Шиномонтажная мастерская
4.3
4.3
Nurasyl .
В восторге
заехал на шиномонтаж с моим Land Cruiser 200 — остался максимально доволен. Ребята работают быстро, четко и аккуратно, без лишней суеты. Замена колеса прошла профессионально: всё проверили, отбалансировали и дали рекомендации.
a.
akim .
В восторге
Заделать очень быстра и качественно
Марат Калкабаев
В восторге
Оте жақсы аккуратно жасайды сапасы жогары
Асылбеков Тұрар
Керемет, рахмет.
Ernur Т
В восторге
Диска туралайтын Боковой жамайтйн Тормозной диск ташит ететын Калотка ауыстыратын Балон ауыстыратын жандар болса келсын жаксы стиды екен
9 посещений
Туппой
ЕХ
Есымхан Хаират
Совсем не понравилось
Машинага шнур тыгып берды ыстамаиды екен 1-2 ыстады болды одан кеиын шыгып кетте берды бармаиак коиыныздар
МТ
Мирас.. Танырберген
Совсем не понравилось
Нармални ысти амаиды екен шнур нашар шыдамады быркүнге заттары кымбат бакавои да жамаи алмаиды екен.
Мақсат Омар
Күшті маман . Өз ісінің шебері