QAZAQ samsa
Кафе
Самса в тандыре. Бургер в тандыре. Восточная кухня по приятным ценам
Позвонить
БТ
Бауржан Тулендиев
Были здесь не давно, испытали не реальный гастрономический экстаз, особенно самса на тарелки (слоенное тесто зажаристое, рубленно-тамленное нежное мясо) это шедевр, самса бургер (хрустящие слоенное тесто,котлеты на пару, плавленный сыр, холопенью) это вообще зачет, асип (шужык, ливр) с конины это полет в космос, карын конины деликатес, рекомендую, хотелось бы чтоб в Алматы было бы такое 🔥🔥🔥
Галия Молдакулова
Қазақ самсасы жасасын. Мереке ханым өте дәмді, рақмет Алла разы болсын 😘 😘 істеріңіздін берекесін берсін
КС
Кымбат Серик
Багана обетте келдык хрустящий баклажан заказ бердик зор болып келды🤭🤤🤤Келесы келгенде мындетты турде хрустящий баклажан салатын жейміз💋💋💋
7 посещений
оса салик
Казир гана карным ашып 4 самса жеп койдым, оте дәмді рахмет
ГБ
Гулдана Бисенбаева
Жаксы кесе самсалары әсібі де дамі зор👍👍
Адилбек Буркитбаев
Карта асып айныпты кадымгындей дамсыз
РД
Руслан Джунусов
Вкусно, быстро, красиво- рекомендую!
КҚ
Кунадил Құрбанұлы
КЕРЕМЕТ ТАМАҚТАНДЫҚ Айкүміс деген қызымет көрсеткен қызға үлкен рахмет өте жылдам арі керемет
СЗ
Сабина Закирова
Тек рекламаны олтиреди екен не советую пияз толаа ишинде 😪 рекламасын кориб прям жегим келген еди келсем теек пиязгой иши болмапты 👎🏻
Азамат Абашев
Ужасно, в самсе один лишь лук, раньше мяса было много, мог наесться с одной самсы, но увы видимо руководство подумало что прибыли мало и решило таким образом сэкономить на себестоимости самсы, печально, больше не приду и вам не советую.
Ауесхан Молдияров
👍👍👍
KD
King Dragon
Оте дәмді, тез!
Асет Куракбаев
Тандыр бүргер ГӘПП. Иши почти пустой не советую!
Ерлан Сейтменбетов
Самса супер!!! Дәмі керемет!!! Обслуживания тамаша!!! Багасы нормально!!! Әсіресе кесе самсасы зор екен!!!
A
Aioka
Очень вкусно, рекомендую... Приехали во второй раз, к сожалению КЕСЕ САМСА не было, заказали обычную. Узнали о вас в тик ток, сами с Алматы
𝔅𝔞𝔩𝔞𝔲𝔰𝔞🫦 𝔅𝔞𝔩𝔞𝔲𝔰𝔞
Кесе самсалары зор👍🏻 қарта әсіптерін айтпсамда білініп тұрған шығар дәмділігі соңғырет 2022де Барыппыз 4жылда дәмі сол күйі кеңес беремін бір жеп көріңіздерші қайта қайта жегің келеді собой әсіп құшақтап кеттік дәмділігі сонша😂👍🏻
Талшын Асхан
Посетила Qazaq Samsa — осталась очень довольна! Особенно хочется отметить официанта Бахоша. Очень вежливый, внимательный и доброжелательный сотрудник. Быстро принял заказ, помог с выбором и сделал всё, чтобы мой визит был максимально комфортным. Обслуживание на высшем уровне! Обязательно вернусь ещё раз.
