Genial
Магазин женской одежды и обуви
2.9
2.9
Zhanel Lesbek
Консультантка ауыстыру керек бугын киым алдым киымдерге соз жок Бырак жылы турмен карсы алатын оз жумысына жауапты кыз корген жокпын телефоннан бас алмай сураган киымды озым ыздеуге тура келды ол киындык емес арине бырак ол кысынын жумысы Киымдер адеми сол магазиннен алгымыз келеди бырак обслуживание отте нашар болган сон кыргымызда келмейды🥲
Васья Ась
Ал маған ұнады, қыздары жүгіріп жүрді 🤗
Zhanel Sanatovna
Кассир ауыстыру керек ужас🤌🏻
НН
Ник Ников
Обслуживание просто 0, кассирша 0. К магазину претензий нет, а к персоналу очень много! Администрацию магазина прошу проработать со своими сотрудниками и научить базовым методом стиля общения. Вижу что я тут не первый человек который ставит 1 звезду.
Азамат Азамат
Кассирша …..
ЭД
Элмира Досалы
Сатушы қызы грубая. Адаммен сөйлесуді білмейді
Akerke A
Киымы тусейын деп турады мынау тусып калды деп спокойно айтсан жулынып келыпп бедырейып 👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻продавец солай турган сон дальше киым коргын келмейды екен 🤮🤢очень ужасные,грубые сотрудники Бедырейген балелер кудай озы кешырсын но олар сондай 😤
SK
Sabina Kurbantayeva
Очень разочарованы посещением магазина. Продавец грубая, не знает цены и не может объяснить, товар продаётся комплектом или по отдельности. Ощущение, что покупатели только мешают. Пожалели, что вообще пришли.
Береке Жунисбек
обслуживание на нуле👎🏻 потеря времени и нервов, больше сюда ни ногой и никому не советую
Спасибо девочкам за хорошую обслуживание. Если честно мне понравилось продавщицы. Товары в хорошем качестве цены хорошие. Буду ещё делать покупки в вашем магазине
ZA
Zhuldyz Abzhamieva
Очень хороший магазин Менеджер девушки быстро, качественно обслуживают клиентов 😍
Paren .
өте жақсы сапалы киімдер қатты ұнады сотрудники тож хорош🙌🏻🥰 Спасибо большое за качество и обслуживание
Ailina Li
продавец кыз грубая ужасс
Айгерім Мырзаханқызы
Оте кушты прям киімдері де сапалы сатушы қызда милашка екен прям уау😍😍
MT
Meruert Tuzelbek
Менеджерлери оте дореки.керек киіміңізді инстадан корип айтыныз бар жогн айтам дид .инсага букил кимдерди сала бермиды гой.сырт ким издеген едим инстада жакын арада салынган сырт ким воообще жок,ал менеджер сырт ким турлери коп кайсы бирин тусирип жибереп отырам инстадан кор деп жумс истеуге киналп отр🌝 инстадан кору ге менин басым жетпи тургандай 🤬
Aktorgyn Tanirbergen
Продавец қыздар грубо,клиенттерге дұрыс обслуживание көрсетпейді👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻 Клиентке қалай сөйлесу керек екенін мүлде білмейді! Бір нәрсе сұрасаң, жеп қоятындай қарап, жауап беруге де ерінеді. Бұлармен жұмыс істегенше, ешкімді алмау керек сияқты. Мүлде қызмет көрсетудің не екенін ұқпайды! Осындай сатушылармен бұл жерге енді аяқ баспаймын! Масқара!
