоянно на протяжении двух лет в последний месяц 2 раза пытались связаться и забронировать кабинку не отвечают на телефон мало того что не отвечают так ещё просто скидывают трубку ужасно совершенное разочарование куда смотрит начальство ужас
ЕЕ
Ереке Еркін
Да
Zore Uteu
Было средне
4кабинкада ыстык су еле агады. Тек душы жаксы агады. Каждый клиенттен кейын туалеттиде тазаласаныздар дурыс болар еди. 1/2 кабинка жаксы.
Венера Калу
Массажисту респект,Гулзат оз исинин маманы 🌈♥️♥️🌹пилинг тоже отлично 👍
AM
Abdrakhman Mansurov
все плохо
20 января 2022, официальный ответ
Добрый день просьба напишите дату и время последнего визита в наш комплекс ?
Диана Елюбаева
В восторге
Отличное место😍 Рекомендую всем от души🔥 Как ценитель таких мест могу сказать, что один из самых качественных бань🔥 Обслуживание и сервис на высшем уровне! С девочками вернемся обязательно 😍
ШЖ
Рабиям Исабаева
Кушты баня, всем советую👍🏻
Томирис 🩷
В восторге
удобна и не далека . кассиры адекватные👍🏻 кабинки чистые . пар отличный . воды нафоры идеалное . я здесь никакого минусов не видела только плюсы молодцы сотрудники продолжайте в том же духе 👽
АЧ
Айым Чалтаева
В восторге
Күшті баня екен,таза, үлкен баруға кеңес беремін👍🏻👍🏻👍🏻
Nurik Tursynbek
В восторге
Маған ұнады жақсы таза əдемі екен. Отбасы болып барып қайттық іші кең екен əрі жақсы күтіп алды ресепші қыз көмек бере білді
Nazim Dosmakhanbet
Erasyl Bauyrzhan
Кушты екен баруга советую😍
Анар Токтарова
В восторге
Всё отлично, хороший персонал!!!
Айдана Оразаева
👍👍👍 супер баня 👍👍
Aruka Darkembaу
В восторге
Чистая и уютная баня, нам все понравилось
Мурат Байбосын
В восторге
Лучшая баня в Шымкенте, цена качество, чистота, обычная хорошая баня, кабинки топ
Sevarabegim Korgan
Совсем не понравилось
Все плохо тут и обслуживание ужас, записались на 17:00 но ждали до 17:10 мин . С временем у них проблемы 👎🏻 не советую вообще
NA
Nurseit Abseit
В восторге
Өте жақсы бания!Бағасы да қол жетімді.қызмет көрсетуі барлығы ұнады.Іші де таза әрі иісі де жоқ👍
Асель Абиш
В восторге
Сегодня мы с детьми ходили нам все понравилось очень чисто что не мало важно для нас. Банька 😍😍😍. Рекомендую всем это место. Очень приветливый персонал. Всем советую 👍👍👍 Сервис на высоте ! очень вежливый персонал, везде всё чисто. Обязательно сходим ещё раз👍