Madina Ormanova
Бүгін осы жерде болдық, Кесе самса, асіптерін жедік. Өте дамді екен. Алыс жерден келіп едік. Еш өкіннбейміз. Қызметкерлеріне өте жақсы, сыпайы. Жақсы қызмет көрсетті. Барлықтарыңызға баруға кеңес берер едім
Частый гость
ST
Saltanat Toley
Обслуживаниесы өте жақсы,самсалары ыстықтай келеді екен оффицианттары өте жылдам екен 5минутта заказымызды әкеліп берді. Әсіптері дәмді екен 🤤🔥🔥
Сияй✨ ✨
Qazaq Samsa кафесі өте ұнады! Самсалары дәмді, жаңа піскен. Әсіптің дәмін айтып жеткізу мүмкін емес! Қызметі жақсы, атмосферасы жайлы. Тағы да келемін! 👍
6 посещений
ЭБ
Эльмира Боранбаева
Ұнамады, мақтағанға барып едік,самсасы суып қалған,әсіптерінен иіс шығып тұр,сыртындағы қарта деп қояды,ішектің иісі шығып тұр,дұрыс жуылмаған.Ұшынып,ауырып қалдым.Енді бармастай болдым,өзгелергеде кеңес бермеймін
TK
Teahung Kim
Привет! Мы заказали самсу, асип и салаты. Все было очень вкусно 😋. Нас обслуживала красивая и очень вежливая девушка (не знаю, как ее зовут). Там также была менеджер по имени Мадина, которая была груба с официантами и даже с некоторыми гостями. Это очень некрасиво, и нам тоже стало неловко от этого слова. В остальном все было замечательно.
Ayan B
Бургер самсалары баяғыдай емес еттері қатты фарш емес соны обратна фарш болса жақсы болар еді өтініш еттке көңіл бөліңіздерші өттініш
nuraiymm ~
Назерке офицант кыз жаксы кызмет корсетты. Казак самса оте керемет. Самсалары асиптеры оте керемет. Алгаш келуым оте жаксы екен🔥
7 посещений
ПЛ
Павел Лебедев
Неплохое заведение, но по приезде сегодня в 14:00 ни плова не самсы не было. Дождались самсу, поели, но на 4 точно тянет. Минус дирекц в том, что только один туалет, а очередь пришлось стоять 15 минут.
Анель Ибраева
Жұмыс жасау деңгейлеріңізді көтерсеңіздер! Хит болып жатқан соң Алматыдан-Шымкентке келгендіктен арнайы іздеп жүріп келіп едік.Обслуживание нашар деңгейде екен, официанттардың кейбірі «через не хочу» жүр. Ыдыс, вилкаларын 6 адамға 3 прибордан әкеліп беріп тұр. Толық емес қой, прибор әкеліңіз деп сұрасақ, айналып бір-бірден тасып жүр. Официанттарды шақырсақ, қарап тұрып, айналып кетіп қалып жүрді. Тамақтарына деген претензия жоқ, дәмді, бірақ жұмыстарыңызды жөндеңіздер.
Айнур Сагнаева
Қазақ самса керемет тағам деңгейі.Кесе самса, бургерсамса,қарта әсіп бөлек әңгіме енді. жалпақ тілмен айтқанда”Гострономический каеф” қоо шіркіна даяршы қызымыз Көркем атына щаты сай екен. Сыпайы, тағам таңдауда кеңес беріп, әдемі күтті. Қазақ самсаға келуге кеңес берем. Мен Шым қалаға қонақ боп келдім, келер жолы да келсем осы самса центрге тағы келуге дайынмын. Рахмееет
Ерём Ерём
Ассалаумалейкум. Казак самсанын самсасын жемепсиз бул дуниеге кемепсиз. Супер соз жок. Дами оте керемет. 10/10. Официанттары кемшилик жокпа деп сурап жаксы екен. Жанерке деген кыз оте керемет жумыс жасады 10/10
Nurkhan Altynbek
Еті қатты екен, соустары жоқ гуйру лагман ұнамады. Апшемнын рекламасына алданып кеп калдык Балдардан ұят болды алыстан келген еді
abylai
Пришел с Алматы чтобы попробовать эту популярную самсу с тиктока, не оправдало никакие ожидания. Начнем с того что сразу у входа нам сказали что мы как минимум будем ждать кесе самсу 30 минут, мы сказали хорошо, подождем. В итоге нам пришла обычная тандыр самса, после поедания мы ждали около 40 минут, и мы ждали эту кесе самсу пока нам не сказали что ее не осталось. После мы видим картину как они заносят эту самсу внутрь заведения (мы сидели на уличных посадках) Короче, никому не советую 0/10 самый худший экспириенс
Асель Бакыткызы
Кудай кесир кылмасын хрустящий баклажан заказ беруге совет бермеймин. Кызмет корсету сапасы оте томен. Салат дамсиз болды десем, касса да турган кыз акшасына лайык деп букил залга айкайлап отыр. Жумысшылармен интелегентно сойлеумен жумыс жасау керек. Кафенин басшысына кенесим. Клиенттин касына жакындап, айкайламай, жаймендеп сойленендери дурыс.