BE
Baqytgul Erdaly
Продовец қыздар өте дөрекі Клиентке жағдай жасалмаған
SM
Sim Mm
Продавец кыздар дореки сойледи 🤦🏻♀️
N Tuimeeva
Кыздары оте грубый
Әсемай Ерсейіл
продавец кыздар грубая, 🤮🤮🤮🤮
Feruza Kadirkulova
Ужасно,продавец кыздар грубо сойлейды.Бул турлерымен узакка бармас.Алдын барганда ман бермеген едым.Бул жолгысы через чур кетты.Сол магазинды оздеры ашкан сиякты👎🏻
Аяука🤍 Iles
Күшті магазин 😍киімдерінің качествосы супер пряям қолжетімді бағада.Советую топывые одежды бар прям🔥
Nursaya Zholdasova
Магазин өте керемет , киымдеры де сапалы
Продавец кыздарда ,кассадагы кыздарда оте дорекы сойлейды,клиентке комектесудыде билмейды ужасно 30мынга покупка жасап кеттым магазин жаксы кыздар не очень( Клиентпен дурыс сойлесулы былмиды жаль очень
KZ
Keikieva Zhansaia
Обслуживание ужасное . Сама бегаешь , если что то спросишь отвечает очень грубо . Разочарована .
Мадина Алдабергенова
Всё супер, качество оболденное,персонал очень ответственный,и отзывчивый ,молодцы ,оправдали ожидания, всё понравилось,на высшем уровне.Процветания вам .😍😍😘😘😘😘♥️♥️♥️
Sab A
магазин классная😍 хочу поблагодарить онлайн-менеджере Нурсая, очень приятная девушка🥹🫶🏻
ӘТ
Әсел Тасполат
Бугин Genial.kz магазин де болдым Оте Жаксы ,Ким дери адеми кымбатта емес.Процент косылмайтыны жаксы екен.
Aкбота Усен
күшті магазин👍
БМ
Бибинур Муратбек
Очень хороший магазин, обслуживание девушек просто уаау😍😍
Ayazhan Seilhan
Оте нашар кыздары сойлеуге киналады дынкылдеп не советую отирик айтады👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
UI
Umit Izenbaeva
Genial- магазині киімдері ұнайды, үнемі алып тұрамын👍Сатушы Қыздары да сыпайы, ❤️❤️❤️
Aiym Nuralieva
Киімдері өте жақсы, сапасыда жоғары деңгейде. Бағасы қол жетімді, скидка жасап берді🫶🏻
ЗА
Зәуре Асылбай
Магазин өте керемет! Киімдері Әдемі!Қыздарға рахмет Әдемі киімдер таңдап бергені үшін😍😍😍
ZM
Zarina Muhan
Девочки приветливые, помогут подобрать и посоветует искренне. И выбор огромный, а самое главное качество. Уже второй год с вами. Благодарю девочки!
ОМ
Онласын Мамыр
Магазин в целом нормально но продавецтерге карап ешкым баргысы келмиды адаммен жумыс жасай алмайтын адам калай продавец болады. Жылы кабакпен сойлеуды мулдем былмиды. 1рет кырген едым 2-шы рет кырмейтындей болдым, коздерын алартып адамга тонын котерып сойлеп адам жактырмай турады. Товарларына мін айтпаймын но продавецтерды ауыстырмаса банкрот болатыны анык мына турлерымен. Оте нашар кыздар. Оздерын окып отырсандар адамдармен калай вежливо сойлесуды уйренындер!!!!
ME💋 ME💋
Өте нашар қыздарының қабағы ашылмаиды Бутике кірсен жекіріп размер сурасан берми оте шашар Маған мулдем унамады 👎👎👎👎👎фу
обслуживание этого магазина оставляет желать лучшего, ужасное обслуживание, сидят 2 продавщицы как базарные бабки, сплетничают, ругаются по телефону, спрашиваешь, они отвечают очень грубо, вещи хорошие, но ужасное обслуживание . Очень хороший магазин, но очень жаль что обслуживание такое низкое👎🏻👎🏻
КУ
Куралай Умирзак
Киімдері өте жақсы. Качествосы 👍🏻🔥. Бағасыда қол жетімді. Толғанай деген продовец қыз жақсы қызмет көрсетеді. Бутіктің іші таза. Ред, рассрочкаға порцент қоспайды.👍🏻💐
АЖ
Айым Жанбырбай
Обслуживание 0 магазин туралы ойымды озгертип жберди жаксы ассортимент бар деп барган едим сатушы кыздары кызмет корсету билмейды инстаграммнан сурап в наличие бар екеныне коз жеткызып киып корып алайын деп турган затымды сатылып кеткен деп тур