4 Kids
Частный детский сад
4.2
4.2
Самат Алмат
Воспитатель группы Smile Жанат щипает детей и ругает, дети по утрам не хотят оставаться у нее и бежать за родителями плача. Ещё одно воспитательница по имени Балжан за волосы тоскала одну девушку. Ее якобы уволили но работает еще там. Имейте ввиду..
4Д
4kids Детский сад
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
miko 17
M
Nazym Parsahan
Өте керемет балабақша балаларым риза болып барады
Altynai Akkimbekovna 🌙
Бізге садик қатты ұнайды , Жазнұр апайдың еңбегіне рахмет балам жақсы үйренісіп кетті , Өтте теза жақсы садик 😍😍😍😍😍😍
Мерей
Лучший садик
GM
Gulshat Meiyrbekovna
қызымның 1.5 жастан бері бар еркелігін көтеріп жүрген Гүлнұр, Сабина, Жазнұр, Маржан апайларына рақмет ❤️ қызымды уайымсыз тастап кететін ең жақсы балабақша ❤️
✨✨
✨✨ ✨✨✨
Бізге садик ұнады. Тәрбиешіміз Жазнұр апайға рааахмееет! Балам Жазнұр апайын жақсы көреді.
Алтынай Сиябекова
Кіші ұлым осы садикке келеді. Садиктік тазалығы, тамағы, жұмыс жасағаны ұнайды. Еш уайымдамай алаңсыз қалдырамын. Балам жақсы өсіп, дамып келеді. Рахмет. Тәрбиешісі Гульнур және Сымбат апайларына алғыс білдіреміз.
5 февраля 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Алтынай, большое спасибо за приятный отзыв. Были рады знакомству 💛
ДИ
Даяна Ибрагим
Сабина апай Мен Гульнур апайга Рахмет ❤️ Балам тез ак уйренип кетти. Анара апай , Бота апайларынада Рахмет😘Кызым Оте катты жаксы кореди апайларын🤗😍
Айдана Құлжабай
Садик хороший, нравится. И камера есть, и воспитатели, и чисто, самое главное небольшое количество детей в группах. Ходим в ясли группу Гульнур апай, Сабина апай👍
Акбота Кажымукан
Группа Toddlers1 Гульнур апай , Сабина апайлары оте жаксы, алгыс айтамыз👍🙏🏻
SM
Simbat Manabay
Гулнур апай Сабина апайлары оте тамаша жаксы балам жаксы кореди апайларын еркелеп журеди всегда Садик таза жылы 🫶🏻
Гульнур Кадирбек
Керемет садик 👍
ZG
Zhazz Guli
Керемет садик,кызым куанып барады кунде садикке😍 Воспитатель Аяжан апайымызға рахмет, кунде турлы прическамен келеді😘❤
20 февраля 2025, официальный ответ
Zhazz, здравствуйте, спасибо вам большое за ваш отзыв. Будем стараться и дальше.
M B
Замечательный детский сад! Хорошие условия, разнообразное питание! Дружелюбная атмосфера!
M. Спасибо большое за ваш отзыв 🔥 Будем стараться и дальше 💛
АL
Акниет Love
Воспитатели хорошие , а сад необоснованно дорогой . Привилегий за эту сумму нет
5 февраля 2025, официальный ответ
Здравствуйте! У нас в оплату детского сада входит: 1. Арт - терапия 2. Пескография - где дети развив…
Ganizhan 3C273
очень плохой садик, не смотрите на оценку. их накрутили обманчивыми отзывами, стоят в одну дату
5 февраля 2025, официальный ответ
Добрый день! Хочется ответить на ваш комментарий! В этот день у нас проходили утренники в старших гр…
Arailym Abdizhappar
Хочу выразить огромную благодарность нашему замечательному воспитателю Акерке Сериковне! Она настоящий профессионал своего дела, с большой заботой и вниманием относится к каждому ребёнку. Благодаря её терпению, теплоте и индивидуальному подходу, мой сын идет в садик с радостью и интересом. Акерке Сериковна всегда придумывает интересные занятия, увлекательные игры и развивающие упражнения, которые помогают детям расти, учиться и познавать мир. Я очень рада, что мой ребёнок попал именно к ней.❤️
5 февраля 2025, официальный ответ
Добрый вечер. Благодарим за такой приятный отзыв
ЛМ
Лаура Мырзабай
Аяжан апайымыз унайды такая приветливая, балаларды жааксы кореди
Лаура, добрый день! Спасибо вам большое, что выбрали нас 😌 Очень приятно ❤
MZ
Margarita Zazygina
Хороший сад! Отдельная благодарность воспитателю Акерке Сериковне!!! Это воспитатель от Бога. Детки очень легко проходят адаптацию, атмосфера в группе очень приятная и семейная!!! Ребенок идет в сад с хорошим настроем и уходить не хочет!!!❤️❤️❤️
Здравствуйте, Margarita. Благодарим вас за доверие
Дидара Кожахметова
Спасибо воспитателям Маржан Рустамовне, Анаре, Шахноз Атажановне. Чуть больше кружков детям если сделать, то будет идеально 👌
5 февраля 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Дидара! Спасибо за ваш отзыв!!!
