Tupperware
дистрибьюторный центр
Aisulu Iskandar
Ыдыстар оте Адемы,ал ен бастысы сапалы.Озыме катты унайды.Тек алга.Магазиныныз берекелы болсын😘😘
UU
Uldana Umirbekova
Керемет ыдыстар өте ұнады,сапасы жоғары 👍👍👍Қазақстан бойынша ең арзан осы магазинде 😍😍😍
Аделек Аязбаева
Ыдыстары күшті всегда осы жерден алам😘Қанша жыл болды алғаныма качество супер😍Ең арзан баға осы жерде🫶🏻Сіздерге көп көп Рахмет ❤️Менеджерлеріде өте керемет 💕
ЗТ
Зарина Турдиева
Самый лучший магазин Tupperware самая низкая цена по городу В наличии все о сортимент от Tupperware
🌸 💕
Я всегда здесь беру выбор очень большой и цены классные . Спасибо вам за все мне очень понравилась 🥰теперь всегда буду у вас брать
LB
Lana Baqyt
Осы адрестен посуда алдым! Өте керемет😍100% оригинал😍 Сіздергеде совет беремін барып алыныздар😍
Эльмира Умирбекова
Барлығы оригинал ыдыстар 👍 Ең бастысы ЭКО пасуда 🥰 Үнемі осы жерден аламын и сыйлық зор береді
Omirbekova Aidana
Самые низкие цены по городу , и ещё подарок за покупку ☺️ всем советую покупайте у официальных приставителей💙советую