Sholpan Oraz
Салон красоты
3.1
3.1
𝓝𝓪𝔃𝓮𝓴 🫧
Өте қымбат, өзімнің краскаммен бардым шашымды бір тонға бояту үшін соған 7мың сұрап тұр WTF?! У меня короткие волосы Басқа салондарда өз краскаммен барсам 3,4мынға бояп береді 🙂
GA
Gulsana Adilkhan
Айза и Сева керемет мастерлер❤️❤️❤️
Сабина Нуритдинқызы
Просто ужас!сервис обслуживание ноль. Ты записываешься на какое то время, отпрашиваешься с работы, остается час примерно и они отвечают «мы не можем вас принять,сегодня короткий день и мы закрываемся»! Это просто ужас! Мастер маникюра Нургуль! К ней записалась! Спасибо больше к вам не приду!!!
ФӘ
Феруза Әшірбай
Алдында отыратын апке болмаса қалған бәрі грубо сөйлейді,ал касссадағы әпке болса ғана клиентке уважение береді,қазір жоқ екен жауап берулері міндеет.Көңілім қалып қалады кейде)
Asem Alpisbaeva
Диана ханым өте керемет жұмыс жасайды ! Шашым күшті каскад істеп берді челкада керемет
Сымбат Курбанали
Өте нашар ресница жасатуға барғам жұп жұқа қылып жапыстырып берді ужас 😩
ЖШ
Жулдыз Шынгисова
Ужасный салон то есть не салон а базар Аружан кассирша ведет себя как хозяйка этого салона ужас просто Мастера между собой ругается сидит как в базаре
𝓚𝓸𝓻𝓴𝓮𝓶 ♡︎
не стоит идти.
ЗС
Зухра Сман
Нұргүл мастер жұмысын тамаша жасайды.2,5жылдай тек Нұргүл ханымға барамын. Ісіңіз алға баса берсін. Тек алға!
Назима Эрмакова
Сабина мастерге үлкен рахметт бәрі көңілімдейй әдемі жасайды жумысы тиянақты маникюр педикюр всегда сол қызға барамын жақын падругам болып кеткен🤭😍❤️
Нургул мастерге барамын жумысы керемет 👍👍👍
UI
Ulbosyn Izatulla
Нургуль самая лучшая 💕аккуратно жасайды!
ЖА
Жадыра Абилкасым
Мастер Нургулге барамын всегда 😍работасы 🔥
Ахан Нурсауле
Саламатсыздар ма мен сіздерге салонга келуге кенес беремін бағасы да жұмысыда конілге қонымды Осы орайда Сабина масстерге аитар алғысым шексіз .Өз ісінің маманы көп-көп рахмет.Анамада унады шашты керемет боиап берді 🌸
Akerke Orazkhan
Нургул деген кызга барамын всегда жұмысы катты унайды
OK
Onalbekova K
Өте керемет салон қыздары өте сыпайы тырнақ кірпік шаш барлығын осында жасатамын Сабина мен Аяуға ерекше алғысымды білдіремін Рахмет қыздар❤️❤️
Aizhan Zhakulaeva
Нұргүл деген топ мастер қызға үнемі маникюр жасатам,жақсы жасайды😍
Ақниет🐍 Есенгелдіқызы
Нургул деген мастер кыз бар кушты стейды 😍❤️
Аяна Алиева
Салон Оте жаксы мастерлер конылымнен шыкты😍 Всем советую ❤️👍
Гулназ Пайзхан
Оте нашар ,
kausar ria
Мне очень понравилось ламинирование ресниц мастер Бакнура прям аккуратно сделала классно вышла я рада 🌷🌷😍
Мария Выймова
Қасқа макияжға үнемі баратынмын ұнайтын, бірақ бүгін қасымды тердіртуге барып едм қасымды ойып алды 😭, қайтып бармаймын
Bako M
Маған қызметтері ұнады✨
Aruzhan Umirzak
Роза деген қызға кірпік жабыстырдым өте қатты ұнады Жақсы приятная и шустрая девушка мне очень нравится 😍😍😍
Роз 🤍
Мастерлер кушты наращивание ресницы унады
balausa askarbek
қыздар кірпік,тырнақ жасатпаңдар Бақнұр деген қыз ваше жабыстыра алмайды менің істеткеніме 2апта болмады бәрі түсіп қалды,лучше Ранога барындар асықпай істейді
Назерке Калдыбай
Істеген кірпіктері 1апта шыдады,ито дұрыс істемеген.Тырнағымды да бытшыт қылды,ишо жақтырмай істиді🤦♀️
Айгерім Аскар
Осы салонга наращивание ресниц жасатуга бардым 2 кунде сыпырылып тусып калды вовще ұнамады салон екінші бармастай болдым Мастер сымактарга алыде оку керек дұрыстап
