Ademi Hair Studio
Салон красоты
Asylzat Abdikadir
Бүгін Мастер Ұлбалаға келдім шашым өзіме қатты ұнады😍Барлықтарыңызға келуге кеңес беремін 🫶🏻Салонның атмосферасы күшті екен қыздары да !
Айгүл Кентаев
Осы салонға үнемі келемін Марал ханым Айгерім ханым Ұлжан ханым Ұлбала ханым өте керемет жұмыстары келіңіздер өкінбисіздер шаштарыңыздың түсін керемет шығарады қыздар супер 👍👍👍👍
Динара Акимова
Маралға тик токтан көріп бардым, кішкене сенімсіз болдым, бірақ өте керемет жасап берді, көңілімнен шықты, рахмет, 🥰, ықыпты, тиянақты, әдемі, барсаңыздыр өкінбейсіздер,
. .
всем советую самый лучший салон!Мастерлері өте білікті адамдар өз ісінің шеберлері,рахмет🥰🫰🏻
Ayazhan Abdulla
өте қатты ұнадыыы,барлық мастерлер топппп😍😍😍😍😍ойымдағыдай болды 2 рет жасаттым❤️❤️
Zh ✨
Доверила свои волосы этому мастеру и ни капли не пожалела 😍 Новый образ просто супер! Атмосфера в салоне дружелюбная, сервис на высоте. Теперь я ваш постоянный клиент!
Aigerim Kulmanova
Очень приятный и уютный салон. Мастер вежливый, всё объяснял и советовал по уходу за волосами. Стрижка получилась даже лучше, чем я ожидала. Спасибо за такую красоту!👆🏻👍🏻
togzhanym🤍 togzhanym🤍
Мен бардым кыздар аллергия береди краскалары баска заттарына бармандаррр кыздары грубая🤢🤦🏻♀️
Аяжан Аскарова
Просто восторг 😍 Мастер ҰЛБАЛА сделала укладку идеально, волосы выглядят шикарно. Рекомендую!)🥰🔥
Ақбота Нұрмаханбет
Рахмет коп Айгерім мастерге, шашымның түсін күшті шығарды😍, и еще қолы жеңіл екен шашым тез өсті стрижкадан кейін, бүгін тағы кыскарттым👍🏻
RRR KZ
Я всегда прихожу именно сюда — здесь очень комфортно. Девочки в салоне очень позитивные: встречают с улыбкой и так же тепло провожают. Раньше я испортила волосы в другом салоне, и именно здесь мне всё исправили. С тех пор я постоянный клиент. Всех приглашаю — действительно стоит прийти!
Altynau Orazbek
Айгерим апше прям вауу кушты жасап береды
ЛО
Лаура Отарбекова
Әдемі салоны мастерлері өте керемет, Ұлжан ханымға рақмет, шашымды әдемі етіп бояп берді, бағасы да өте қолжетімді
Айдана Альмаханова
Улжан тәтеге рахмет прям кушты 😍😍 Салондағы қыздар да барлғы кушты 😍💋 Керемет келуге кенес бермін 👌🏼😍
Aliya Akberdiyeva
Улбала кушти мастер 👌 келсениздер окинбеисиздер рахмет барлык мастирлерге жумыстарынга саттилик 💐🥰😘🫶
Айгул Акбаян
Марал улжан ханымдар кушті шашымды бояп адемі цвет жасап берді рахмет кыздар
balausa nurmakhanbet
Мастер Айгерім ге каскад стрижка жасатып едім көңлімнен шықты шаш күтімі жайлы біраз ақпарат берді мастер Айгерімге рахмет
KK
Kseniya Koroleva
Делала сложное окрашивание у мастера Айгерим — результат превзошёл ожидания. Цвет получился очень красивый, чистый и гармоничный, без резких переходов. Айгерим — настоящий профессионал: внимательно относится к пожеланиям, всё объясняет и работает аккуратно. Волосы в хорошем состоянии, я очень довольна, смело рекомендую!
Мадина Маратқызы
Мастерлері топп шашымды күшті қылып жасап бердіі😍😍 Администратор Ақниеет вобщее тооп ❤️❤️
А S
Хочу оставить отзыв о салоне и команде профессионалов🫶🏻 Мастер Айгерим ❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️🔥настоящий профессионал своего дела, работает очень аккуратно и с душой😍 Отдельная благодарность Марал — руководителю салона, а также мобилографу Акниет🫶🏻 Вся команда очень вежливая, доброжелательная и дружелюбная🙌Чувствуется профессионализм и тёплая атмосфера Салон оставил только самые приятные впечатления, обязательно приду ещё и буду рекомендовать другим 😘🙌
Ilmira Kazbekovna
Айгерім мастер өте сыпайы,өз жұмысының маманы.Ойымдағы түсті шығарып берді,шаш күтіміне қолданатын шампунь,бальзам,масло алу керектігін айтып кеңес берді! Айгерім жұмысыңызға өте риза болдым! Табыстарыңызға береке,қолыңыз дерт көрмесін😘🥰😍
MU
Malika Ubaydullayeva
Айгерім мастер өте керемет жасап берді қолы алтын екен. Бір дегенде өзім қалаған түс шығарып берді🤗 өзіде қолыда алтын❤️❤️❤️ ещё шаш үшін қажетті күтімдерді айтып өтеді. Адемі салонға үлкен рақмет
Айдархан Нурлы
Мастер Айгерім классная😍😍тез уакытта әдемә кылыа ,озм калағандай істеп берді🥰🔥
Амина Нурмаханбетова
Шашымды уже 2,3 рет ыстетып жатырмын🥰Мастер Айгеримге коп рахмет😘 колдары алтын екен 🔥🔥🔥 Ыстетсеныздер Айгерим деген мастерге ыстетып корыныздер окынбисыздер😉😉😉
РБ
Рабига Байтулеш
Мастер Айгерим 🔥🔥🔥👍👍👍
Айгерим Байтореева
Өте керемет салон шашымды сложное окрашиваине жасатып едім ойымдағы дай шықты мастер:Айгерім қолдары алтын екен
КР
Карина Рустемовна
Делала сложное окрашивание и маникюр — результат превзошёл все ожидания! Мастер по окрашиванию просто волшебница: цвет получился ровный, насыщенный и очень живой. Маникюр аккуратный, форма идеальная, покрытие держится отлично. Атмосфера в салоне уютная, персонал вежливый и внимательный. Обязательно приду снова!
І💖
Інжу 💖
Салон өте комфортно адамдары да☺️Мастерлеріне сөз жоқ,жылы жүзді,өз істерінің маманы👍Қайта-қайта барғың келіп тұрады 🤭Барлықтарыңызға ойланбастан келуге кеңес беремін ❗️Келуге стоит 🤩
Aseke .
Закрыто 2 Гисе говорят открыто
Диас Балабек
Стришка зачёт Очень хорошо советую
Cuce4kaa A
Стрижка зачет
ww
Сначала своих знакомых стрижет, потом других клиентов
Құдайберген Бұйрабаев
В 2ГИС написано 1000 тг, прихожу говорит 1500. Я согласился, и сел подстричься. И предлагаю голову помыть перед стрижкой, и говорит не буду. Если буду мыть тогда 2000 тг говорит. Какой то странный человек. Везде перед и после стрижки моют голову, и услуга входит в эту цену. А у него совсем другие ставки