KFC
Закажи доставку на kfc.kz
Заказать
2.3
Арсен Курганбеков
Ужас! С другом после школы решили поесть фри, а когда доели нашли волос! Причем точно уж не наш, ведь совсем не той длины и цвета
Binura Parsakhan
❤️👌
AZ
Aida Zholdasbekova
Персоналдары ужасный! Тек боқтайды! Ауыздарынан тек сондай сөздер шығады! Жай кимылдайды,бір заказды бір сағат дайындайды,клиенттермен дөрекі сөйлеседі!!!!! Ужас прям
Аяулым Сапаралы
Өте лас, тағамы салқын, заведения ішіде салқын и шумно
ddannnaaggg …
Честно, худший поход в KFC. Персонал как будто специально игнорирует гостей — всё очень долго и грубо. С заказом полный хаос: то готов, то не готов. В итоге получили холодные и сухие бургеры, несвежие булочки и ужасную картошку — холодную, пересоленную и даже без кетчупа. Больше туда ни ногой.
Ильнур Хакимов
Заведение выглядит хорошо, но есть проблемы: 1) Долго готовят заказ, 2) Еда выглядит так себе.
Aiym Pirmat
Самый плохой сервис
Kadyrzhan Tashbulat
Жауып тастай салсандаршы мына кфс ді болмаса баска адамдарта берсендерш жумыс жургізе алатын. Тунде кеп турмыз ішіндегі адамдар кекірек болып тургой. Сурак койсан шіріп ответ беріп киналып тур. Шымкент ойбай сервис деген мыкты дид нольгой. Сервис жоккой вообще. Келіп кфс сураганга нерв болып екініп кеттіккой. Оміріімде отзыв дегенді жазбаушы едім мынаны керіп жазу керек болдыгой
Темирхан Кунисов
Күшті👍👍 дәмді👍👍👍
BraveHunter .
✊️✊️✊️
РР
Рай Рай
Сасық тұрып қалған маймен жасайды!!! Ұятсыздар!🤢
НU
Нұр User
Жауып тастай салсандаршы мына кфс ді болмаса баска адамдарға берсендерш жумыс жүргізе алатын. Тунде кеп турмыз ішіндегі адамдар көкірек болып турғой. Сұрақ қойсан шіріп ответ беріп қиналып тұр. Шымкент ойбай сервис деген мыкты дид нольғой. Сервис жоққой вообще. Келіп кфс сұрағанға нерв болып өкініп кеттіккой. Өміріімде отзыв дегенді жазбаушы едім мынаны көріп жазу керек болдығой
Даулет Момбек
Я разочарован! 2 филиал Кфс в Шымкенте, это не кфс, это даже не чикен, это вообще не понятная еда, только острая и все!
DG G
Ужасно долгое обслуживание!На телевизоре высветилось что заказ готов,а его еще не начали даже готовить!1 человек на выдаче,1 на готовке.Стоим в очереди 3 человека ито не успевают.Сервис -1
Асу Жаркын
Ребят просто дич , пересоленная , куда смотрит франшиза ? Але
БЖ
Бексултан Жексенбай
Заказали ножки а получили тухлятину, не советую никому сюда приходить.
Aslan k
Красавчик работник братан, бомж кіріп бара жатқан еді қуып жіберді опа деп
AE
Arman Esengeldi
Бомж кырып бара жаткан еды куткарып калды
ШК
Шухрат Касымбеков
Самый худший сервис нажимает готова но еда еще не готов ждали 30 минут самое ужасное кфс
Дана Аманханова
Мы ждем заказ уже 1 часа и так ещё сервис грубый и ужасный
Аружан Алтынбекова
К сожалению, сервис оставляет желать лучшего. Персонал грубый, не проявляют клиентоориентированности. Надеюсь, руководство примет меры и улучшит обслуживание
Azat S ❼
Много раз посещал, очень вкусно, но иногда бывает не кладут салфетки. Также готовиться по разному, иногда ожидание может превышать 40 минут, хотя на таблице написано что уже все готово. А так в целом все нормально, очень вкусно, цены соответствуют блюдам.
