Жеті тандыр
Заказать доставку
В здании
2014
Dina Habibulla
Керемет! Асы де, сервистери де, официант кыздар мен жигиттер молодес, администратор кыз мулдем кулмейди екен! Гостям надо улыбаться а не ходить мрачной( на заметку)В основном все хорошо. И на ресепшене девочки грубоватые( когда мы выходили нам в след крикнули: Эй оплату сделали?!🙄Хотя на столе кюар код у них и мы заранее оплатили! Нету никаких претензии кухне и официантам. Большой рахмет! Мы гости ❤️ Надо поработать над девочками на ресепшене и Администратором в белом пиджаке😉
YM
Yerkebulan Makashov
17:34 төледім с собой плов пен шашлык фарш бердім 20 минут дайын болады деді.35 минуттан кейін фарш жоқ екен дейді кейін тағы 2 минуттан кейін пайда болды . Кешірім сұрау жоқ күттіріп қойып мен қайдан білейін деп өзіме ұрысады. Кешірім сұрағандарыңызды күтемін
Фарид Куддусов
Ассалаумағалайкум мен 2026.02.21 күні жолдан қатты шаршап келіп палау аччик чуччик чай заказ бердім. Чай келді 6 минуттан кейін палау келді. 9 минуттан кейін аччик чуччик келді мен аччик чуччикті отказ берсем афецант қыз айтады отказ болмайды пакетке салып береміз деп как это так
Г.
Г .
Цены приятные , вкусная кухня 👍🏻
arm019 _
😍😍😮💨😮💨😮💨
РЩ
Ритлддь Щттщтдтж
24.12.2025 16:20 дан бастап жазып заказ бердім. 1 сағаттан аса күттім заказымды. Хотя сұрадым бар ма плов деп, дайын тұратын тамақ ол бесбармақ или пельмени емес свежийдан дайындаймыз дейтін. Если дайын болмаса айту керек еді, казірге дайын емес деп🤬🤬🤬🤬 Қалай қалай жұмыс жасайды доставкаларың? Какой то 10-15 минутта дайын тамақты салып реттеп жинаса жібермей не үшін ұстап тұрсындар? Еще жарым ұқсап ватцаптан отв бермид звондасан алмайды адамның нервын құртып😤. Өте нашар қате тірлік мына онлайндағы жұмыстарың процессі. Сервис нооооль!!!🤧
Талгат Рашидов
Я гость из Алматы и многое пробовал. «Жеты Тандыр» - это нечто, неописуемое. Заказали еду, восторг был от каждого укуса блюд. Еда просто фантастическая! Огромная благодарность поварам!
Айгерим Пиримкулова
Кассиры левый делают. Плачу через каспи, а в чеке другая сумма!!!!!! После оплаты проверяйте чеки!!! Если кассиры делают левый, то у вас не прибыль, а убыток.
10 ноября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим за обратную связь. Можете пожалуйста оставить свои контактные данные для св…
Ольга Новикова
Были проездом семьей из Конаева, кухня 100/10👍🏼 все очень вкусно, порции большие, огромная благодарность администратору 🌸🌸🌸 нас по уходу угостили пирожным🧁
Гульмира💕 Изтлеуова
Өте тамаша қызметі көрсетуі өте жақсы рахмет
BB
Banu Baigara
Вчера с собой Мы заказали 2 шампура куриных крыльев — положили всего 4 крылышка. На вопрос “почему так мало?” ответили, что считают по 75 грамм (но очевидно что порция маленькая). Также заказали 3 шампуры кускового мяса, но положили только 3 кусочка (что даже 1ой шампуры не выходит) — то есть 2 шампуры просто не положили. Получается, часть заказа мы вообще не получили.» В 2Гисе написано что время работы до 22:30, но я званила с 22:08 телефон был выключен, а сегодня сказали что они работают до 22:00! Получается прождали 30минут заказа и в ожидании нормального заказа получили это! Ужасное заведение научитесь контролировать и не тратить время и деньги клиентов!
Asel Ospan
Тамақтарының дәмі жоқ,жартысы шикі) обедке барып нарын мен плов беріп едік нарынды вообще жей алмадық! Тамақ бірінші келіп нанды акелмей қоя салғандарын айтпай ақ қояйық,әр офф тан ыдыс акеп бершы,мынаны айтып едік қой қашан алып келесыз деп отырдық)
NT
Nazerke Tagaibekova
Тамақтары не свежий,манты қамыры қалын,гуляш еті өте қатты,пастаның қамыры тоже таза піспеген.Сұраған тамақтарымыз жоқ!
