Medina
Халал кафе
4.3
4.3
Shynar Tulegenovna
Большие порции, шашлык одна палка будто двойная порция. Солянка огромная чашка, вкусно, роллы цезарь запеченные вкусные, шашлык мягкий, вкусный, впервые пили карак чай, тоже понравился. В общем кто хочет вкусно поесть всем сюда. Блин не сфотала блюда, видимо сразу стали кушать 😍
Муратжан Исаберген
Телефонғкда ватсапқада жауап бермейді! Кафеге барып алдын ала бронь жасайын десем, ватсапқа жазыңыз деп шығарып салды🤦🏻♂️ Бір жүйеге келсеңіздер
Аида Ильяс
Тамақтары базар жоқ дәмді сын айтатын қатарында емеспін, бірақ пюре арасы қыл шығып, еще котлет бұрынғыдай хручтащий болмай қалған
Аида Амалбекова
Самое ужасное место, никогда не признают свою вину, еда ужасная не вкусная еще и халяльным называется, не ходите ни за что, не вкусно сервис 0 Куйып кеткен балык, турып калган май , еще и моиындамайды
Гузаль Халмет
5,600тг туратын бешбармактын казысын тури🤦♀️ не мынау? дым ети жок🤦♀️ Басында кандай кушти жер еди, кадимгидий куртылып кетипти!
M2
Moon 22
Кухня вкусная, обслуживание вежливое, но очень неудобные столы и стулья. Сидеть за таким столом дискомфорт, ноги поставить не куда, еще стулья низкие , а стол высокий.
Іңкәр Бейсен
Жақсы отбасылық кафе. Тағамдары дәмді, теңгесіне сай мол. Қазақша тағамдары керемет! Наурыз көже мүлде бөлек.
Асель Дуйсен
Бүгін собой суп алып кетуге Медина кафесіне кірдім.Кассадағы қыздар өте грубый, сәлемдеспеді даже, сұрақ қойсан жауап бермей тұра береді. Суп алып кеттім, но тамақтан өте нашар иіс шығып тұрды, еті ұзақ тұрып қалған или қойдың сорпасына куриный салып бере салдыма😩
Асылым А
Ең дәмді тамақтар. Жілік сорпа, беш салаттар енді айта алмаймын дәмді. Жілікті ары қарай жеп қояйын десек ұялып қалдырдық 😆😆😘😘😘 Ең күшті тамақтар Медина бар болғанңа рахмет
Таншолпан Даден
Кеше барып фирменный лагман алып 🤮 отравление болдык. Падругам екумиз ауырып шыктык ужас катты ауырып калдык.
Айсана Бекишова
Тамақтар өте дәмді қызмет көрсету өте жоғары денгейде порциалары улкен тойып жейсын рахмееет үлкен 😘
Райана .
Да еда вкусная но тут больной или зараженный рукола и кажется его не мыли
BN
Bibigul Nyshanbek
Ужасный обслуживание.Самовывоз деп заказ бердык.Ужасно 1 саг турдык кутип .Отыратын жерде жок.Суып калган шашлык жедик🤦♀️🤦♀️оте нашар екен
Гоха Рамазанқызы
Плов заказ берген едык тамак тұрып калған дәм шығарып тұр казы піспеген.Жұмыс жағандар піспегенінін біліп ешнарсе аита алмады !!!!!!