Жансая ❤️
Өте керемет❤️😍
Sayazhan Armankyzy
Жабыла салыңдар лучше
NZ
Nuray Zh
Осы салонга наращивание ресниц жасатуга келген едым , 4 кун болды уже кырпыктерым тусып жатыр , будан бурын баска жерге истеткенымде 1 ай смело туратын еды , оте нашар истеды осы салонда , не то что тусу кырпыгым козыме тусып ауыртады , баскасын былмеймын бул салонга кырпыкке келмей ак койыныздар
SB
Saparaiym Baigabylova
Орташа қызмет көрсетеді. Профес макияж жасайды деп айталмаймын(
GE
Gauhar Ermanova
Тырнағымның гельын алдыртпақшы болғам,істеп жатқанда еттеріне тиіп ауыртып жұқартып жіберді ужас тырнағым әлі ауырып жүр🥲
KZ
Korkem Zhakan
Педикюр жасатып шықтым😪 өтірік жасайды. Қыздар не советую😞
Абищ Актоты
Масиера ужасные,посетила все процедуры,деньги на ветер. Ресницы все склейки,ногти слазили в эту же неделе,волосы помыли как солому🤦🏻♀️ мастер маникюра наглая,делает одолжение,девочки если не хотите вас не заставляют работать,не травмируйте людей. У меня деформарция ногтей посое сниятие в вашем салоне
Мони Моника
Маникюр Не профессиональный но дешево . За такие цены конечно норм . Про стерильность очень хромает.
Қазақ Қазақ
Өте нашар салон кеше шашымды боятым мен айтқанымды дурыстап жасамады қааап қара қып тастады қатты ренжыдым .Сервис ноооль ешкымге бул салонды усынбаймын .Қыздары дорекы сойледы 👎👎👎екыншы бармаймын бармаңыздар қыздар
UU
User User
Девочки вообще не умеют мыть волосы как попала Как будто мою бесплатно Не умеют даж выпрямлять феном Никому не советую этот салон Уже второй раз мне моют волосы как попала не умеют нормально сушит нормально выпрямлять Лучше закройтесь чем так работать Девочки вообще всегда без настроение Делайте свой работы нормально А не как попала Что за позорище
Asylzhan Tazhen
Дұрыс шаш жасай алмайды екен. Опсулжвание ужасный. Барудың да қажеті жоқ!!!! 🤮🤢
ZS
Zhaniya Seitova
Ужас, вообще келмеңдер!!!попрсила каскад, постригла ужасно! Как коня хвост!!! Вам надо закрыться!!! Руки-крюки!!!в
ИХ
Индира Худайбергенова
Салон хороший мне нравится удачи вам ♥️
Анель Байбатшаева
Ужас, элементарно волосы не могут помыть! Шаш жуып кептырып беруы это нечто час просидела, еще шампуньдары ужасный самый дешевый , будто бы собаку моют а не человека 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ бир шашты дурыс кептире алмайд дурыстап! 1 сагат кептырп отты даже сонын озин дурыс кептирмеди, после чего волосы начали ужасно чесаться. Вообщем полный ужас)) про Санитираю молчу.
Сымбат Калмырза
Кушти деген мастерлеринин ози дурыс прическа жасай алмайды. Осылай-осылай истеп бериниз десен, баскааа нарсе истеп бере салады, оздериникин айтып. Амал жок барган едим, жакын жер болган сон. Енди бармаспын!
Анар Акимбекова
Қыздар керемет қарапайым, адамдармен қарым-қатынасы, шеберліктері ұнады!
Салтанат Калыбек
Мастера наращивание ресниц не очень, хочешь другой они пихают свою мнение.А Я как бы не спросила! Не знают что такое личное границы и не ровно делают.
Roza Artikbaeva
Маникюрде Перизат деген кыз оте жаксы, оз жумысын биледы. Молодец 😊
Акмарал Кудайбергенкызы
0 адаммен сөйлесу былмейд.
ЕР
Ерасыл Райпаев
Nashar,parikmakher durys ala almaidy shashty.МУЖИКАМ НЕ СОВЕТУЮ🤬😡
мо
мира оспанова
Очень хороший салон мне лично понравилось.