КМ
Камшат Мырзаева
Мен біздің ең мықты 4 KIDS бала башасына өз ризашылығымды айтқым келеді. Менің 3 балам осы бақшаның тәрбиеленушісі мұғалімдердің пысықтығы, ептілігі, іздемпаздығымен ерекше ұнайды. Әсіресе Бақтиярова Жанат Жағаппаровнаға ерекеше алғысымды айтқым келеді. Өте мықты тәрбиеші біліктілігі мен ептілігі қатар жүреді. Балаларды өзіне баулап, мейіріммен тәрбилеп жүрген мықты тәрбиеші. Алғысымыз шексіз😘жұмысыңызға ,шәкірттеріңіз әрқашанда сізді қуанта берсін.
Здравствуйте. Спасибо, что оценили 🤗
AM
Aiman Mynbosyn
Балабақша өте керемет апайлары жақсы орнпласқан жері де жақсы маған ұнайды Аяжан апай өте керемет апай сізге рахмет❤️❤️
Aiman! Большое спасибо за приятный отклик 🔥
Аида Куаныш
Өте күшті балабақша Апайлары да мейірімді балдарды жылы жүзбен қарсы алып ұқыпты қарайды әсіресе Сайранбек Акерке апайға мың алғыс😍💕🫶🏻
Алтынбек Кимура Грейси
Садик өте жақсы,таза,кабинеттері де жылы, қызым басында жылап баратын Аяжан апайымыздың арқасында үйренді❤️Рахмет Аяжан апайға😘😘😘
Добрый вечер! Благодарим вас за отзыв и высокую оценку ❤
Сауле Кожаханова
4 kids балабақшасына 6 айдан бері келеміз, тәрбиешілері ұнады, әсіресе Мидл 2 тобының Аяжан апай молодец! Ата аналардың көңілінен шығып жатыр, қызым қуанып келеді
Добрый вечер! Спасибо за теплые слова 😌
A—
Aneliiiiii____ —
Прям хороший садик.Аяжан апайкамыздын аркасында садиктен калмаймыз😘Она такая хорошая воспитательница благодарю ❤️❤️ Утренник новый годный прям кушти отти🤩🤩🤩
5 февраля 2025, официальный ответ
Большое спасибо, что выбираете нас 🙏👌
MP
Mira Pulatkyzy
Хочу поблагодарить Акерке Сериковну за любовь и внимание к деткам. У нас уже был неудачный опыт, поэтому к выбору детского сада отнеслись щепетильно. Сын мягко прошёл адаптацию. Акерке Сериковна с трепетом относится к деткам, каждому уделяет внимание, играет с ними, но при этом учит их быть самостоятельными) Спасибо. ❤️
Добрый вечер. Благодарим вас за приятный отзыв 😉 Будем стараться и дальше 💛
Асылхан
Балабақша керемет үлкен ұлым барады, Апайы да өте мейірімді, күліп қалған ашық апай. Аяжанка апайымызға көп РАХМЕТ айтамыз.