KK
Kanat Kurasov
Ыдысы дау ишиндегиси аз бурынгыдай емес.Толька ыдыспен алдайды екен конактарымызга мактаган едик увы аха
Санагүл Орынбай
Үнемі алушы едік сорпаларын осы жолы мүлдем ұнамады доставкаға как попала сала салады сол ақшағой бәрібір де толенетін вообще ужас -10/10 Бағалары қымбаттаған еще басшылыққа айтамыз дейді басшылығы ештене істемейді де ғой көңіліміз қалды прям рахмет
AP
Asem Pernekulova
Кеше отбасымызбен кешкі ас ішуге бардық.Стейк из семги,бургер,салат тапсырыс бердік.Уйге келген соң балам екеуміз ауырдық.Балам қусып ауырды.Мулдем баруға кеңес бермеймін.Тамақтары турып қалған,не свежий заттардан жасайтын сияқты.Булай ауырамыз деп ойламадық.Енды бармаспыз
Молдир Казбанбетова
Наурыз көжелері зор екен😍
Казына Жасуланкызы
Очень грязно: диван вся в крошках
Ayala ❤️
Куштыы❤️❤️
Bayash Aidarova
👍🏻
Сабит Сабденкулов
Кызмет көрсету оте нашар бірнеше рет болдым оте нашар конактардан уяласын маскара
ДА
Динара А
осы кафенің егесі отзывтарды оқиды ма екен? ужасноғой қатты айнып кеткен барлығы толған шыбын посуда таза емес! Чесночный хлебтің түрі еріп сасып кеткен
ZT
Zhibek Turganbekova
Доставкамен алдырған едім. Көңілден шықпады. Нан қатып қалған, самса асты піспеген. Оливе салаты картоп шала піскен. Барып тамақтансаң жақсы. Доставкада өзі жоқтың көзі жоқ деп тірліктері ұнамады бұл жолы
ЭК
Эльмира Капалова
Обслуживание ноль заказали салат второе мороженое , первым принесли мороженое очень долго ждали заказ баклажан салаты ужасное не хрустящие деревянные хотела сделать возврат официант сказал что удержат с его зарабатной платы🤦🏻♀️ , кушаешь уборщицы ходят убираются не приятно тапчаны корпешки грязные мусор,
Sholpan *
Мы всегда с семьей посещаем кафе «Медина», часто берем еду на вынос. Раньше обслуживание и качество нас полностью устраивали. Однако вчера произошла крайне неприятная ситуация. Мы заказали еду для беременной снохи (блюдо курткуже), и в порции оказалась муха. Она находилась прямо внутри блюда. Естественно, это вызвало шок и сильное разочарование. Мы сразу же написали об этом в WhatsApp кафе, приложили фото, но, к сожалению, никакого ответа не получили ни в тот же день, ни на следующее утро. Отсутствие даже элементарных извинений или попытки решить вопрос — это еще более неприятно, чем сам факт находки насекомого в еде. Мы обращаемся к администрации с просьбой принять меры: • провести проверку на кухне, • обратить внимание на санитарные нормы, • проработать с персоналом правила реагирования на подобные обращения. Мухи являются разносчиками инфекций, и наличие их в еде абсолютно недопустимо. Мы впервые столкнулись с таким в вашем заведении и искренне жаль, что ситуация сложилась именно так. Надеемся, руководство примет меры, чтобы подобное больше не повторялось.
Laura Dosmuratova
Порциялары үлкен 😍. Хрустящие баклажаны прям дәмі күшті, басқа кафелерге қарағанда мұнда дәмдірек 😋
NP
Nigina Parmanova
В кымызе плавает муха Обслуживание 0 Не знают что такое овощи на гриле 😒 Раньше было лучше
А К
тут все понятно без слов про ожидание и персонал другой разговор
Фотолампа от желтушки аренда и продажа
Мне понравилась порция большая и доступные цены. Ещё вкусно и уютно и чисто.
НА
Нуржан Абдуллаев
Том ям дами керемет екен катты карынды аштырып келу керек екен порция сы улкен зор екен
aibol
Еда протекла при доставке, не смогли сделать возврат. И доставка стоило 2000тг за 1.5км.
TS
Tatyana Stafievskaya
Невероятно вкусно. Рекомендую
Shahsanam Suleymenova
Салат алсандар шыбын в подарок
BZ
Balabek Zhuldyz
Тазалық ноль тамактын ішінен курттшығып тұр жауапкершілікте ноль халал емес харам жер еттерін тазаламаған повар шакырмайды админ шакыр десең даяшы келеді
Adok
Заказал лагман, кушаю и там выходит какая-то пластмасса. Ни повар ни администратор не может объяснить что это такое и откуда это попала на еду. Мало того что не могут объяснить им все равно на мое замечание говорит мы вам принесем другую. Ни один сотрудник даже не поинтересовался о моем состоянии. Еще администратора ждали целых 10 минут. Мне так и никто не мог объяснить откуда на кухне такая твердая пластмассовая вещь?
Sss Uuu
Бугын досым кумырадагы сорпа заказ берген еды 1 сагат куттык,келмегенсон сурасак смен ауысты умытып кеттыптыз дейды ок онда рамен тез дайын болады деген еды оныда акелып катырмады,сомен солай)сервисты жаксартайык
5 посещений
PP
Poka Pola
Больше сюда не ногой Фарш манты воняет Палау не свежий Можно отровиться здесь Псевдо халяльное местечко
Акнур Сайлауова
Заказали сырный суп, принесли рамён в сливочным соусе, официанты не знают меню ,что есть ,что нет, пятеро официантов хотели что я попила этот рамён ,типа я это заказала, администратору объяснила поняли ошибку,но всё равно испортили настроение и без ужина ушли............