Ақжарқын Қаныбек
Барлыгы ұнады 👍🏻 балалар ойнайтын жері де бар✅
Хамардин Асетулы
Бұл палауға жететін палау жеп көрмеппін🔥👍🏻✊🏻
nik ldsp
Заказали позиции на 4 человека. Сначала принесли сырую картошку фри, попросили поджарить ещё раз. Официант предупредил что готовность заказа 25 минут, но прошло 50 минут. Выяснилось что забыли заказ 1 человека 🤦 ещё и шашлык Наполеон и уш панжа оказался пережаренный и сухой, даже по фото видно. Очень плохое впечатление в этот раз оставили🙄
Кана
Очень вкусно любим с семьёй в раз месяц сходить поужинать вежливый персонал не надоедают но и не игнорируют думаю довольно хорошие меню пицца Очень вкусная была и манты
М М
Бүгін жеты тандыр кафесыне бардық. Өте керемет👍🏻 Обслуживание керемет!Әсіресе Кәусар деген қыз өте сүикімді қыз екен жақсы қызмет көрсетты.Өне берсын өсе берсын Кәусар қыз😘🥰
Айзада Бердиярова
Жеті тандырдың өзіміз жиі баратын Еримбетовадағы😍😍 тамақтары дәмді, қызмет көрсету, күліп қарсы алып, дәмді әрі жылдам әкелетін қыздар ұлдары жарайсыңдар!!! Каусар даяшыға көп алғыс❤️💐💐
КБ
Кайсар Бакиров
Тамақтары өте дәмді!Жанель есімді офицант қарындасымыз өте күшті қызмет етті мәз болып қалдық молодец
6 посещений
Zzw.wbaxas Zxxer
Жеті тандыр тамақғы өте керемет,Кызмет көрсететін Офицант тары және раннер өте жақсы,обслуживание жаксы корсеті
Dinara Altynbek
Тамактары дамды бирак менюмен кассадагы бага бир емес🥺. Олай болмайдыго. Багага карап беремизго жалпы.
Аян Алиев
Официанты неуклюжие, еда не дожаренная и некоторые не свежие, Заказал Дуримле Куриный а там лаваш не свежий и не дожаренный, хотелось бы исправить это
2 апреля 2026, официальный ответ
Примите наши извинения. Все продукты в Jeti Tandir — свежие, а блюда готовятся строго под заказ. Мы…
Макпал Дусебаева
Телефоным болмай қалғаны ай әттең суретін салар едім қап қара етір! Кеше таңғы асқа осында келіп едім, даяршылар саны өте көп. Бірақта тапсырысты беріп ұзақ күттім суыған Латтемді әкелір берді, ал ірімшік қосқан құймағымды ұзақ күттім. Нұргүл деген даяршы өте мәдениетсіз! Мен залдың мына басында отырып оның тапсырысты алатын орынға барып 52 столдағы “БЕЙШАРА 2 сағат болыпты отқанына” беріңдер апарайық деп айғайлап сөйледі, естімеді деп ойлады ау сірә. БІРАҚТА ЖЕТІ ТАНДЫРДЫҢ ӘДЕМІ атына осындайлар кір келтіреді ғой…. Жұмысқа тұрғанда Айтылу керек Клиентпен қалай сөйлесу керектігін.
2 апреля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Кері байланыс бергеніңіз үшін алғыс білдіреміз — Jeti Tandir-ге сапарыңыз сәтсіз өтке…
ToysTV Dias
Красивое здание,вкусно и быстро,быстро даже когда клиентов много, в здании не воняет едой есть детская зона, два этажа,большие порции еды.
Moldyr А
Тамақтардың 90% жоқ не сұмдық?Адам келмейтін жер болса мейлі!Адам көп келетін жер,тем более праздник,если ең өтімді тағамдар болмаса ЗАЧЕМ ашық тұр?! Управляющийлар есептеп неге бақылауында ұстамайды!
ГБ
Газиз Байгонов
Сегодня первый раз был и это будет последним. Заказал Том ям (не вкусный, не свежий) и салат винегрет (чуть прокисший)
ХХ
Х Хороший
Молодцы, я очень доволен, в плане, очень вкусно, цены приемлемые, порции крутые 👍🏻🔥 непременно зайду еще, советую открыться в Алмате, спрос будет я уверен 😅🇰🇿 добавьте Нарын, только его не увидел в меню, а так отзыв не испортит 🔥
Mukhamed Baidulla
Тамақтары мощный порцияларыда үлкен керемет бағасыда қолжетімді көп адам өтірік отзыв жазған 1 еу тастап негізі шын мәнінде кафе керемет шет елдік деңгей қызыметіде жоғары көп официант әр тамақты әр түрлі адам алып кетеді өте көп официант керемет
Мерей Калманова
Сегодня посетили одно из самых известных заведений города — и, к сожалению, остались крайне разочарованы. Изначально мы пришли за суши-сетом, но нам сообщили, что его нет в наличии, и предложили выбрать другой. После того как мы сделали новый выбор, ситуация повторилась — и так несколько раз подряд. В итоге, примерно с четвертой попытки, к нам подошёл уже другой официант и сказал, что лучше было бы приехать в обед, потому что сейчас (во время ифтара) ничего не осталось. Это звучало как минимум странно, учитывая, что у моего мужа пост, и мы как раз пришли вечером, чтобы его открыть. В итоге нам пришлось заказать другие блюда: салаты, шашлык и отдельно роллы «Канада» с угрём. Пока мы ждали суши, успели полностью поесть остальную еду. Когда роллы наконец принесли, оказалось, что угорь в них был с толстой, чёрной кожей, которую даже не убрали — есть это было невозможно. До этого момента мы старались не поднимать шум, но после такого обслуживания и качества блюд терпение закончилось. Более того, в счёт добавили позиции, которые мы даже не заказывали и не видели. Вечер был полностью испорчен. По возвращении домой мне стало плохо, и меня даже вырвало — сложно сказать, связано ли это напрямую с едой, но впечатление от посещения осталось крайне негативным. Очень жаль, что заведение с такой репутацией не может организовать элементарные вещи: корректно информировать гостей о наличии блюд и следить за качеством кухни. Мы остались глубоко разочарованы.
