Ailana Beauty
Магазин косметики
Aigerim Ahmet
Қыздар жақсы қызмет көрсетті әсіресе кассадағы қыз барлығын түсіндіріп берді👏🏼
Aida Karimberdi
Молдир кассиршаа куштыыы🥰🥰🫶🏾🫶🏾
Balausa Zhetpisbay
Мөлдір молодец ашық жарқын,күшті жұмыс жасайды,пысық😍
Gulsezim Zhienbekovvass
Мөлдір деген кассир қыз күштііі қарсы алдыы өте керемет🥰🥰🥰 жұмысын керемет істиды ұнадыы👍👍
kymbat .
Мөлдір кассиршаға рахметт өте керемет жұмыс жасайды клиенттермен 😻😻
АЕ
Альсафи Ерметова
Хочу оставить отдельную благодарность кассирше по имени Молдир 🤍 Очень редко сейчас встречаются такие тёплые и приятные люди на работе. Всегда встречает с улыбкой, вежливо разговаривает, спокойно всё объясняет и помогает, даже если много покупателей и большая очередь. Не просто пробивает товар, а создаёт хорошее настроение — после её обслуживания реально уходишь в более хорошем настроении. Чувствуется, что человек любит свою работу и уважает клиентов. Терпеливая, внимательная и очень приятная девушка. Именно из-за таких сотрудников хочется возвращаться в этот магазин снова. Руководству стоит ценить таких работников 👍 Молдир — лицо вашего магазина!
Madina ⠀
Консультант Молдир очень вежливая, всё подробно и понятно объясняет. Обслуживание на высшем уровне. 💯👏🏻😍🔥
Меруерт Саифудинова
Моля кассирша өте керемет қыз күліп қарсы алады керемет консультация береді рахмет үнемі келіп тұрамын😍😍
ЖК
Жулдыз Кудайберген
Магазин сам хороший, хочу отдельно написать про консультантов. Консультант Молдыр хорошо объяснила, подобрала мне уход( сейчас пользуюсь) хороший магазин
Asemai Aitbai
Мөлдір деген кассир күшті . Клиенттермен қалай дұрыс сөйлесуін біледі. Маған ұнады. Барлығын түсіндіріп , күшті сөйледі .
Gulsezim Kalmurat
Кассирша Молдир Вежливая и красивая прям барын тусындырп кушттыы😍😍😍
merey turtaeva
Мне всё понравилось! Консультанты очень вежливые!
Nurgul Halyk
Консультанты очень вежливые, мне очень понравилась!🤍
Назерке Куттыбек
Қыздар жақсы обслуживание жасайдыгой Маган бары унады😍😍😍
AL
Alina Lespaevaa
Обслуживание на нуле,кассирша вечно не довольная (Мөлдір)
АУ
Айымжан Умиралиева
Кассир Мөлдір жұмыс сапасы төмен деп айта аламын, адамдармен сыпайы сөйлесе алмайды. Осыған назар аударсаңыздар)
BB
Birganym Bekbaeva
Кассир Молдыр обслуживала плохо, на вопросы не смогла нормально объяснить. Считаю, что это входит в её обязанности. Прошу обратить внимание.
Акжауын Елтаева
Обслуживание на нуле. Кассир хамит и ведёт себя непрофессионально. (кассир Молдир)
Gaziza Bakh
Очень понравился магазин Ailana Beauty 💕 Консультанты вежливые, приятные в общении 😊 особенно девушка по имени Ултуар, помогла подобрать уход, всё подробно объяснила и подсказала 👍 Осталась очень довольна, обязательно вернусь ещё 💖✨
Алтынай Усен
Айзада өте күшті жұмыс жасайды. Ұнады товр енді алдым. Қолданған соң айтармын
korkem Omarova
Хороший магазин,девушки советую ☺️
NT
Nyrli Turar
Мерей ханым,өте керемет және консультация жасап көмек берді💋💖💖💞💘💘🫶🏻🫶🏻🫶🏻💝❤️💝❤️💔❤️💗🌸💗🔥❤️🔥❤️
Убайдан Айдана
Косметикалар қолжетімді сапалы Мерей консултант өте жақсы көмек берді уход таңдауға рахмет❤️
_aidaaanа _
Подводка 3мынга алдым,не оргинал 👎🏻👎🏻👎🏻
Асека Жамалбек
Мерей консультантка рахмет оте жақсы жұмыс жасайды екен
Rauana Aliaskar
кассир молдыр керемет обслуживает
D/ F
Клиенттерге деген уважение керемет ❤️
Mira Salikova
Күшті, рахмет, сатушылары да күшті, касметикаларыда күшті рахмет үлкен
ДЮ
Диёра Юлдашева
Аделя деген қыз күштііі екен. Услугасына ракмет
Nurai Kanatkyzy
Мөлдір кассирка 😍
ayauka a
директор мадина жумыс истеуды вообще билмейды ужас
Ais Ais
Кассир Мөлдір ханымға рақмет! Өз жұмысын жаксы атқарады💋Барлығы ұнады 💋Всегда келемін! 💋Жұмысына риза болдым! Сыпайы өте💋
ДД
Дана Д
Молыр кассир Айдай кушты тусндрп жаксы комектесты
DQ
Didar Qospan
Мөлдір кассир мен ассистент өте жақсы қызмет көрсетті, рахмеет❤️
AT
Aigerim Tanatar
Өте керемет ұнада обслуживание жақсы әсересе кассир Мөлдір жақсы қызмет көрсетті❤️
А🤍
Аii 🤍
Мөлдір кассирша керемет жақсы қызмет көрсетті сүйкімді қыз 😍
Д
Дана
Молдир кассиршаға рахметтт.Красавица 😘💋
ФХ
Фабияна Харченко
Алуға савет берем,өте керемет заттары😉
Аружан Керимкул
Рахмет қыздарға келген сайын көмектесуге дайын тұрады❤️🫂
Дарина Калдавлетовна
Қызметтері өте керемет таварлары ұнады маған косметика уходтарын қолданып бетім жақсарып қалды рахмет көп көп❤️
Салтанат Нурмахамбет
Продукция очень хорошего качества, и мне очень понравилась.
Жасмина 💕
Рахмееет Бугин Гана бардым.Куштиии ,Бари унады 🫶🏻
Күнсұлу Ешимханова
Бәрі күшті
Х А
Өтте кушті магазин рахмет❤️
БН
Бағым Нұрланбек
оте керемет екен заттары да кушти 💔🫶🏻
Miko 🎀
Өте арзан әрі сапалы косметика сатады керемет.
Inju Imanberdieva
Күшті💋Айгерім
BP
Bella Posh
Всегда беру у них самый лучший магазин цены вообще супер хозяйка сама очень добрая такая довольна к сервису ❤️
Aktoty Aidarbekova
Барлығы ұнады,рахмеет🥰🩷🩷
Nazerke Kairatkyzy
Кушты косметика магазин, продавец апкелер кушты, внимательно карайды, ышыде уютно 🥰