Факош .
Өте керемет кафе екен! Тағамдары өте дәмді, сапасы жоғары. Әсіресе гуйру лағман қатты ұнады — дәмі ерекше, тойымды. “Мужской каприз” салаты да керемет үйлескен, өте сытты. Мантысы жұмсақ, шырынды, нағыз дәмді манты! Қызмет көрсетуі де өте жақсы: қызметкерлері сыпайы, жылдам әрі ұқыпты қызмет етеді. Жалпы атмосферасы жайлы, таза, отыруға өте ыңғайлы орын. Осындай жерлерге қайта келгің келеді! 👍
GK
Gulmira Kapalbayeva
Быр тамак дурыс келмеды! Баклажан салат тары ышы катты пыспеген, лагман оте тузды!! Ешнарсе унаган жок Оте нашар
Асанов Агадыл
Кафенің іші өте тар. Артыңда отырған адамға ортада тақалып отырасың. Официанттардың өзі әрі әрең өтіп жатады. Ветиляция жағы қарастырылмаған, тамақтың иисі үстімізге сіңіп қалды. Біз барған кезде кафенің іші салқын болды. Келушінің саны көп болуын емес, кішкене ыңғайлы жағын қарастырса деген оймен жазып отырмын. Сын деп емес, ұсыныс деп көріңіздер
КБ
Кун Бердимбетова
Обслуживание 0, ишпеген тамагынды алып кетейн десен касыкпен салып алыныз дид? Обслуживаниега не ушин толеймиз сонда? 2 тарелька акеп бергенине ма? Сервиске карамай койган содан кейн клиенттери Ясинге кетип калган
РА
Рамазан Айбеков
Тамаққа сын тағуға болмайды әрине. Бірақ тамақтарыңыз бұрынғыдай емес айып етпеңіздер. Сорпаға тапсырыс бергенбіз. Бұрынғы ішіп жүрген сорпаны аңсап келген едім. Бұл жолы сорпаларыңыз дұрыс болмады. Чеснокты көп қосып юібергенсіздер. Сорпа емес дәмі холодец сияқты. Алдағы уақытта қадағаласаңыздар дұрыс болар еді. Қызмет көрсету сапасыда төмендеген. Сорпаға ешё зеленді өте көп салған. Не укроп емес не кинза емес селдерей салған. Бұл ұят болды. Үлкен апамыз сорпа ішем деген соң мақтап осында ертіп келіп едім. Ұялып қалдым
Aiman Abishova
Вчера посетила ваше заведение и осталась в полном разочаровании🤢🤢🤢🤢Заказали пиццу ,фри и бешбармак, в бешбармаке обнаружили ВОЛОС- это уже недопустимо. Сообщила официанту, позвала администратора, и на этом «сервис» закончился: администратор просто сфотографировал блюдо и молча предложил замену. Ни извинений, ни попытки как-то сгладить ситуацию, ни элементарного уважения к гостю, такое ощущение, что для вас это вообще нормальная ситуация. Вы серьёзно считаете, что достаточно просто заменить блюдо и всё? После такого аппетит пропадает полностью, впечатление от заведения испорчено окончательно. Отношение к гостям на нуле, администратор повёл себя максимально безразлично и непрофессионально👎🏻
ГК
Гульмира Каныбекова
Тағамдары өте дәмді.Қызмет көрсетіп жүрген қыз-жігіттер өте сыпайы сөйлеседі.Әсіресе Нұрайға алғыс айткым келеді.Инабатты, сыпайы қыз екен.Нурсаттағы "Медина" сәттілік сіздерге🌹🌹🌹
Sv Abenova
Оте керемет кафе 👍🏻 Бяри дамди болды😍 Кызмет корсетулер 💯 Конилимизден шыкты❤️ Рахмет , келип туратын боламыз🌷❤️
РЕ
Роза Есенбекова
Восхитительно от сервиса до атмосферы! Еда - это просто произведение искусства❤️ Отдельное спасибо официанту Еско🔥
ЗИ
Зарина Исакова
Тағамдары өте дәмді, үлкен порция, тойымды! Қызмет көрсету сапасы өте керемет! Рахмет 🤞🏻🤞🏻👍👍👍👍👍 Барлығы жоғары деңгейде!
А Nurlanovna
Бурын жаксы еды унайтын заказ берип алдыртатынбыз Жакында Наурыз коже заказ берген едик мейрамда Оте нашар болып келды ботка кылып тастаган ишу мумкин емес окиништи