Mariya
Салон красоты
4.1
Аяулым Асилхан
Просто ужс салон 10мың деген макияжды біткен сон 18мың деп алдайды кезекке оз уакытыңнан кеш кіресің ашин дайын шашты шашыма тағып бергенің өзіне 5мың алып омен қоймай 8шт жылтырактың шт 1000тг ден жабыстырдыгой 1пачка 8мың тұрмайды гой просто ужс енді бармаспын
M
Makpal
Шаш макияж керемет шықты қыздарға рахмет
KK
Krook Krook
Бүйткен скидкалары құрысын. 9000 тенге деген рекламасына сеніп барып 12000 төлеп шықтым. Шаш пен макяжды әдемі жасаса бір сәрі, оны да қатырмады. Укладка жасар алдын басымды жуған да жоқ, еще асығыс, өтірік өтірік бұйралап бере салды, про макияж вообще молчу. Такого визажиста поискать надо, косметикалыры арзан, люксовый емес екені көрініп тұр, макияжды ойымдағыдай жасап бермеді, еще кірпікке +3000 тг төлеткізді.Ол жайында алдын ала ескерткен де жоқ, істеп болған соң ғана айтып тұр. Салондары таза емес, гигиена 0.Екінші рет бұл жерге келмеспін.
Аисауле Абишева
Макияж Шаш бәрін күшті істейді 👍
АЗ
А З
Отличный салон,все понравилось
zeyn pralii
Очень понравился макияж и прическа! Всё сделали аккуратно и профессионально. Образ получился потрясающий, получила много комплиментов. Спасибо салону за отличный сервис🫶
ЖО
Жансая Оралбек
Ужасный салон,ватсапта басқа баға,барғанда басқа баға сұрап тұрады еще шаш ұзын қысқа деп бөледі екен,мастерлер любой шашқа прическс жасай алуы керек қой.Өкінгілеріңіз келмесе бармаңыздар!
Dinara Didarbekovna
Мастерлер куштии колдары алтынн работалары куштии 😍🔥
Жандарбек Жанерке
админ ужс и таргпттегіндей баға емес и вапше записьпен қабылдамайды жұмыстары ужс инстаеыдай емес
Мерей Жолтайкызы
Отстой 😠1сағат күттіріп
Жаксыгуль Даутова
Просто ужас пишут другую сумму а спрашивает совсем другая сумма. Макияж просто ужас даже дома так не делает 🤮. Келмеңіздер қатты өкінесіздер мен қаншама салондарға бардым бұндай сұмдық көрмедім.
Сабира Асанова
отееее отее жаман келменыздер вообще улгерема деп биринши очерд кабылдау керек
Эльнура Айтбай
Томииириииисссс🤍🤍🤍🤍спасибо вы лучшая(хейрстилист не знаю как ее зовут) Макииитяяяяжжжж иии причесссскаааа все шиииикккк 🤍🤍🤍🤍🤍
Nazerke Bekmurat
Бұл салонға бірінші рет келуім.Қатты ұнады.Мастерлері😍Тез тіл табысып көңілді тауып тұрады. Администратор прям супер.Әр мелочь нәрсеге мән береді.Рахмет🫶
Ақбота Аманжол
Динара апше күшті екен өз істерінің шебері макияж күшті шаш бәрі күшті екнен
MM
Madina Meirbekova
Я посетила салон Мария , вы не поверите, но мастера действительно Топ с опытом более 10 лет, доброжелательные и для них важно мнение клиента , хотя я и вредная , но очень сильно довольна и макияжем и прической . Ничем не отличается от дорогих салонов. Советую всем .. 🤩
Kalampyr Shakizada
Өте керемет салон!Жұмыстары қатты ұнады👌 Гаухар және Балнұр атты тәтелерге көп рақмет🤍 Прям ойымдағыдай жасап берді😍Міндетті түрде келіңіздер🙌 Обслуживание кереметт👍
МЕ
Мария Есенова
Спасибо, мастера все профессионалы своего дела 👍🔥 Сделали быстро и красиво макияж и причёску и ногти 🔥🔥👍 Советую всем этот салон 💯
Togzhan T17
Что за ужас вообще?! Пришла в салон — потратила кучу времени, а в итоге НИЧЕГО не сделали! Прическу вообще даже не начали! Макияж начали, но пока делали — свет вырубился и типа “всё, готово”. Серьёзно? Я сама дома лучше крашусь! Зачем вообще людей звать, если нормально сделать не можете?! Больше туда не пойду, и никому не советую! Просто потеря времени и нервов. Безответственность полная!
