Medical City
Медицинский центр
В здании
I I
⚔️⚔️ 🔥🔥
Феруза апай рахмет күшті екен
Гульшана Абубакир
Менын руксатимсвз осы клиника озыне тиркеп алган 2 баламен косып тартып алган базадан даный кайдан алган билмим . Мен даже бул коиникан билмимда Шубарсуда кай жерынде екенын . Зансыз тиркеп алган не сумдык .
СТ
Сулушаш Тлеуова
Феруза , Дана , Динара массаж жасайтын қыздарға көп көп рахмет. Өз істерінің білікті маманы . Қолдарыңыз дерт көрмесін. Жұмыстарыңыз алға баса берсін. 😘😘🥰🥰Рахмет
MD
Milana Dsmbva
Очень разочарована приёмом у педиатра Гаухар Укбаевой в Medical City. Назначила ребёнку Аквадетрим, даже не послушав лёгкие и сердце! В итоге у малыша тяжёлая реакция — уже вторые сутки не спит, перевозбуждён, плохо ест. У препарата резкий запах и вкус, а врач ещё и навязала его как «лучший». Для меня это халатность и опасность для детей. В такую клинику за помощью больше обращаться страшно.
Ulai Baltabay
Массажист Феруза апайдың жұмысы өте ұнады👍🏻білікті маман,белім ауырып барған едім масааж +электрофорез алдым !жұмысы өте керемет,маған қатты ұнады Алғысым шексіз!❤️
Bota Beis
Бахтиярға ризамын өз ісінің маманы 👍
ТЖ
Талгат Жандарбеков
Очень хороши клиника логопеды дефектологи хорошо дають уроки детям мпссажи детям всё классно огромный спасибо рпботникм клиники
GT
Gulmira Talasbaeva
Массажист Феруза апайға баруға кеңес беремін. Өте білікті маман. Маған қатты ұнады. Нәтижеге жұмыс жасайды екен. Мықты маман🔥🔥🔥
AB
Ak B
Шарашкина контора. Очень сомнительный центр с сомнительным рабочим персоналом. Мы были прекреплены в 3 поликл на Нурсате уже 10 лет, т.к там прописаны и живем. Вчера у 2–летнего сына поднялась температура, сделала вызов участкового врача на дом, но мне отказали. Сказав что Меdical City вас к себе перетянул и зарегистрировал. Этот Медикал сити нас самовольно открепил от нашей поликлиники. Как так можно, без заявления, без моего согласия. Я не смогла вызвать врача своему ребенку из 3 поликл., потому что ваше руководство идет по головам. Лишь бы пополнить Фиктивно свою колличественную картатеку пациентов. Даже не спрашивают у людей. Шарашкина контора.
Ттт Ттт
Медикал центрде ем алым журмыз . Ем шаралары жаксы көңіліміз тоқ. Массаж жасайтын кыздарга рахмет ! Колдары алтын! Феруза ханымнын колы женыл мын алгыс ! Жан-жакты маман , оз ысынын шебыры.Дана ханымғада рахмет ! Көңілді пациенттерды жаксы карсы алады. Енбектерыныз орлей берсын жемысын корыныздер. Калада жаксы клиника дер едым
ГМ
Гуль М
Рұқсатсыз өз клиникасына тіркеп алған. Заңсыз жұмыс жасайтындар.
Ainur Kudaibergenova
Өте жақсы екен бардык ем алдык Феруза массажистка ұнады біліктілігін өте жаксы білімді массаж маманы екен рахмет
Димаш Адилет
Өте білімді дәрігерлер жиналған, поликлиника қатты ұнады
ГБ
Гуля Байдуллаева
Феруза апага улкен рахмет Балама массаж алдык Алиде аламыз жасаган массажы бизге унадый
АҚ
Арайлым Қыдырәлі
Дефектолог Жанерке Саматқызы өте білікті маман! Баламды апарып жүрмін нәтижесі өте жақсы!
NA
Nugman Abu
Medical citi жақсы клиника. Массажист Феруза өте білікті маман, өз ісінің шебере. Үлкен рахмет сізге, қолыңыз дерт көрмесін!
M
Myhtsrhan
Өте керемет
Асель Бахытжанова
Қандай клиника екенін білмеймін ,менің рұқсатымысыз 3 баламды жане мені өз клиникасына тартып алды.Тағы да солай қайталанатын болса сотқа беремін!
Рахима Махулбекова
Жанерке Балабеккызына алғысым шексіз!!! Өте тәжірибелі дефектолог екеніне тағы да көзім жетті🫶🏻 Баламды 10 күн логопед сабақтарына апардым, результат көңілімді жайландырды, рақмет👍🏻👍🏻👍🏻
Мерей ….
