Dental City
Стоматология
Sevara Yuldashbekovna
Аида Уалихановна шын журектен алгысымды білдіремін Ол ез ісінін нагыз шебері наукастарга ерекше камкорлыкпен және жауапкершілікпен карайды Емдеу барысында эр кадамды тусіндіріп барлык сурактарыма накты жауап берді Оте кушті стоматология унады ауыртпай укыпты арі таза істеп берді Аида Ханымга рахмет 🫶🏻
NY
Nazira Yeskhuzhayeva
Жүкті болсам да, Аида Уалихановна тісімді өте жұмсақ әрі сенімді түрде емдеді. Қызметіне толық ризамын!
pernekhankorkem
Тема
Mentai Semei
Өте күшті стоматология ұнады ауыртпай ұқыпты әрі таза істеп берді Гүлдана ханымға алғысым шексіз💋💋💋
Бауыржан Еркен
Керемет Стоматология 👍
FA
Fariza Abyeva
Бұл клиниканы Бақдәулет доктор арқылы білемін. Но қәзіргі докторым Гүлдана доктор білікті маман, мейірімді, жұмысына тиянақты. Жағдайыңды түсініп соған сай жұмыс жасайды. Гүлдана доктор үлкен рақмет. Жұмысыңызға сәттілік тілеймін.😘💐
Бекжан Сауранбай
Бұл клиника – заманауи жабдықталған, қызметі жоғары деңгейде көрсетілетін, нағыз кәсіби орталық. Осы жерде Мағжан деген бала істейді. Ол – жас болса да, өз ісіне жауапты, қолы шипалы, өте епті стоматолог.
КН
Куралай Ногайбаева
Өте керемет клиника. Әсіресе Гүлдана доктор керемет маман. Тістері еді емдеп берді. Алғысым шексіз. Сіздердің ұжымдарыңызға шығармашылық табыс тілеймін. Гүлдана доктор сізге ерекше алғыс білдіремін. Алланың нұры жаусын.
Гульзира Кушкинбаева
Тамаша дәрігер! Гүлдана Мұратқызы өте білікті және мейірімді. Барлық процедураларды аяққа баспай, ауырсынусыз жасады. Кез келгенге сенімді түрде ұсына аламын!Рахмет!
Oljas Japparov
Даулет даригерге улкен рахмет тистермды идеал кылп ыстеп берды
Ali Koshaev
Бакдаулет ага лучший гой 🔥
UZ
Useiin Zhanaev
"Dental city" клиникасының дәрігерлері өте білікті. Бақдаулет пен Гүлданаға алғысымды білдіремін. Қай кезде де көмекке дайын тұрады. Өз істеріне жауапты.
RT
Ruslan Temirbaev
Ok
РК
Раййан Канатовна
Манарбек, Ерасыл, Бақдаулет стоматологтар супер 👍
Аскар Нурлыбаев
Очень хорошая стоматология, квалифицированные врачи, вежливые сотрудники. Болел зуб под коронкой и беспокоил очень долго, не мог найти хорошей стомотологии, друг посоветовал. Очень хорошая стоматология.Советую
Шугыла Жумадил
👍👍👍
Севинч Хасанова
Бақдаулет ағайға шын жүректен алғысымды білдіремін! Ол өз ісінің нағыз шебері, науқастарға ерекше қамқорлықпен және жауапкершілікпен қарайды. Емдеу барысында әр қадамды түсіндіріп, барлық сұрақтарыма нақты жауап берді. Процедура өте жайлы және ауыртпалықсыз өтті. Осындай білікті және жанашыр дәрігерлердің барына қуаныштымын! Сізге үлкен рахмет!”🫰🏻❤️🔥
Өте керемет маған қатты ұнады 👍🏻🦷
Malika Zhaxybek
Записалась к другому врачу итоге принимает другая ! Беспредел пустое потраченное время, не советую!
Здравствуйте, Малика! Приносим извинения за такой случай 🙌🏻
Нурсауле Муратова
Стамотолог Гүлдана очень профессионально объясняла что к чему и хорошо поставила мне пломбу👏🏻👏🏻 Супер!!! Можете довериться ей)) Мүлдем ауыртпады, жағдайымды сұрап отырды😍😍
ДТ
Диана Тагаева
Шақырып алып, 1 сағат күттіріп қойды. Жауапкершілік мүлде жоқ екен.
Сәлеметсіз бе, Диана!
Нурсултан Шалкаров
Өте білікті маман екен, Бақдаулет деген жігіт! Алла разы болсын! Сәттілік серік болсын!Супер!
