Kapriz
Салон красоты
3.9
3.9
Assylaiym Nurgalikyzy
Салон іші таза әдемі уютно Нэйл мастер Карлыгаш топ жумысы қатты ұнайды❤️😍 всем советую осы салонды
Merei Nurkanatovna
шаш,макияж ужас просто
Talshyn Orynbasar
шаш оте нашар
ЛЖ
Лаззат Жумагалиева
Макияж бен шаш жасатпай ақ қойыңыздар, өте өте нашар жасайды, бояу жарты сағатта тональный түсіп бетің ала құла болып қайта-қайта боянып жүресіздер. шаш тоже 10мың тг алады, қалағаныңды жасамайды и тыңдамайды не сұрап жатқаныңды, осы жарасады деп.даже 1балл көп
ДЖ
Д Ж
Ужас салон!Қымбат еще бағасына сай жұмыс жасамайды!Быдш қылды бәрін!желге кеткен ақшам ай
NN
Nurai Nurkenkyzy
Бүгін маникюр снятиеге барған едім, қолымның бәрін қанатты және базасын дұрыстап шешіп бере алмады. Сол жұмысы үшін 5000тг алды. Бағасына жұмыстары сай келмейді👎
FM
Feruza Musakulova
Оте кушти, маган унайды, маникюр вообще кушти истейди. Мен озим топ nail мастер Салтанат деген кызга барам. Очень приятная, приветливая, все красиво, аккуратно и четко делает. 👍🏼🥰
Байсейтова Тогжан
Вообще ұнамады бағасына сай емес,кірпігім быт шытын шығарып берді еще ұялмай қымбат алады маңызды күнде ностр быт шытын шығарды🥲
Aisana Altynbekovna🤍
Вообще не советую девочки бармаңыздар, коррекция и окрашивание бровей жасаткам формасы екі түрлі болды,цветі қап қара болып шықты(хотя қоңыр мен қара араластырып істеп беріңізші деп айттым)
Не понравилось как сделали разочарована,остались на ногтях трещины что цепляются,по форме не придали как попало сделали,пришлось потом купить пилку и самой все нормально сделать
Aisana Bespaeva
Аяужан топ мастер маған ұнады рахмет ❤️
Алибек Марат
Саламатсыз дар өте керемет салон. Мен озим барып керемет нәтиже алып келгенмин. Шаш истетип керемет. Рахмет мен енді сол салон ға барамын. Жай еригип отырған жандарға. Айтарым бар өте керемет салон ❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥
ДД
Дина Дина
Пришла покрасить волосы, это было вообще не профессионально.Сказала по всей длине пол головы покрасила остальное не хотела красить, потому что торопилась на обед. Отношению к клиенту на отвали.
Кыздар …. Шугаринг жасайтын кыздын номерин таптым Асем😍😍😍 87053471287. Канша сурадым ресепшн кыздан бермейди вообще номерин
Mamedov .
Очень плохое обслуживание хамят мне здесь не советую плохо красят волосы
Мира Б
Осы салонмен кеше үлкен проблема болды. Парикмахер Айнұр клиентпен дұрыс сөйлесе алмайды, өрескел, агрессиямен сөйлеседі. Артық ақша алып, оны Олжас деген жігітке аудартқан. 6,5 сағат шамамен тоқтаусыз мазаны алды. Сөздерінде тұрақ болмай, екі сөйледі. Сондықтан бұл салонға өз басымыз бармайтындай болдық және құзіретті органдарға шағымдануға мәжбүр болдым, себебі адамгершілікпен қарым-қатынас жасауды білмейді. Хозяйкасымын деп тағы бір әйел шықты, сол кісі үшін шулатпай-ақ қояйын десем, сөздері осы әрекетке әкелді.