Жанара Тасыбаева
Ужас ко мына жер, залда отырып заказ бердик, через 2 минуты заказ дайын дид, бургеримиз муздай, мынау не, жылытып бериниздер десек, бизде осылай, овощи холодильникте тургандыктан муздай болады дейди, бургерди лактырып, беспорядок, лагып жур жумысшылары, фри оте жука дамсиз, басшы кайда карап отыр!?
KS
Kamila Shalkar
Қатты қуырылған қатып қалған стрипсы , жей алмадық.
SK
Sultanzhan Kurtayev
Жду уже 40 минут
т.
томаа .
Ужас, сама курица черная черная , салфетки не положили пока не попросили
Zarina Zulqaynarovna
Заказала Double Chef бургер бокс. К сожалению, осталась разочарована. Стрипсы Double Chef не соответствовали заявленному виду и качеству, выглядели намного меньше и хуже, чем обычно. Также в заказ не положили салфетки и трубочку для напитка. Прошу обратить внимание на комплектацию и качество обслуживания, так как это портит впечатление от бренда.
Rozi 🤍
Вообще испортились,не дожариваете,фри как соломка тонкие почему вас никто не контролирует
Саламат Сиқым
Заказды өте ұзақ жасайды өте компьютерден заказды дайын деп өшіріп тастайды якобы для статистики и сосын асықпай созыып жасай береді өте нашар фаст фуд деген жылдам жасағаны үшін фаст фуд емес па онша ұзақ күтетін болсаң кафе-ресторандардан қандай айырмашылық болады
Еділ Нақыпбеков
Өте нашар болып кетіпті. 2 рет алдым екуіндеде тауық қанаттары аппақ, нашар майдың дәмі шығып тұр. Ашылған кезде жақсы еді. Қазір 0 бал беруге болады. Одан LC лаваштың тауық қанаттары дәмді. Бұл реклама емес!
Арман Сеитов
Несколько раз заказывал - всегда чего то не хватает. один раз вообще ползаказа не положили .
Dariya Tuleeva❤️
Очен плохо долго ждать мы ждали 35 минут один баскет
Turapbaevvva
өте өте нашар!!!
Акимжан Сапак
Нормально
Камшат Батырбекова
Тым ұзақ дайындайды, қызмет көрсету сапасы төмен. Айқайлап боқтанады
SD
Symbat Dinmukhametova
Өте нашар , қызмет көрсету 0. Менің жұмысымды істегендей сұраққа жауап бергісі келмейді.
Жузя ✨
Өте нашар.
Асыл
зор брак туалет жаман сасит
Ulbala Batyrbek
твистер ужасный обслуживание 0. из кухня слышно все и все маты
Даник Freaky
өзің сұрамасаң дұрыстап салмайды
Dauren Alim
1 оператор қыз дұрыс сөйлеу манерасын білмейді 2 заказ только через сайт (сайттары дұрыс жасамайды) 3 сайтта заказ бірлен беруге болмайды күту керек мен қазір ашпын кфс жегім келіп тұр мен неге сендердің сайттарың жұмыс жасамайды деп күту керекпін Вопшем сайтыда жұмысшыларды нашар кеңес бермеймін
Ayazhan Kultasova
Заказали через сайт. Ждем час. Курьер звонит и говорит что нет заказа. Заставили 2 курьеров тупо их ждать. И в прочем нас тоже. Позвонили говорят что ребята не заметили заказ
Sevinch Saydarasulova
Өтее ужас.Ожидание реальность болды.Ешкімге кеңес бермимін.Заказ бергендеріңізге өкінесіздер.Лучше бұндайды жегеннен,жемеген абзал👎🏻👎🏻👎🏻
Жулдыз Смат
просто ужасно👎👎👎👎👎👎
ША
Шолпан Алибековна
Очень плохо еще другой заказ
UT
Ulzhan Tashtanbek
Ужасное обслуживание просто ужас !
Абылайхан Турапбай
Оте нашар келудин кажеті жок лас
ЖД
Жандос Дегустатор
Өте лас кір аттарына сай келмейді ! Сапасы өте нашар жұмыскерлердің іскерлігіне тәжирбесіне күмәнім өте көп
Уакыты отырык
МЕ
Малика Ергебаева
Не вкусный был и обжарили на старом масле