5 февраля 2025, официальный ответ
Асылхан! Огромное спасибо за отзыв и оценку, приходите, будем рады вас видеть 🤗
mb
madina bekeeva
Хотим выразить огромную благодарность нашему воспитателю Акерке Сериковне. Это человек с большим сердцем, невероятным терпением и безграничной любовью к детям. Каждое утро ребёнок с удовольствием идёт в садик, а это лучший показатель того, что атмосфера там тёплая и доброжелательная. Воспитатель всегда находит индивидуальный подход к каждому ребёнку, создаёт интересные занятия и помогает развивать творческие способности, уважение и заботу друг о друге. Отдельно хочется отметить, как трепетно Акерке Сериковна заботится о наших детях: всегда внимательна к их настроению, состоянию, помогает раскрывать их потенциал. Благодаря ей, мы, родители, чувствуем уверенность, что наши малыши в надёжных руках. Спасибо за вашу работу, терпение и душевное тепло! Вы делаете важное дело, и мы очень ценим это!
Madina. Огромное спасибо, очень приятно получать обратную связь 🤗
MK
Meruyert Karimova
Осы балабақша қызымызға қатты ұнайды. Сайранбек Ақерке апаймызға ерекше алғыс білдіреміз, қызым бала бақшаға асығып тұрады, тақпақтарын манерлеп жаттайды, күнде не істегендерін қызығушылықпен айтып береді.
Meruyert, здравствуйте, большое спасибо за приятный отзыв 🙏👌 Были рады помочь 💛
DD
Dinara D
Очень хочется выразить огромную благодарность нашему детскому садику 4KIDS, спасибо Вам за воспитание, заботу, доброту и чуткость к нашим детям. Этот детский сад посещает моя дочь, ходим уже 3 год. Мы не можем нарадоваться теплой атмосфере, которая царит в саду. Особую благодарность хочется выразить нашему воспитателю Шахнозе Атажановне, за ее профессионализм, доброту, заботу и любовь к детям. Она воспитатель с большой буквы, мы ее очень любим, ценим и уважаем.
Dinara, добрый день! Спасибо большое за ваш отзыв 😉 Очень приятно ❤
DK
Diana Kisikova
Очень хороший Сад Ходим с 2022 года на два ребенка есть 10% скидка Особенно хотим выделить Воспитателей Ольгу Алексеевну Акжан апай И Акерке апай группа Джой Очень хорошие заботливые ! Онлайн Видеонаблюдени дает спокойствие
5 февраля 2025, официальный ответ
Diana, здравствуйте, большое спасибо, что выбираете нас, ждем вас в гости снова и снова 😉
Алимхан Бабан
Жаксы садик керемет 👍👍👍
5 февраля 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Алимхан! Спасибо вам за добрые слова о нашей работе 💛 Всегда вам рады 🙏🏼
Карлыгаш Кольбаева
Өте күшті Балабақша барлық ұжымға рахмет еңбектеріңізге жеміс Сәттілік бала тәрбиелеуден шаршамаңыздар😘❤️
5 февраля 2025, официальный ответ
Добрый день, спасибо большое, что выбрали нас 🙏 Мы рады, что вам всё понравилось 💛
ГЕ
Гульзат Ергазиева
Самые лучшие воспитатели🩷
Гульзат. Огромное спасибо за отзыв и оценку 😉 Ждем вас в гости снова и снова 💛
Салтош Кыдырбаева
Детский сад нам понравился. Садик чистый,воспитатели очень грамотные,хорошие,отзывчивые. Моя дочка с удовольствием ходит и адаптацию прошла на урра. Спасибо всем сотрудникам садика ♥️ особенно своей воспитательнице 😚😍
5 февраля 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Салтош! Огромное спасибо за приятный отклик 🙏 Мы всегда вам рады ❤
MT
Madina Togisbaeva
Бағасына сай емес. Балам басын 1 жылда 6 рет согып келді. Заведующий Тым бос адам. 5 мезгил тамак делинген бирак балам кешке Аш келетин. Қабылбағанша 7 ге дейін садик деген. Сосын 6 дан бастап мазаны алады. Кружоктар 2 жасқа дейін қарастырылмаған. 1 ғана няня беріледі кіші топқа. Балдарды игере алмайд особенно далада. Хотя бағасына қарап жақсы қарайтын шығар деп бергем. Но увы…
Акерке Сайранбек
Садик оте жаксы
S
Sulta
Садик багасына сайкес емес, тарбиешылеры де оте нашар, балаларынызды апарманыздар, тарбиешылеры окындырып жыбереды, сайраган заведующийы бар, созбен катырады, кыскасы окынесыздер! Баска жерымен тындайды, мемлекеттык садиктен разницасы жок!