Айжан Демесбаева
Гүлдана ханымға көп рахмет😍11 тісімді от и до ауыртпай емдеп берді❤️Жұмысы таза тиянақты қолы жеңіл ауырғаны блінбит😍Пациентпен жақсы қарым қатынас жасайды🤍Жұмысыңызға сәттілік🥰Дентал сити ұжымына рахмет🥰
Назгул Калыбаева
Бақдаулет Уалиханұлы өте мықты дәрігер өз жұмысының маманы тек қана сәттілік тілеймін👍 еңбегіңіздің жемісін көре беріңіз
Н
Нуржан
Өте мықты ,білікті стоматологтар !👍👍👍👍👍
КТ
Куралкул Тунгышбаева
Өте мықты,білікті мамандар!👍👍
БП
Балауса Пернебай
Сапал ем ,әдемі күлкі қаласыңдар осы стоматолигияға келіңіздер!Білікті мамандар ем аласыздар!Келсеңіздер еш өкінбейсіздер!😉🤗👍👍👍👍👍👍
АЕ
Ахылбек Есимханов
Все врачи супер! С высшыий категори .Саветую.
Мереке Абдуали
Өте сапалы жұмыс жасайтын тіс емханасы Жұмыстарына тек сәттілік👍
Өте білікті мамандар жұмыс жасайды! Тістеріңізді маржандай етіп береді❤️
ЖС
Жайна Сейткулова
Оте керемет врачтар сапалы ем👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Айсулу Кудайберген
Тістерімді Гүлдана ханым өте тез және сапалы емдеп берді,стоматологияға баруға катты қорқатынмын , осы жаққа барып қорқыныштарымның барлығы сейілді үлкен рақмет🫶
Кымбат Бекболат
Стоматология өте керемет! Жұмыстары қатты ұнады👍🏻өте таза әрі аккуратно емдеп береді🥰
Айдана Архабаева
добрый вечер всем! хотела оставить отзыв,думая что будет полезным. Я лечила свои зубы у врача Назаров. Первый день он хорошо пломбировал и ставил брекеты. Следующий день он лечил мне зубы, и только после завершении работы он говорить сумму, и то в начале работы он не спрашивает именно какую пломбу надо ставить. И во время чистки зубов он травмировал мои губы с аппаратом, у нижних губах у меня теперь ожог. Вообще он делает зубов очень хорошо и профессионально. - еще один минус во время лечении дверь миллион раз открывается, кто то оглядывается, ну имею в виду другие стоматологии, разговаривает между собой, ищет что-то. Вообще стоматология 6/10 балл.
ОС
Олмес Саруарова
Осы стамотологияның дәрігерлеріне мың Алғыс!Жауапкершілігі мықты,нағыз маман иелері.Әрбір жасаған жұмысына тиянақты қарайды.Менің тісімді өте жоғары дәрежеде емдеп берді.
Oljas Asylhanūly
Өте күшті 👍🏽… Білікті мамандар рақмет
Zhansaya Sagidullina
Ужасно сделали не ровно , еще за лечение за 15 минут 25000тг , еще за ранее не говорят цены . Минут 15 просто сидел миллион раз рассказывал что надо мне делать все зубы и тд. Потом ждала друг врача 30 минут . Ужасно сделали ничего не понравилось . Не стоит своих денег . Больше болтали морочили мне голову , чем лечили
Здравствуйте!
Айсезим Кутымова
Өте мықты стомотологтар🔥👍🏻👍🏻
Акерке Кутым
Күшті өз ісінің мамандары🔥👏🏻вежливо относилось, мне было так комфортно с ним, советую
Акарыс Сейткулов
Хорошие врачи, квалифицированные специалисты 👍🏻
BK
Bakdaulet Kuttybek
Өте жақсы жумыс жасайды Құттым Бақдаулет деген Емдеуші жігіт
Лучшиее 👍👍👍
ША
Шалкар Айсапар
Өз ісінің маманы Бақдаулет 🦷😇 Әдемі күлкі үшін рахмет сызге 💗 Жумысынызға сәттілік тілеймін 🤲😊
LK
Liverpool Kz
Мықты стоматология! Білікті стоматологтер!Әсіресе Байырбеков 👍🏻👍🏻👍🏻
Эльмира .
Хочу выразить благодарность Илиясу Жунисбекову, очень хороший врач и профессионал своего дела. Отношение к пациенту уважительное. Рекомендую всем лечить свои зубы в Dental city😍
Спасибо👨🏻⚕️
Карлыгаш Исмайловна
Огромное спасибо врачам ,которые меня лечили .Осебенно врач Илияс он профессиональный и внимательный.Очень довольная и буду лечить зубы только в этом клинике .Советуюююю люди
Спасибо!
Курмангазы Кошаев