Akku
Супермаркет
3.6
3.6
Жони .
бызге жакын супер маркет осы алдын зат алға барсам как всегда кассадагы туратын кыз вечно жактырмай тургандай турат клиент келгенде күлімсіреп тұру керек қой менің ойымша бұл супер маркет унамады
Amina
пипец ваще
Э…
Эля ….
Пожалуйста вчерашний тамақ сатпаңдаршы. Бүгін 3.11.2025ж обедте самса алып едім окорочка. Жылытып жедім ешқандай иіс болмады. Қазір түнгі 23:06. 11жастағы 1группа инвалид сіңілім отравление болып құсып оған өзім қоса құсып аурып бытшыт болып отырмыз. Кешегі товар ма азанда возврат жасаңдаршы. Барлық жер құсық самсаның иісі.
РС
Рая Сұлтановна
Барлық затты таба алдым. Рахмет
Бізде сауда жасағаныңызға рахмет❤️
K7
Kolin 722
Маленький выбор, холодильники не работают
23:32 закрыто 🤦🏿♂️
Cold One❄️
Магазин жақсы еді бірақ қазір кого попало жумыска ала береді. Казыр примерно 14:30-15:00 уақыттын арасынла 1 кассада тұрған апай ұрсқақ ұрса береді өз проблемасын өз үйінде қалдырсын.
29 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе?!Сізбен болған келеңсіз жайттар үшін кешірім сұраймыз!Сол күні кассада болған сатушы…
Айша Канаткызы
Срок отып кеткен товарлар сатады
Айару Текенова
Персонал ужсс ничего не продают если даже тебе 18 грубо разговаривают хамят и просрочка
Дана Уайт
20 сы куні магазинге бардым өте жаксы магазин іздегеніңнің бәрі бар Кассир Жансая оте сыпайы кыздар рахмет жұмыстарың алға бассын👍🏻
21 июля 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе!?жақсы пікір қалдырғаныңызға рахмет!
Айдана Жакыпова
Бугын магазинге бардым Кассир Жансая Оте жаксы кыз Кыздар Рахмет жумыстарын алга бассын
15 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе?! Жақсы пікіріңіз үшін рахмет❤️🤗
BA
Bakhytzhan Abuov
Бүгін Акку магазинге бардым , кыздар оте жаксы сыпайы кассир Жансаяга рахмет👍🏼
Пікір білдіргеніңіз үшін рахмет!💐
sa
symbat askarvnaa
продавец,кассирлеры грубый,напитоктары жып-жылы холодильник істемейді
20 июля 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе?!Сізбен болған қолайсыздықтар үшін кешірім сұраймыз! Қазіргі таңда сатушыларға түсіндірме жұмыстары жүргізілді.
SS
Sholpan Safarbai
Товарларының сроктары өтіп кеткен
Гулзахира
Өте жақсы магазин
Жақсы пікіріңізге рахмет
ТӨРЕШ Sauirbaev
Маржан деген қыз зор қыз
БИ
Баходур Исоков
👍👍
MB
Marzhan Baizakova
Өте керемет магазин іздеген затыңның бәрі бар
Частый гость
AB
Aidana Baijanova
Ен нашар супермаркет десемде болады ишинде дым жок касса да туратын кыз вечно недовольная опслуживание 0.Кабагы омири ашылмайды биз ушин тургандай🤦♂️Ешё мына дамыган заманда перевод жок нальичка деп турады оте нашар 👎🏻👎🏻👎🏻
ӘӘ
Әсел Әліпбек
Аққу супермаркетінен жиі сауда жасаймыз, бағасы да жақсы, іздеген заттыңды да табасың 👍 қызметкерлері де сыпайы
Жасулан Турганбек
Магазин Акку Мой взгляд как клиента Начнём с обслуживающего персонала , приветливым ,всегда подскажут что где,и самое с Улыбкой на лице ,всегда чисто что не мало важно,Администратор Аружан любезная девочка!
УА
Уркер Абибулла
Спасибо, каждый день прихожу. Приятное место, разнообразие в продуктах и все нравится. Спасибо за работу.
Гулсезим
уйымнын жанында болсада коп келмеймын, бырак жаксы супермаркет👏🏿👏🏿
Динмухаммед Кудайберген
Магазин очень хороший но бугингы кассир кыз жумыс ыстегены мындет кой
Gaukhar Nargozievna
Магазин Акку барлык ассортименттеры толык, улкееен магазин. Жумыс жасайтын кыздар кышыпейыл кулымсыреп карсы алады. Аружанга отдельно Рахмет 🌹🌹обслуживание керемет😍
18 августа 2025, официальный ответ
Огромное спасибо за приятный отклик 💛
Мамед Алиев
В магазине есть всё, что нужно. Время работы, очень комфортное.Цены приемлемые.Персонал приветливые и отзывчивые , все всегда с улыбкой на лице!
Здравствуйте. Большое спасибо за теплые слова 🙏👌 Будем стараться и дальше ❤
Алиби Беков
Отличный магазин, богатый ассортимент и цены приятные, особенно шоколадки хорошие и дешевые, домой всегда беру.
Бізде сауда жасағаныңызға рахмет!🤗
DK
Dariga Kerimbekova
Ужасный магазин! Вечно недовольные кассиры, как-будто я им 5 копеек должна, грубые, какие-то несчастные женщины. Ни переводы не принимают, ни чеки не выдают, половина холодильников отключено всегда. В общем лучше не полениться и в супермаркет какой-нибудь сходить.