ЖА
Жадыра Аширбекова
Очень дорого
Bm
Brabus mersuxa
Алып бармаңдар балаларыңды. Қарап қатырмайды. Гүлзат деген заведующий жәй құр сайрап қалған біреу. Взнос деген өздері заңсыз бір нәрсе ойлап тауып алған. Сотқа беріп алдырып тачтауға болады. Уақыты бар адамға. Онлайн камера доступ береді тек 3 ақ камера. 90 терртория көре алмайсың камера. Камера жоқ жерге алып барып ұрып немесе телефон шұқылап отырады. Бермеңдер баладарыңды.
ОО
Ольга Олеговна
Отвратительный сад, воспитательницы бьют детей, еда как в концлагере
Farkat Oumbey
Дочь ходит в этот сад, всё качественно
3 августа 2023, официальный ответ
Добрый вечер, Arlan. Спасибо вам большое, что уделили время и написали отзыв 🤗 Были рады вас видеть 💛
GA
Gulden Amantai
Багасына сапасы сай емес.. Басшылыкпен сойлесу мумкин емес ата анамен санаспайды. Инстаграмда корсеткен рекламасы кушти соган сай Жумыс жасалмайды. 7 ай барды баламыз пескография арт терапия 2 3рет кана жургизилди.. Медсестрасы да нашар, ауырмаган баланы ауырды деп шакыртып алады. Садик жаксы болса 100 ата ана бир мезетте шыкпайтын еди. Тек тарбиешимиз жаксы болды.. Баламыз кимады.. Бирак Баламызды унаткан ойымыздагыдай садикке ауыстырганымызга куандык.. Асиресе балама Жана садиги кааатты унады..
NB
Nazira Beisembayeva
Просто подумайте почему они скрыли комментарии в Инстаграмм, потому-то шквал негатива будет.
3 августа 2023, официальный ответ
Здравствуйте. У нас открытая страница соц сетей с открытыми комментариями, можно легко ознакомиться или написать. Ваш отзыв не обоснован.
Забрали оттуда ребёнка. В марте когда ещё холодно, для детей тем более - открывали окна. Дети все кашляют, чихают, болеют. На вопрос «почему открываете окна когда ещё холод?» ответили: «у нас воспитательница беременная, ей жарко». Простите???? Это садик для беременных что ли? Мы туда детей отдаём и надлежащих условий ждём. А не чьи-то прихоти выполнять. Если жарко пусть остаётся дома и не работает.
3 августа 2023, официальный ответ
Здравствуйте! Нам жаль что вам пришлось столкнутся с неудобствами. Проветривание помещении осуществл…
EK
Elvira Kamolova
Бул садике берменыздер питаниясы-0 даже комнатасында терезелери жок общем багасына сай келмейды руководство жок калай кимен сойлесерын билмейсын даже менюсында прям французский тамактар а реальность даже фруктасы жок кишкантай солып калган алма берыпты балдарды мал деп ойлайма билмим берген акшама зря кетты
ТМ
Тобылай Мукатова
Бағаны аяқ асты 35 мыңнан 65 мыңға бірақ қымбаттатып жіберді, не үшін екені түсініксіз, ойыншықтары жеткіліксіз, гигиеналық заттар сұратады, тамағына көңіліміз толмайды, баламыз қарны ашып келеді. Қала ортасында орналасқан, іші өте әдемі деп қызығып едік, Middle 2 тобы терезесі жоқ бөлмеде ойнап ұйқтатады. Көрсететін қызметтері 65 мың бағасына сәйкес емес! Тәрбиеші опыты аз, балаларға қарым қатынасы суық.