Парикмахерская
Мастерлер жақсы алады екен
Частый гость
Akishev Aknazar
Совсем не понравилось
Ассаляму алейкум жигиттер, бул шаштаразда шаш ала алмайды бармаяккойындар,kotakbas биреулер алады шашынды,барлык мастерлер таза kotakbastar, шашты куртады.
ERASYL 5
Ешнарсе
Арсс Т
Совсем не понравилось
Бул жерге шаш алудын кажеты жок екен вообще! окыным калдым аламын деп, алуга кенес бермим, оте нашар, общем алмаяк койындар лучшее
M4KE ♾️
Совсем не понравилось
Бұл жерге шаш қысқартқанша шашың өскен күйінде жүре бергенің дұрыс
Атабек Шымкентбаев
Было средне
Постоянно кеш ашады Звондасан котермейды Хотябы телефон котерып нактысында айтпайды Сол единственный минус а так шашты жаксы алады
Adilet Shanshar
Өте нашар
КБ
Касым Бейсенбай
В восторге
Ұнадф маған мастер Серғазыға алдырттым күшті үнемәі келем енді жуып кептирип алып как штык кылдығо барлық ер азаматарға кенес берем іші акуратний ойымнан шықты
Альтош 🐻
Жаксы алады екен
SH
Shahnoza Hilvetova
В восторге
Маған унады бул жерде мен деген блогерлер алдырады екен танкалдым өзім Самат блогерды корип сосын кобинесе шымкенттын танымал адамдары барады екен балдарымды уш баламды Сергазы деген мастер сол алады бес жылдан бері касындагы балдардын да опыты жаксы сиакты унемі клиенттермеен тұрады Мен өз басым кенес беремиін осы мужской салонды жаксынын жаксылыгын айт демекші оз басын ризамын ! жұмстарыныз алга баса берсин!
Madina Esenkyzy
Совсем не понравилось
Ужасный дұрыс кырка алмайд опыт жоқ әшин жургендер оқымағандар бір шаштын ушын дурыс қырқа алмайд не сурамайд осылайма деп бәрібір қырқады не советую
Айжан Шотаева
Өте нашар
daulet amankulovichh 📷
Совсем не понравилось
Вошше ала алмайды екен жууға ерінедң
Рахымжан Омирзак
Совсем не понравилось
Шашымды кышкене ғана қысқарт деп едім тықыр ғылып тастады
📞 .
В восторге
Шаша алғанан киін соска боласын🫶
QT
Queen Traveler 😋
В восторге
Ержигит деген мастер баланың шашын алып берді. Өте жақсы, тез алылды. Бағасы да қымбат емес екен. Қолжетімді. Бар болганы 1200 тенге 15 жастағы бала шашына төледік. Үлкен рахмет. Тек еркектер шашын алады.
Дильноза Мажитова
В восторге
Советую мастера Сергазы, муж и сын всегда ходят к нему)) профессионал своего дела!!! всегда уходим с восторгом!
BM
Bekzat Mazhitov
В восторге
Уже несколько лет хожу к этому мастеру, всегда на высшем уровне, всем советую 👍👍👍
СО
Сергазы Оспанов
В восторге
Супер парикмахер всем рекомендую барыныздар озим риза болып кеттим иги таза жумысы сапалы тек саттилик жигиттер
БА
Бала Али
Совсем не понравилось
Қас тергізуге барғам терімді қосып жұлып тастады
Смадияр Ануарулы
В восторге
Шашты зор алады әрі тез!
Азиза Шери
В восторге
Водила детей, парикмахер просто супер, золотые руки, дети в восторге! Цены тоже умеренные, рахмет!
Нурмахан Бакытжанулы
Мужской парихмакер керемет советую