Zhetigen Mektebi
Музыкальная школа
Нагима Кульбаева
Жетиген мектеби ен кушти! 2020 дан бери катысамыз! Миссис Камила устазымыз балаларга ерекше ыкыласпен карайды! Жетиген аспабында ойнауды уйрендик! Коркейе бериниздер
Мalika Eskenderkyzy
Жетіген мектебі ұлттық өнерді үйренуге өте жақсы мектеп. Сабақтары қызықты әрі түсінікті өтеді. Миссис Камила өте мейірімді ұстаз, бәрін сабырмен түсіндіріп, оқушыларға әрқашан қолдау көрсетеді.
Z М
Классная школа, хороша аура! Замечательные педагоги, обажаю эту школу ❤️ спасибо вам 🌸
Zhaniya .
Маган Оте катты унайды осы мектеп❤️
8 посещений
7 посещений
aluash💘 .
классная школа😍😍
Ақсұңқар
Мне нравится моя школа 7-ген самые прекрасные учителя атмосфера особенно урок рисования и домбры конечно же мистэр Ричард люблю
ГБ
Газиза Бакирова
Жетіген дәстүрлі аспаптың жаңгырту керемет қой, қызымды берсек деп осы жерде таңдап отырмыз. Ұстаздары керемет
SB
Sultan Bakirov
Карындасым жетыгенге барады, жакында жарыстан группасы гран при женып алды. Сабак беретын устаздары мен Жетыген Мектебы ужымына мын алгыс, осындай женыстерыныз коп бола берсын🙏🏻👍
Ахмет Исабеков
Отличная школа! Миссис Камилла профессионал своего дела! 🌺❤️
Аксенгир Исабек
Я учусь в Жетіген мектебі. Мне все нравится. Я люблю всех педагогов, больше всего таэквондо 🥇
Еркежан Мусаханова
Өте жақсы мектеп, жоғары білікті мұғалімдер мамандар !👏👍
Зарина 🧣
Отличная школа! Грамотные педагоги, профессионалы своего дела
Balsaya Adilbek
Очень классно
KO
Kuanysh_ Ok
Өте жақсы мектеп, балам осында барады
AH
AUTO HELP Автозапчасти Шымкент
Классные кружки мне понравилось и всем советую 👍
Zhalgas Abylkhayrov
Очень приятно