Быздын руксатымызсыз оз клиникасына тыркеды.баска клиникадан пациенттер урлауда зансызго
G
Gulzhan
Особое спасибо Ферузке очень хорошо делает массаж,ас своего дело,дочька до года уже пошла,очееь любит свою работу,молодец
ОН
Осали Насиба
Какое имеете право без нашего ведама регистрировать нас в свою поликлинику?Надо вас в суд подавать за незаконное действие .Звонят со школы с поликлиники ,что мои дети прикреплены в эту поликлинику ,хотя вообще находится в дали от нас.Пришлось заново идти в поликлинику переделывать ваши беззаконие 😡
НМ
Нурлы Муталиева
Бізге логопед и массаж жақсы көмектесті,тазалығымен жауапкершілігі маған қатты ұнады
ГК
Гулсара Кушекбаева
Направления бойынша бірінші рет бардық. Массаж электрофарез логопедке және соленая шахта( комната) кірдік. Балам басында жылап ұнатпады бірақ 3 приемда өзі барамыз деп жүрді. Барлығы жақсы қызмет көрсетті деп ойлаймын.
Bagila Maratkyzy
Логодед ози кешигип, келмей уакытына салгырт карайды Тегин направлениемен келмей ак койыныздар, дурыс карамайды логопед 10-15 мин арен дегенде жасайды Массажы гана жаксы
ГК
Габит Калдыбеков
Клинкаға алғаш келуім, мұндағы сервис пен қабылдауға риза болдым. Тіркеу бөлімінде бірден маман дәрігерді шақырып, лезде лабороториялық сараптама мен УДЗ нәтижелеріне қарап тиісті қызмет көрсетті. Ондағы персоналдарға алғысымды білдіремін.
СТ
Светлана Темирбек
Массажист Али өте дөрекі, дәрігер Айгерім пациенттерге берілген емдеріне түсіндірмейді, выписка берерде каридорға отырғызып қойып, кабинетінде медсестралармен сөйлесіп отырады, сұрасаң шарт етеді, недеген медецина орталығы? Зданиясы әдемі, персонал аз, қалай болса солай жұмыстарына
FB
Fariza Bayanbay
Детский врач Гаухар Сапартаевнаға үлкен алғыс білдіргім келеді. Өз ісінің білікті маманы.👍🏻👍🏻👍🏻
КГ
Кайрош Гайниденов
Қарауы бәрі жпқсы бірақ іші жанып тұр бықсып қалай жур ішіндегілер қайнап жатыр кондер тур қосазба десек қосылмайт дит 👎🏽👎🏽👎🏽👎🏽
DK
Dina Kupbaeva
Хорошая клиника, персонал приветливый, педиатр Гаухар Сапартаевна суперррр!!!!
АУ
Артур Укбаев
Хорошие и грамотные врачи. Лучшие в городе
Алишер Абдикадыр
Лучший педиатр Айжан Раматуллаева . Мне нравиться как ведет прием, грамотно и обьясняет очень доступно👍🏻Ребенка моего ведет почти с пеленок 👍🏻
Айгерим Сматилла
Айгерім врач жақсы диагноз қойып береді екі баламдыда сол кісіге апарғанмын массаж қабылдап
Жанат Нурмагамбетова
Были у педиатра, очень компетентный врач с большим опытом. 👍👍👍
Алуа Асланкызы
Самый лучший педиатр Гаухар Сапартаевна!!!!!!!!!!!!! Если доверять своего ребенка то только ей!!!!!! Всегда на связи, всегда все перепроверит, ничего не упустит, это настоящее призвание быть педиатром не каждому дано!!!!! Советую обращаться только в эту клинику!!!! Кстати медсестра тоже очень хорошая!!!!!
Айкерім Камалбек
Өте керемкт клиника! Таза,уютно , жылы удобства супер👍 Гаухар Сапартаевна нағыз өз ісінің маманы😍 1,5 айлық қызым пневмания болып,5 күн клинткада жаттық 24/7 дәрігер бақылауы❤️ медсестра Меруерт өте жақсы маман😍
Tommy Tommy
Даже по телефону не могут хорошо ответить грубые
MT
Maxat Tynystan
Педиатр Гаухар - профи в своей области 👍
Asem Almenbetova
Высококвалифицированные врачи!Отличный сервис!Приветливый персонал!
НА
Назерке Абдуманнап
Отличная клиника
MS
Mikk Sati
Отличная клиника, там очень чисто и приятный вежливый персонал. Высококвалифицированные врачи 👍 Работают качественно и оперативно
КБ
Каусар Балгабек
Хорошый процедуры кабинет, мне очень 👍 👍 👍 прекрасный сервис 👍👍👍
НА
Нуржамал Алиманова
Өте сауатты врач ,немереме өте жащсы қарап берді,процедурный кабинетте ем алдыщ,катетр бирден кояды🙏🙏🙏
Gulmira Alimbaeva
Хорошие специалисты, вежливый персонал. Чистый помещение. Спасибо вам.
Салтанат Сабырханова
Нәтижеге жұмыс жасалмайды, аптаның ортасынан қабылдады, сенбі, жексенбі мамандар жоқ босқа уақыт жоғалту. Көктемнен бастап күттік кезекті казір тамыздың 19. Логопед, дефектолог маман баланың диагнозына байланысты қазіргі талап етілетін әдістермен жұмыс жасамады.
Nurlan Kurbanbekov
Были тут с детьми, отличный сервис и обслуживание! Компетентные специалисты спасибо!
Жалгас Амангелди
Жабык. Адамды ауре кылдырып!
Дария Ергазиева
Отличный медицинский центр.