Адылхан Бейбарыс
Без придел самса тагам заказ берып брондап коясын. Ал сенын заказынды баскаларга таратып. Сен келгенде калмады деп отырад. Поряжняк.
Ренат
Каждый мой приезд в Шым обязательно посещаю это место. Которое красно не интерьером и дизайном, а именно кухней и гостеприимным персоналом. Поэтому с удовольствием возвращаюсь в это место вновь и вновь.
Жанболат Пернебеков
Өте нашар Құрғақ кесе самсасы еттері қатып қалған ауыстырып беріңіз десем ауыстырмады
KM
Khadisha Myrzabayeva
Көркем қыз әдемі облуживание жасады, керемет👍 рақмет Көркем.самсасы мен әсіптің дәмділігіне сөз жоқ
AO
Ali Oserbay
Нөл офицанттары қой не алып не қойғанын білмиді 1 сағ күттирип не заказ бердің деп тұрады
РО
Рамазан Отеу
Кесе самсалары оте керемет Каракат пысык обслуживаниесы оте керемет😍
КО
Күлназ Омарбекова
Самсалары өтте дәмді етті молынан Дайаршылары өтте жылдам
ВБ
Венера Балтабай
Алдын жаксы еді самсалары, қазір пиязы өте көп, еттері қатты болып кеткен.. Бағасына лайықты емес
GK
Guldana Kokkozova
Обслуживание нөлл. Бургер самса іші толған шандыр. 😠 вообще ұнаған жоқ.
Арайлым
Кесе самсалары дәмі өзгеріп кеткен бұрынғыдай емес
Аяулым Амандық
Астанадан келген едік 😭😭 күтіп отырсақ 1 сағат шығады сосын 2,5 сағат деп уақыт тауып келсек 😪😪😪
Айдана Нагыметова
вкусная самсаа,, мамаммен женгемди алып бардым👍👍 бари ризааа
НН
Нурсултан Нурбаев
Заказы забывает долго ждешь и обслуживание ужасные!
Zhalgas Azimbai
Офицанттармен таласып жүріп алып қалмасаңдар аш қалдыңдар
5 посещений
Shapagat Kuatbekova
Ужасноо бургер самсанын котлеты нашар жагымсыз иыс шгады еще самсалары ыстыктай емес суыыык
Рахым
Іштегі офф күшті екен бүгін барған едім 4 столда отырдым,тамақтары да күшті екен😍😍🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Гулмира Бухарбаева
Өте керемет кафе,самсалары дәмді..қай жыл мезгілі болмасын!
Алия Абубакирова
Бүгін бардық қазақ самсаға.жақсы дәмді екен 600 тглігі.кесе самса жеп көрмедік бірақ.ұнады самсасы бір барғанда кесе самса алып көреміз енді
АЖ
Айберген Жылқыбаев
Обслуживание нашар күттіріп қойып бітіп қалды деп қанды ішті басқа тамаққа заказ беріп едім тоже солай бар бар деп кетет біраздан келіп бітіп қалды дит босқа күттіріп қойды осы үшін Ақтаудан келіп едім ұнамады мақтағанға не стойт