Asu
СТ
Саят Тулебеков
Парковкасы жоқ
Акжунис Расул
Улкен ракмеет,2-ші рет алып тұрмын сіздерден,өте жауапты қарайсыздар бәріне,баска жерлерден ответ күтуден шаршайсыңғой сервистарыныз супер🫂🤍
Kaldybai Shyrailym
Ішінде зор зор кросылар бар емәәә
GK
nur_ 17
Обслуживание -0%
АЖ
Асем Жолдыкожаева
Кеше осы ерлер дүкеніне арнайы іздеп келдік. Өкінішке қарай, қызмет көрсету деңгейі өте төмен болды. Сатушылардың тек оклад үшін отырғаны бірден байқалады. Кассадағы қыздың жүзінен реніш пен немқұрайлық көрініп тұрды, тіпті амалсыздан жұмысқа шыққандай әсер қалдырды. Дүкен ішінде үш қыз бір бұрышта жиналып, телефон шұқылап отыр. Сатып алушыға көмек көрсетпек түгілі, назар да аудармайды. Біз 50 мыңға зат алдық, бірақ бәрін өзіміз жүгіріп жүріп іздедік. Бірнәрсе сұрасақ, аң-таң болып, ештеңе білмейтіндей күйде жауап береді. Құрметті басшылық, сіздер осынша қаржыны тауарға құйып, осындай қызмет көрсетіп отырсаңыздар, банкрот болу – уақыттың ғана мәселесі. Біз бұл жерден көп нәрсе аламыз деп ойлағанбыз, бірақ мұндай қарым-қатынаспен клиенттеріңізді біртіндеп жоғалтасыздар. Мұндай жағдай – үлкен ұят әрі сауда орнына лайықсыз. Бұл жерге қайта келмейміз.
Arsen Doszhanuly
Обслуживание плохо
Dana Dana
Уақытылы ашылмайды
Danegul Malikova
Күшті аяқ киімдері арзан әрі сапалы
Нурик ага 11
Оте Оте нашар сатушы касса клиент всегда прав
Aldiyar Kuanyshbaev
👏👍
ALM ㅤ
Акша жокта киынетын жер
Mahida Eshbulatova
Кассир вапше не знають обслуживать обуви вапше не качественныйПрадавщицы наглые ослуживать не умеют ходит толпом но никто не подходит
It
Irisbek tashbulatov
Кассир неадекватно работает продавцы вообще неуважение нету ауылдын келганба Прадавщицы наглые ослуживать не умеют ходит толпом но никто не подходит кароче МАЛ БАЗАРДА САТЫП ОТВРГАНДАЙ ОТЫР Не пакупайте нечего у них
Сауле
ККеремет.Керемет
Zhalgasbek Mukhtar
Магазин топ топ падам падам постоянно сол жерден киынем киымдеры потолок керек десендер инстасы бар😍🫶🏻
Данияр Садвакас
Нехватка зеркало, мало освещение
Рокфеллер Нурзат .
Самый худший магазин в шымкенте как мне кажется, Обслуживание хамский, Не уважает клиентов, Смотрит с высоко, будто я им всю жизнь испортил, если хотим что то спросит, они делает так:👀, будто не замечает меня, мой совет: лучше не идите туда, все равно ничего не найдёте! Богом клянусь, сюда больше ни ногой
ЕО
Елдос Опабек
Үтік болып қайдан келе жатсындар Жиги а жиги
РБ
Рахат Болатхан
Качество бомба
Нурбакыт Шалгынбай
Қыздарды аустру қажет жумыс дым жасай алмайды
БХ
Бакыт Хожабекова
нету вопше размеров
Kama 👄
Одежда не оправдывает свою цену
ШS
Шыңғыс Shynggys
Сервис өте нашар кассир дөрекі сөлеседі енді келмимін
Бекзат Ибрагимов
Өте жақсыы
Бека 👥
1. Қызмет көрсету сапасы өте нашар...(адаммен сөйлесу білмейді, айтқандары әр бұрышта өсек) 2. Сапалы киімдер жоқ. 3. Реклама халтура. 4. ОТЗЫВ ЖАЗҒАН АДАМДАР ӨТЕ ДҰРЫС ИНФОРМАЦИЯ БЕРГЕН. 5. Басшы не ҚАРАП ЖҮР. 6. Базар бұл жерден жақсы. 7. Ренжімеңіздер маған. Қазіргі қоғамның көзі ашық.!!!
ГТ
Гулнур Тыныштыкбай
Дейстивительно ужасное обслуживание.И женщина которая в кассе стоит очень грубая.И ошиблась в сумме.Я должна платить 8500 а она поставила на Qr 16.000 вот оплатите говорит ещё… Ужас должна быть внимательным.Тем более в кассе стоит.Из-за обслуживание и из за кассира поставила 3 а так выбора много.
Musin Maksat
Инстаграмдарына пост саласындар жазсак ол зат кобине в наличии болмайды тауарларыннын сапасы нашар
BU
Baqytzan Usen
обслуживание очень плохо всем пбть что ты делаешь вообще
Жомарт Кожагулов
Классный магазин, доступные цены
Ardak S💗
Обслуживание өте нашар, ужас. Клиентпен қалай жұмыс істеу керек екенін білмид. Продавецтері сұрағаныңды көрсетіп, тауып та бере алмайды. Әр қайссы әр жақта жүр. Не советую. Бармай ақ қойыңыздар лучше.
Нурдаулет Махмут
Херня полная обслуживание ноль на ватсапе отвечают только через 2-3 часа это вобще ужас и везде все грязно и пыльно одним словом магазин полное г*вно
ДД
Даулет Даулет
Обслуживание оте нашар
Алишер Камал
Честный отзыв айтайын: Ішіндегі продавец қыздары не сатып түрғандарын білмейдіғо,размерлерін тауып бере алмайды қанша рет барғам потеря, өзіміз іздеп тауып аламыз әйтеуір
i.
ismailov .3o
Лучший Магазин Одежды
Jackson Marchetti
Кеше болгам. Зат варианттар коп бар, улкен магазин, менеджерлер сурасан комектеседы. Бирак магазинге музыка жетпейды)) Колонка алу керек. 👍🏻
Сундет Колбай
Вообще жумыс ыстеу былмеиды бармаиак коиндар магазиндерыне озынше болып калган бары лиентеп калаи жумыс ыстеу керектыгын былмеиды кышысы болсын карысы болсын жумыс ыстеу былмиды
SA
Sergey Alex
Хамская отношения к клиентам
Максат Тургынбеков
Клиентпен калай жумыс истеу керегин билмейд Губа сойлесед бармаганым осы бутик болсын
Ernar Kalybek
Супер класно круто..