Бөрте Милка
Компания по производству молочных продуктов
ТОО Бөрте Милка
Арай Адан
купила продукцию борте так как подруги рекомендовали очень сильно ( Құр т (это курут!) этого производителя, но мне не понравилось, купила так же кефир, такой безвкусный нет ни соли, ни вкуса, просто как будто с водой разбавили в общем не рекомендую
IA
Irina Akimova
Сметана это абсолютная гадость по высокой цене. Как будто творог пропавший разбавленный чем-то, безвкусная, комки, ест невозможно
Яна Бочарова
Сметана ужасная ,как на вид так и на вкус.Вот реально пишут,надо отказываться от вашей продукции. Это не Сметана а недокефир,безвкусная.Крже вообще молчу,вместо заявленной кукурузы одна пшеница. В общем некому не советую их продукцию,так лажово молочные продукты у нас не выпускает никто!!!
Aruzhan Almaskyzy
Соңғы шыққан кефирлер дәмі ащы дәм шығады. Срогы жаксы, айран ашымаган, кышкылданбаган, кышкыл емес баска ашшы дәм шығады. Бұзылған сүтке ұйытылған айран сияқты. Қанша магазиннен алдық магазинде холодильниктері жпқсы істемей тұрма деп. Барлық жердегі айранның дәмі бірдей, ащы дәм👎👎👎👎
. .
волосы в курте
SG ast
Не советую. Что это такой? Купили коже Борте, на наклейке написана кукуруза а внутри пшеница и очень мало только вода и все . Ужас просто обман!
NB
NELI BEK
Не советую продукцию этой компании Сегодня 23.06.25 купили в Имране бөрты кефир 2,5% 900 г Всегда переливаю в литровую банку выход 570 г И ещё такие объекты посещает Токаев Это просто позор
Айгер ❤️
Май өте сасық, көгеріп бастап жатыр екен, 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻,
❤
❤️
Бортенын куртын катты жаксы коретын едым. Майлы жумсак свежий болатын. Казыр вопше нашарлап кеткен. Кап катты кургак и майда кара заттар жур арасында мусор сиякты.
Анастасия Валиева
Добрый вечер. Сейчас увидела в тугис что к вам можно на экскурсию. Это крутая идея. Подскажите как записаться? В какие дни проходит? Сколько по времени идёт?
Құрттары нашарлап кеткен даже жұта салу мүмкін емес,түкіріп тасатады балдарым. Қазір ермакка өттік,өзбектердікіне,амал жоқ,КЗ да все стабильно,шақырып алып енді ақшаларынды қимай қалдындарма?!СЭС ке хабарланыздар сразу,гигиена жок,студент практиканттарга істетін қояды екен,қыл шаш в общем трещ
СА
Сакен Абдиров
Купил масло в Магнуме, кислый вкус и запах прокисшего айрана, напоминает аульское испорченное масло. Не рекомендую, по тойже цене на базаре полно.
Нұржігіт Данияр
Борте продукция очень хорошо
Айсулу Кунанбаева
Здравствуйте, а как записаться на экскурсию?
РА
Роза Абдикасова
Бөрте милка -спасибо ,за натуральный вкус!
GG
Gulim Galymzhanqz
Продукты очень вкусные, моей семье понравились. Мы пойдем и купим еще здесь
Aligator 🙂↔️ algga
Жабық деп жаза береді адрес бадам жақта вскр мен суббота жұмысшылары көпсі демалыста болады практикантар азанан кешке шиің жұмыс жасап береді олар үшін тегінБастығы болғандағана жұмыс жасап ше бастығы кеткенде жүрғо жұмсап бізді шақырыып практика тарды барлық жерде обед тенсон қайтарад азанда кесе олар құлдықа алғандай, гигиена өздері сақтамайды,перчаткасыз қыл түсіріп қойып отырады балапан шашқа ұрсады мусыр жинағанда ол шаштын не қатысы бар вапше, и қыз демидиғо ауыр нарсе көтерткізіп зам делектор, Таукехан үлкен апайкаларға сендеп сөлиді мамасындай адамға,сөзім жоқ ,бір жұмыс сұрап кегенди телефонымызды жинап практикантың телефон қайерде алады қандай құқығы бар ,жалдап алған өткізіп қойғаны бардай жұмысшыларының бәрі емес ну 70%бізді басынып жұмсайд езіп,.ито рахат да практика дан болғандар айтады 1ден сон жібереді олар 6ға шиің ыстайды, жетекші зам делектор лар ламбарантар өздеріде істеу керек шығар .
Рус Елеев
1 апта болған жок уже плесень басыпкетти,бағасы сапасына сай емес,торговый 1 рет кирип сосын кирген жок
Инкар Калдарбек
Доставшиктер очень грубый прошу вас предупредить своих сотрудников!!!😡😡