12 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе?Сізбен болған келеңсіз жайттар үшін кешірім сұраймыз!Бізде төлем қолма-қол ақшамен жән…
Имана Жанабаева
Ужасный магазин!!!все кассиры грубые , принимают только переводы , чеки не выдают ! Много товара испорченного!!!антисанитария куда смотрит СЭС !!!! Выходишь с магазина даже мусорки нет !!!! 👎🏿
12 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе? Бізде төлем қолма-қол ақшамен және банк картасы арқылы қабылданады.Салық комитетін…
Zangar Rashidkhan
Жулдыз Букилова
Өте жақсы маркет барі бар .Арзан .сатушыларыда жақсы
ГД
Гульжан Дуйсенова
Өте керемет маркет жаныңа не керек барлығы табылады .Заттарының барлығы өте керемет свежий .
Asyl Kalmakhan
іздеген заттың барлығы бар қыздарға рахмет,тауып беріп,жақсы обс жасады
Молдир Барат
Білікті,мәдениетті персонал,көлемді ассортимент,қолжетімді бағадағы әмбебап дүкен.
Ерлан
Өте жақсы маркет іздегеннің бәрің табасың обслужевший персенол адмистраторлар
НА
Нигара Асанова
мне нравится не дорогой магазин часто покупаем продукты
Kasiet. A
сатушылары вечно грубо сойлеп қайтарады,срок өтіп кеткен товарлар бар
Aknur Saip
Керемет супермаркет!!! Ішін жаңартып, кеең қылып ауыстырыпты, ыңғайлы қылып, рақмет, жаңа товарлар қосылып толтырып қойыпты!!! Кассир қыздар мен залдағы қыздар сыпайы сөйлесіп, керек заттарымды тез тауып берді, көп көп рақмет, бағасы да өте қолжетімді екен))
29 января 2025, официальный ответ
Aknur, здравствуйте, огромное спасибо за отзыв 🙏👌 Мы старались!
Амира Абдылхан
Очень много просроченных товаров недавно моя сестра отравилась из за корундога.ещё нету чека и каспи,кассиры грубые швыряют товары а когда просишь перевод тоже швыряют картонку
20 июля 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе?!Дәлелсіз айыптауға негіз табылмағандықтан,жалған ақпарат таратуға болмайды.Бізде әр т…
AT
Aliana Temirbay
обслуживание ужасное,кассиры грубые.перевода нету,живем в 21 веке а перевода нету!это что за дела?чек не дают.кассиры продукты швыряют,с недовольным лицом.если не нравится пусть не работают!
20 июля 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе?!Келтірілген қолайсыздықтар үшін кешірім сұраймыз! Бізде төлем қолма-қол ақшамен және…
Аня Сейдулаевна
Просрочек много , даже не в сроках дело а в неправильном хранении элементарно шоколадках. Я понимаю может их много воруют и поставили сзади кассы , но о хранении и сохранности продукта думаю тоже надо думать . Не советую и цены завышенные
20 июля 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе?!Келтірілген қолайсыздықтар үшін кешірім сұраймыз.Егер,алған тауарыңыздың мерзімі өтсе…
Айнур Бабишева
Многие продукты просроченные, вчера буквально купила квас от Розы за 480тг, а он прокисший, на вкус как пиво, зря потраченные мои деньги. У них в магазине хоть есть администратор или главный менеджер, кто следит за качеством продукции? Зимой покупала холодец, тоже просроченный. Кассиры это отдельная тема, некоммуникабельные . Часто меняются. Чек нужно всегда внимательно проверять, потому как могут добавить от себя. Однажды на кассе стояли две женщины, одна по старше кассир, другая что по моложе видимо работник магазина, пили воду 0.5 и ели какой то сэндвич. Я подхожу к кассе с товаром, всматриваюсь в монитор кассового аппарат, они двое видимо собирались воду и сэндвич пробить, так как до меня на мониторе я увидела наименование воды и сэндвича, меня значит расчитывают, я расплачиваюсь, требую чек, не отходя от кассы его проверяю, и как почуствовала в моем чеке пробиты эти два сэндвича с водой, я показываю кассиру , она как будто ничего не бывало возращает мне наличными деньги за сэндвич с водой, делает вид будто это случайно вышло. Хотя дело было днем, на кассе до и после меня людей не было. Получается думали пройдет.
20 июля 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе?!Сізбен болған қолайсыздықтар үшін кешірім сұраймыз! Егер тауардың мерзімі өткен немес…
SU
S US
Рахмет 🥰уйде отырып заказ бердым Сыпайы сойлесып тез комек корсетты Доставка да 20 минутта жетты .
NT
Nurila T
Багасы оте кымбат.Сатушылар дореки сурасан жауап бермейди жулкынып
29 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе?!Сізбен болған қиындықтар үшін кешірім сұраймыз! Сол күні жұмысқа шыққан сатушы қыздар…
SK
Sasha Kyrnykin
Акку маркет хороший ассортимент, доступные цены, удобное расположение магазина
18 августа 2025, официальный ответ
Добрый день! Благодарим, что уделили время и написали отзыв 😌 Приходите в гости ещё!
Наргиза Азбергенова
Супермаркет с очень хорошим ассортиментом. Всем советую.
Серикбаев Мейрамбек
Аққу магазин өте керемет ішінде Аружан деген қарындасым супер красавица 😍
Жақсы пікір қалдырғаныңызға рахмет 🤗
Галымжан Туребаев
Оте жаксы дукен, ишиндеги сотрудниктери де оте жаксы особенно АППАК КЫЗ АРУЖАН .
Жақсы пікір қалдырғаныңызға рахмет🤗