Rollan Hijama
Медицинский центр
КС
Калмахан Сандугаш
Бүгін Роллан хиджама орталығына келіп хиджама жасаттым.Басымның ауырғаны, желкемнің тартқаны қойып, керемет болып калдым. Рахмет сіздерге🙏🙏🙏😘😘
Улдана Айтбек
Роллан хиджама орталыгына келип, колыма хиджама істеттім. Қолым көтертпей, қатты ауырып келген едім, хиджамадан кейін өзімді жіңіл сезініп, ауырғаны басылды. Дариға әпке сізге көп-көп рахмет, хиджама процедурасының кереметтілігіне көзім жетті!🥰🥰🥰 Всем рекомендую 💕🌸🌸🌸
KZ
Karakat Zhursinbek
Тойхана іші күшті екен,тағамдаы өте дәмді,обслуживание күшті.Рахым топ топ топ
QB
Qobylandy Batyr
Ассалаумагалейкум Мен осы жерден ем алдым Аллаға шүкір жайлап ем беріп жатыр Дариға әпкеге рахмет! Рекомендую!
NA
Nurzhan Abdrazakhov
Приветствую друзья, хочу поделиться с одним важным инфо: сегодня принял процедуру хиджамы в медицинском центре Rollan Hijama, хочу выразить свою благодарность за профессиональную работу. Очушение на все 100,будто чувствую как в 25!👍💪
19 сентября 2021, официальный ответ
Мы всегда рады помочь. Будьте здоровы!👍✊
NY
Nepes Yazmuhammedow
Роллан аға. Рақмет. Хиджама өте керемет!!!👍👍👍
19 сентября 2021, официальный ответ
Ем болсын!👍
БС
Балжан Сарымбетова
Перизатка анамды алып келдим хиджамага. Рахмет. Жаксы алып Берди. Давлениеси калыпка келип жаксы болып калды. Колдарыныз дерт кормесин. Алла разы болсын.
18 сентября 2021, официальный ответ
Рақмет! Ем болсын. Ауырмаңыз! Алла разы болсын!