6 посещений
Askhat Abdirazak
Осы жерде біраз болды, тамақ жеп тұрамын. Бір тамағы жақсы, бірде жаман боп қалады. Бағасы қымбаттапты біраз. Үйдің тамағына жетпейді ғой негізі.
ЖЖ
Жансая Жолдасбай
Именно 18мкрдагы жети тандыр бурынгыдай емес. Нашар боп кеткен лучше алаш жактагы и туркестанскийдагы жаксы
Gulaina Eralieva
Тамақтары өте дәмді, жаңа дайындалған және бағасы да қолжетімді. Қызмет көрсетуі де жоғары деңгейде — қызметкерлері сыпайы, жылы қарсы алды. Кафенің іші таза, жайлы, атмосферасы жақсы. Адам өте көп. Отбасымен де, достармен де келуге өте ыңғайлы орын. Осындай керемет қызмет үшін ұжымға үлкен рақмет! Тағы да міндетті түрде келеміз. 👍
Dinmukhamed Baykasym
Еда вкусная но официанты агрессивные грубые , мы забронировали заказали заранее и они перенимали через 2 часа когда мы пришли
Алия Парманова
Самое любимое место, здесь всегда всё вкусно и свежо. Самаркандский плов очень вкусный. Обслуживание топ.
Nurayka ❤️
Офицанттар жаксы тез жылдам әкеледі қыздар түрін жинамай күліп заказды әкеліп берсе өте жаксы болар еді
Айжан Абдалина
Гуляш мясо нежное,пюре отменное!Лепешка авгаская свежевыпеканное горячее!пиде тоже принесли в горячем виде!Все вкусно отменно!
Aselya Alisherkyzy
орын бар деп шақырып алып келсек ауыз ашарға орын жоқ деп тұр хостес Динара хотябы шынын айтпайма орын жоқ деп
Полезное Полезновна
Вкусно. Сытно. Не дорого. Правда меню уменьшилось по выбору еды разнообразия. Но местная кухня, очень вкусная.
9 посещений
РС
Райхан Сулеймен
Тағамдары өте дәмді, бізге қатты ұнайды,аурасыда бөлек, қыздар, жігіттер шақырған кезде тез келеді, әрі ұқыпты, салаттарыда күшті, жалпы отбасымызбен жиі барамыз 👍😘
MM
Madina Medetova
Тамактары оте дәмді кызмет корсеткен даяшы кыз Айгерім заказымызді жылдам алып берді барлығы жоғары сапада ужымға рахмет
Aizere 🌷
Очень вкусное блюдо, ососбенно пиццы и картошки фри, шашлыки, всё было сытно, сама заказываю лағман очень вкусные советую
Айдана Сембаева
Маган унады тамактары оте дамды тек кешыгып келгены болмаса ✨талдыкорган каласынан конак болып келген болатынбыз
Гульшар Сугирбаева
Ерімбетовке жиі барамыз, тамақтары дәмді, қызымет көрсету жоғары деңгейде. Өзімізге осы филиалы ұнайды.
Айзада Беалова
Была утром в 10 00, официанты заняты сами по себе- между собой что то обсуждают, разговаривают , мин 40 никто не подошел. Пока не позвала может так и сидела бы. Админу было б лучше научить работать официантов
Жанара Зиябекқызы
Всегда тамақтары дәмді Обслувания вапше зор күшті🥰😍завтрактар тож күштііі😍🫶🏻
5 посещений
ЖТ
Жулдызай Тасжанова
Тагамдары жаксы бирак ар тамакка 12%косады жанеде кызмет корсетуы нашар болды
7 апреля 2026, официальный ответ
Адалдығыңыз үшін рахмет. Сіздің пікіріңіз біз үшін өте құнды, біз міндетті түрде қорытынды жасаймыз.
017 Kz
Тамақтары күшті дәмді! Официантка Ақниет ке отдельно рахмет керемет обслуживала👍🏻
Салтанат Сенгирбаева
Ас мәзірі керемет! Барлығы дәмді. Аман Ақтоты,Ақниет қызыметтері керемет!
Ako
Обслуживание идеал Акниет деген кыз жаксы обслужить етті