RA
Rasul Amirseitov
Салон бүгін біріншірет бардым қыздары ақ көңіл таза жақсы жасап берді шашымды Мастер Мариям топ 😘
Нурайым Зайнулова
Бугын 1шы рет бардым жакын жерде откан сон бара салган едим ламинирование бровейге бирак😭 ужасный етып жасап берды кисык терген,ещё ламиды буйра буйра етып берды,енды ана жердегы состоянияны айта алмайм,пинцеттеры отпейды 2пинцетын кайта кайта ауыстырып ауыыртып зорга жулды касымды,ещё пинцеты кырпыктын капкара клейкасы арасына жабысып калган😠.Еще мен жаткан подушка га сол пинцетын арасын тазалап тургой🤬блииин,интада нормально вроде но разочарование болды! Мен кабылдаган мастер Аяужан! Мен жылап турмын ана касымды корып а ол мастер каргап кетып баратыргой 😡 Администратор оз Жумысын дурыс жасамайды екен!баняга кырып кеткендей болды шынымды айтсам,кыргенде сондай банянын иысы шыгып тур!енды жоламаспын катты травма болды😡
Дана Ди
Полный треш 🥲 Само разочарование
DD
Di Di
Салон ужасный ! Ожидание реальность ! Реклама , таргетты оздеринын кыздары олтирып турып жасайд, но иши деген лас ! Дамский мастер алды ( краска , везде , столдары суртылмеген ! Спа ужасный … разочарование болып кайттык ! Бир Мастер Айнур , барин ози истегысы келып ,клиенттын барин жинап алып , куткызып койды !!! Аружан рекламаны олтирып истегенмен не соответствует салон ! Не советую , лучше 5-7 мын кымбат толесенде , обслуживаение дурысына барган лучше екен !
FF
Fenky Fellis
Волосы пошла осветлять,вышла из салона как желтый цыпленок
Arman Karimov
Молодая Мастер Жанар ! Всем советую!) 👍🏻🫶🏻 не реклама !😅😉
Aidana Artykbai
ужасный салон,Айнур парихмахерша воббще не умеют стричь то что показала жасап бермеді испортила
ЕЕ
Ерёма Ерёма
Емае, Айгерим ен жаксы массажистка.🤤🤤🤤
Азамат Махмутов
Ең күшті салон мен көрген.
BE
Bekosh Ernazar
Балам әпердi күштi
ЖБ
Жулдуз Буйтек
Мастер Асем прекрасная девушка, с удовольствием хожу к ней на шугаринг, педикюр, маникюр, золотые руки! Рахмет 🙏 бір жарым жыл келіп жүрмін 👍
GK
Gulsara Kaldarbekova
Мына салонга окинип кайткын келсе барасын, а так ни ногой! 990 тенгелик курс окып алган мастерлер👎🏽 парикмахерди 🤬🤬🤬 кызымнын балапан шаштарын тура мандайын куйдирип берген сук@ !!! Иши лас! Гигиена 0!💩💩💩
АФ
Анастасия Фадеева
Мастера грубые и не умеют делать, гел лаки дешевые да и выбора особо нет. Унны завышены и экономят на клиентах. На аппарате для маникюра на первом столе от двери валялса чғй то ноготь .
СБ
Салтанат Боденеева
Хожу к мастеру Асем уже третий месяц на маникюр и педикюр, нареканий нет, работает отлично, мне нравится. На прошлой неделе привозила дочу на стрижку мастеру, тоже хорошо постригли, администратор всегда предложит и воду и кофе, сервис на уровне ☺️👍😊
Ужасно все! Особенно сонные девчонки мастера! Они как будто немые! Заходишь спрашиваешь, но в ответ тишина🫠
Daneka Mukhtarovna
Салон красоты так себе,адрес еле нашла !Макияж со вкусом не умеют делать ,как попало делали еще предоплату берет!Не советую!Админ куда смотрит?!Косметики не мытые у визажиста !Не нравилось макияж и салон!Мастер Сымбат
dd
devil devil
Наращивания ресниц у Сымбат👍🏻да еще и приемлемая цена за такую шикарную работу! Лучше чем в популярных салонах Шымкента.
Аяжан Мараткызы
салон унады, кыздары да жаксы 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Жания Байтөре
Мастеры молодцы, аккуратная работа, вежливые, чистый и уютный салон, цены адекватные
MM
M50 M
Просто ужасно к сожалению! Заходишь в салон, тишина, все мастера спят. Нет сервиса, обслуживание на нуле… даже на 1 звезду не тянете( Администрации совету пересмотреть объем работы и качество обслуживания клиентов)
NN
No Name
Ходила сегодня на макияж, очень понравилось! Мастер Райхан очень аккуратно работает , тон был идеальным , спасибо за предоставленную услугу 🫶🏻
Nurasyl Gaukarbek
Салон очень уютный,мастера дружелюбные,цена приемлемая,супер👍😅
aknura bakytzhan
уже второй год все процедуры делаю здесь. даже в самые важные дни, как последний звонок, выпускной или вручение я доверила всё им и они оправдали все мои ожидания! каждый месяц делаю у них маникюр и ни разу не было, чтобы маникюр портился на протяжении месяца) так же и с макияжем. держится весь вечер. ни в какой другой салон идти уже не хочу
РА
Райхан Амир
Салон оте унады Сервис оте жаксы кыздар мейримди 🌺🌺🌺🌺 Жумыстарыныз алга баса берсин Мастерлер оз исинин маманы Маникюр жаксы таза жасайды
grappling chef
Парикмахер вообще не умеет стричь! Пришлось мне переделывать сегодня! Инструменты не обрабатывает после её работы сразу появляются высыпания на коже головы! Крайне не советую это место !
