Қазына
BA
Balkumis Asker
Оте салкынгой ишы 👌
Даша Путешественница
Баня өте тамаша екен 👍👍 сервис керемет парға пихта сеуіп береді кассада Динара Ерболат қыз жігіт күліп қарсы алып шығарып салады,черный,зеленый чай тегін маған ұнады. Қарлығашқа арнайы рахмет пиллинг,массаж,банка алып демалып қалдым кабиналары таза бағасына тұрарлық екен Рима деген қызға рахмет тазалықты кушті ұстайды екен жане келемін Қазына баняның персоналдарына рахмет🌸🌸🌸
БИ
все плохо
Қб
Қазына, баня
20 января 2022, официальный ответ
Добрый день просьба напишите дату и время последнего визита в наш комплекс ?
ДА
Динара Акулбекова
👍🏻👍🏻👍🏻 баня
ТТ
Тор Тор
Маған массаж өте ұнады. Профессионализм прям в точку. Мастер Бибигул өз ісінің маманы екен. Рекомендую всем. Думаю буду ходить на постоянной основе, ради массажа.
Қб
Қазына, баня
5 сентября 2025, официальный ответ
Рахмет! Біз сізді всегда күтеміз.
RJ
Ruslan Jetpisbai
👍👍👍👍👍
Байель Бакытжанов
Оте керемет цена Зор Парилка Зор Иши таза Чай бесплатно Персонал молодцы Супер баня
Muhan Umarov
Не маскара 17:08 Звандап бронь жасап едим кыздарга айтыпедим 21:00 барамын дедим ал келсем кабинкаа жок деди 11 кутиниз деп жатыр
Aisha Aisha
Жақсы баня. Техникасы(фен) жаңа, іші таза, жарық. Бағасына тұрарлық👍
А.
Алсу .
Баняга бурыннан барамын катты унайды озиме. Персоналдары адекватные, пары жаксы, кирсен оз уйымде жургендей демалып шыгамын😅 багасы да колжетимды, кабинкалары тап таза👍🏻
Шолпан Әшірбек
Суы өшіп қала береді.Әр жексенбі куні ,ыстық су жәй ағады
Ұланбек Әлішов
Өте күшті баня, пары рахат и тегін шай ішсең болады
ШЖ
Шолпан Жоламанова
Кушти керемет
Диана Омиртаева
Отличное место😍 Рекомендую всем от души🔥 Как ценитель таких мест могу сказать, что один из самых качественных бань🔥 Обслуживание и сервис на высшем уровне! С девочками вернемся обязательно 😍
Асем Ассмеа
Кушті ұнады👍
Рабиям Исабаева
Кушты баня, всем советую👍🏻
Zore Uteu
4кабинкада ыстык су еле агады. Тек душы жаксы агады. Каждый клиенттен кейын туалеттиде тазаласаныздар дурыс болар еди. 1/2 кабинка жаксы.
Арзу Акилбекова
Очень круто красиво идеально
Томирис 💜
удобна и не далека . кассиры адекватные👍🏻 кабинки чистые . пар отличный . воды нафоры идеалное . я здесь никакого минусов не видела только плюсы молодцы сотрудники продолжайте в том же духе 👽
Гульнара Пиянова
EB
Erasyl Bauyrzhan
Кушты екен баруга советую😍
Анар Токтарова
Всё отлично, хороший персонал!!!
АЧ
Айым Чалтаева
Күшті баня екен,таза, үлкен баруға кеңес беремін👍🏻👍🏻👍🏻
Айдана Оразаева
👍👍👍 супер баня 👍👍
Aruka Darkembaу
Чистая и уютная баня, нам все понравилось
Nurik Tursynbek
Маған ұнады жақсы таза əдемі екен. Отбасы болып барып қайттық іші кең екен əрі жақсы күтіп алды ресепші қыз көмек бере білді
Венера Калу
Массажисту респект,Гулзат оз исинин маманы 🌈♥️♥️🌹пилинг тоже отлично 👍
Мурат Байбосын
Лучшая баня в Шымкенте, цена качество, чистота, обычная хорошая баня, кабинки топ
Sevarabegim Korgan
Все плохо тут и обслуживание ужас, записались на 17:00 но ждали до 17:10 мин . С временем у них проблемы 👎🏻 не советую вообще
NA
Nurseit Abseit
Өте жақсы бания!Бағасы да қол жетімді.қызмет көрсетуі барлығы ұнады.Іші де таза әрі иісі де жоқ👍
Асель Абиш
Сегодня мы с детьми ходили нам все понравилось очень чисто что не мало важно для нас. Банька 😍😍😍. Рекомендую всем это место. Очень приветливый персонал. Всем советую 👍👍👍 Сервис на высоте ! очень вежливый персонал, везде всё чисто. Обязательно сходим ещё раз👍
МО
Мадина Оразбекова
😍😍😍😍 Керемет баня екен, ыстык рахаттанып шомылдык ризамын жане тап таза екен баня, 1 ші рет бардым енді тек осы баняга келетін боламын багасыда оте керемет советую👍👍👍👍👍
Арай Нуркен
Рахмет оте жаксы баня! Бурыннан барамын тазалыгына катты карайды. Персонал хороший 👍🏻👍🏻 семейный барганна жаксы, багасыда кол жетымды. Казыр бундай багада жаксы баня табу киын🙏🏻 оз басым ырзамын💐
Баня 🔥 Ассаламу алейкум! Не деген баня минау ? Жумистагы жигиттер айтип еди , пары мыкты деп, оте керемет. Мен таң калғаным парға арнайы жигит жалдап қойған, ол жигит веникти урганда 40 жылдык суык шигады, маган катты унады. Тазалыкка соз жок. Багасы 1000 тенге дегенде таң калгам 😂 пар тусинетин жигиттер. Таза биздиң баня екен минау. Келип бир кориниздер. Сосын тусинерсиздер меним эмициямды 👍👍👍🔥🔥🔥
Али Мадиханов
Взяли кабинку «ВИП» а там даже нету туалетной бумаги, это мелочь по сравнению как там было все грязно. Собирались зайти в кабинку, а там 2 сотрудника сидят и общаются в гостевом помещении. Стол таким грязным был как будто на нем кушали бешбармак. Зачем поставили плазму если от него нету пульта?! В нем даже кабельного нету. Вроде раньше была нормальная баня где можно было гостей встретить и отдохнуть.
TK
Tolkinai Kowanova
До этого всегда посещали постоянно на протяжении двух лет в последний месяц 2 раза пытались связаться и забронировать кабинку не отвечают на телефон мало того что не отвечают так ещё просто скидывают трубку ужасно совершенное разочарование куда смотрит начальство ужас
Акерке Жумадилда
Жақсы баня👍👍👍
Керемет баня маган унады
Nurzhan Almenov
Кабинкаларында ремонт керек. А так норм баня
Ернар Ернар
Кызмет көрсету өте нашар адамен сөйлесу мәнері жоқ дөрекі енді келмеспін
ЕА
Ермек Атенов
Мен бұл баняның постоянно клиентімін, Баня біріншіден таза, жұмыскерлері қарапайым мәдениетті, қызмет сапасы жоғары, банщик ойбу айталмайм красавчик, ойдағырда келсең өкінбейсің келе бергің келеді, номер один в Чимкенте баня это Казына👍👍👍👍👍👍
Дана Керимбай
Просто шикарно👍🏻
BB
Balzia Baratbai
Отбасыңмен бәрге барып қайтқанға жақсы екен
G
Gxhxhh