Aruzhan Dau1etkhanovna
Томирис прям топ топ😍 Макияж прям идеально жасайдыы❤️
naziiraa1 💚
Динара апке шашқа топ😍Гаухар апке макияж топ жасайды❤️Тойда тек осы жақтан жастаамыз өте керемет👍Барсаңыздар өкінбейсіздер🫶Клиентпен сөйлесулері ваще күшті👍
ҰБ
Ұлдана Бадай
Керемет салон! Мастер Гаухар күшті бояндырады! Кеңес берем, өкінбисіздер!
Мадина Архарова
Записалась чарез инстаграм. Боялась что сделают некачественно. Но все сделали так как я просила. Hairmaster Динара сделала отличную прическу, держалась долго😍 Mua Гаухар макияж глаз получился красивым
Korkem Risalieva.🎀
Өте күшті салон қатты ұнайды советую Мастерлері күшті комфорт ❤️❤️❤️
nazerke oserbaikyzy
мастерлер күшті, шашымды да адемі жасап берді, Гаухар апай макияжды күштіі істеді, тура өзім қалағандай
Майра Алимбек
Мастер Гаухар әпке макияж күшті жасайды қатты ұнады , отзывтарды оқып барған едім🥰💐 Всем советую ❤️❤️❤️
MU
Mirgul Urinbasarova
Мастер Гаухар профессиональ своего дела,очень понравилось работа 😍после её макияжа сияю каждый раз и всем советую
Акнур Камбар
Гаухар визажист топ, у нее золотые руки 😍😍😍😍
ГЕ
Гулдана Есенбаева
Салон да мастерлері де супер
GA
Gulziya Anarbai
Мастер Гауhар топ, екі жылдан бері барамын макияжға , жұмыстары ұнайды, тиянақты жасайды 💐💐💐
Жан Kairatqyzy
Была у мастера Гаухар, очень понравилось, она в прямом смысле мастер от бога, мастер своего дела!💘💘💘🥹
ZA
Zhansol An
Делала макияж и укладку на свадьбу подруги. Всё натурально и красиво, держалось весь день, спасибо мастерам! Мастер, Гаухар❤️❤️❤️
Assylzat 🧚♀️
Отличный салон и сервис 😍 вежливый персонал и профессионал своего дела сделали идеальную укладку и макияж, точно поняли мои пожелания. Спасибо мастерам за красоту 🥰🥰
GY
Gulzhan Yessimova
Мастер Динара классно делает! Она просто шик! Нигде такую укладку не видела раньше! 🤩👍 Салон Мария Шик😍😍😍😍😍😍
Акнур Жахандар
😍😍👍
kausar kuantay
Динара топ мастер,хорошо делать свою работу.
Balym Tynyshtyk
Визажист өз ісіне тиянакты👍 Hair ситилист топ 👍
Akniet Amangeldi
Гауһар топ визажист ❤️ Динара вапще супер hair стилист❤️
milkyvers .
Визажист Гаухар апше макияж куштыы жасайды,озиме катты унады🥰
БО
Балнур Оспаналикызы
Оте кушти салон,мастерлери ответственный,и вежливый😍
BB
Balzhan Berdikhan
Макияж-Гаухар апке топп!!! Прическа-Динара апке топ!!! Өз жұмыстарының шебері. Советую всееем девочкиии🥰
Диана Онласын
Мастердер топ барлығы ұнады🥰
АЯ
Азиза Якубова
Мастер — супер! Сразу поняла, что мне нужно. Вернусь обязательно.Динара ты Волшебница
Madina Arynbek
Гаухар апше топ мастер 😍😍😍
Aigerim Amirbek
Осы салонға постоянно барамын макияжды Гаухарға жасатамын кремет өзіме ұнайды
Manshuk Ablashova
Өте керемет Бәрін сапалы жасайды 🥰🥰
Tolkynai Nasirova
Осы салонға каждый раз келем Динара апке топ шашымды өзіме жарасатын қылып істеп береді всегда❤️Ойыңдағын бірден түсінеді.Макияж Гаухар апке прям күшті жасайды. Көңілімді қалдырған емес всегда ойымдағыдай шығарад. Ещё до конца тұрады ғой макияж да причёска отдуши жасайды❤️Өкінбейсіздер келсеңіздер😘🫶🏻
УБ
Улбосын Байзакова
Мария салонында Динараға үлкен рақмет!🫶Кешке шаш үлгісін жасап берген, қатты ұнады. 💕Жұмысына өте ұқыпты, бәрін әдемілеп, қиналмай тез жасап берді.✅Өзі де жайдарлы, сыпайы қыз екен.🩷Енді әрдайым соған барамын деп шештім. Ұсынамын!❤️❤️❤️
Damira Baizakova
Динара топ мастер
Айгерим Аширбекова
Салон өте жақсы ойымдағыны жасап береді. 6 жылдан бері тек осы салонга келемін, жаман отзыв айта алмаймын.Динара мастерге ерекше рахметімді айтамын, всегда күліп жылдам и әдемі прическа жасайды.Еңбектеріңіз жана берсін.