АЖ
Айзере Жоракулова
Бүгін макияж жасаттым осы салонда Асыгыс едим Визажит катты унады Жылдап ари адеми жасап берді Есимин умытып турмын Раушан или Райхан Жұмыстарыныз алға баса берсін💐💐💐💐
Салондаға макияж жасайтын мастерде даже элементарно макияжға қажетті заттар жоқ, не думаю что она сертифицированный специалист 👎 жондеп бер десен, грубо отвечает , контур губ не ровно , макияж просто ужасным получился. Макияж жасайтын кыздарды не советую 🙁🤦♀️
n
nazeka
калай неаккуратно жасалганын караныздар, ещё бул мастерге барып астын тузулеп берынызшы дегеннен кейынгы результат, топ мастерге жазылганмын! топ мастер осындай болса ,обычный мастерды былмедым!!! инстасына тек жаксы отзыв салып койыпты, осындай отзыв жазгандарыда жетип жаткан шыгар, не ушын салмайды екен интересно?! тырнактын асты котыр котыр, даже «топ мастер» оны дурыстап истей алмады, гель истеп маникюр быткеннен кейын длинаны пилкалап тастайтын мастерды биринширет кордим, ещё оз уакыттарына карамайды, клиент ала бередыгой, бос уакыт жок деп отсада мастерлер! ПРОСТО ПУСТАЯ ТРАТА ВРЕМЕНИ И ДЕНЕГ!!! САМЫЙ УЖАСНЫЙ И БЕЗОТВЕТСТВЕННЫЙ САЛОН! менын отзывымнан кейын оценкалары тусип кетип еды отирик отзывты олтириптыго 🤣🤣🤣🤣 ой блин какие вы жалкие отзывтарды сатып алган🤣🤣🤣 барлыгы 1-кунде жазылган бари отирик!!!
Акнур Сабденова
Салон оте жаксы багасыда тиымды кыздары жылы жузды Рахмет! Жумыстарыныз алга баса берсын
Шахизада Кулжанова
Мен осы капризге келгели барлыгы унап жатыр Мастерлери де жаксы любойына отырамын Шугаринг и педикюр маникюр жасатамын Спа да бар кыздармен гап ойнаймыз сразу осында келемиз Шайба кофелерин алып шыгады Уйдин касында Оте жаксы приятный и удобный салон
Айназым Гаукарбек
Салон жане кыздардын жумысы оте кутты унады салон кен таза адеми
Юлия Евсеева
Долгая и увлекательная история! Который раз замечаю, что внешний вид салона у нас в стране ещё не говорит о содержимом. Итак, салон выглядит прилично, за что и был выбран. Внутри чисто, персонал вежливый. Записывалась через ватсап - ответили сразу. Делала хим завивку. Во-первых, сколько раз я делала химию в разных городах и даже странах, так ее не делал никто: сначала волосы намочили раствором, а потом стали закручивать! Конечно же, пряди скользили и выбивались, в итоге накрутить плотно у мастера не получилось и волосы местами так и остались прямыми! (см фото) Во-вторых, мастер (чье имя мне, кстати, не сообщили) в процессе работы перекрикивалась с коллегами и висела на телефоне. В-третьих, меня просто накрыли промокаемым пеньюаром и сверху на пеньюар полотенце никто не положил. В итоге меня все время заливало раствором. Полотенце мне дали, когда я попросила и потому что текло уже по лицу! В салоне выключили свет. Отдать должное, мне нужно было сзади подровнять машинкой - с этим справились, была на батарейках. Но свет так и не дали, оставив меня сушиться без полотенца или идти на улицу зимой с мокрыми волосами. При этом, как только я расплатилась, весь персонал куда-то исчез, даже полотенце не у кого было попросить. Главное - деньги взяли за эту халтуру и ладно. Кстати, оплата - ПЕРЕВОДОМ. Завивка распустилась через две недели. Просто зря пожгли мне волосы за мои деньги.
ГЖ
Гульмира Жаксыбайкызы
Кеше салонга барып укладка и макияж жасаттым өте катты ұнады Кыздар коп коп рақмет Жұмыстарын алға баса берсін
A1
Aigerim 1990
Салон оте кен,таза,Адеми Кыздары да сыпайы өз жұмысынын мамандары Рахмет сіздерге Жұмыстарыныз алға баса берсін💐💐💐💐