Hotel17
3 или 4 часа — 7000 тг, с собой еда в сауну запрещена
LC
Lena Cergeevna
Выбран компанией
Хорошая русская баня на дровах, советую. Сауна приемлемые цены, хамам парилка, бассейн , бильярд хороший. Знакомые были в гостинице, тоже хвалят, самое главное есть заезд, тишина и чистота.
ЖА
Жанель Алмаханова
Очень классная,комфортная. На понравилось. Там ещё есть меню дора пицца вкусная еда спасибо
Алинур Erlanovich
Оте жаксы унады баруга советую
a_
atazhanovv.011 _
оте жаксы жер
АЕ
А Е
Оте керемет🔥🔥
Мукагали Торебеков
Керемет отзыв кім жазды екен Келгендерге есік ашпайды звандасаң дөрекі жауап береді мүлдем қызмет көрсету төмен бір жұлдыздың өзі көп
yerda1lett ⠀
мощный
Zh1ger •
Өліммм
Nurik Azim
Іші зор екен ырзамын бассейн вапше бөлек биллиард тема вапше кеп тұратын жер екен
ЖЖ
Жанна Жандарбекова
Никакой су сасық емес көре алмай негатив жазғандар өздері сондай сасық адамдар
ЮШ
Юлия Шарипова
Для отдыха то самое место
TK
Tt Kk
Негізі бағасына стоит
Серикбол Муталиев
Сауна адемы балдармен бардык парковка тегын іші дәу екен унады
II
Isaac Is
Достармен барып жақсы демалып қайттық Осындай жерлер көбейе берсін Келесі жолы тағы барамыз деп тұрмыз
16 апреля 2025, официальный ответ
Келгеніңізге рахмет!
Асет Анарбай
Саунадан Жалпы алғанда, керемет әсер алдым. Шаршағаннан арылып, сергіп қалдым. Міндетті түрде тағы келемін. Ұсынамын!
15 апреля 2025, официальный ответ
Сізге ұнағанына қуаныштымыз!
J
JESKO_BOSS
Бөлме таза, төсек жайлы болды. Ыстық су, кондиционер – бәрі жұмыс істеп тұрды.
11 апреля 2025, официальный ответ
Уақытыңызды бөліп,пікір жазғаныңыз үшін алғыс айтамыз!
ТИ
Туркебай Иманов
Нөмір таза, төсек жайлы, ешқандай артық дыбыс болмады — жақсы демалуға мүмкіндік болды. Қызметкерлер сыпайы, сұраған нәрсеге тез жауап берді. Кішкене жақсартуға болатын тұстар бар, бірақ жалпы алғанда, көңілім толды. Қайта келуге қарсы емеспін.
10 апреля 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін үлкен рақмет! Біз үшін әр қонағымыздың ойы маңызды.
аа
азамат атахан
оте керемет букыл жағдай жасаоған
10 апреля 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін үлкен рақмет! Біз үшін әр қонағымыздың ойы маңызды. Қызметіміздің сізге ұнағанына қуаныштымыз.
АЖ
Ансаган Жамалбекова
Были с друзьями — всё супер! Уютная обстановка, парилка работает отлично, есть зона для отдыха. Провели время с удовольствием. Рекомендуем!
ЕЖ
Ернар Жадыгер
Семьёй останавливались на выходные. Детям понравились двухъярусные кровати! Чисто, уютно, тепло. Тихий район, ночью спокойно. До центра недалеко. Спасибо за приём!
Alihan Boy
Останавливались на пару дней по пути — отличный выбор! Место спокойное, комнаты чистые, кровати удобные.
ZT
Zangar Turegeldi
Q
Quez1x
Очень довольны проживанием! Чисто, уютно, спокойно. В каждой комнате двухъярусные кровати — удобно для группы или большой семьи.
Диас Ермек
Ыңғайлы өте күшті таза
AE
Abuali Ermek
Чистый,уютный,просторный советую !
10 апреля 2025, официальный ответ
Пікіріңіз үшін үлкен рақмет!
ilias Ospan💤
Таза ыңғайлы кең👍
10 апреля 2025, официальный ответ
Қонақ үйімізде жақсы әсер алғаныңызға қуаныштымыз. Келесі сапарыңызда тағы да көрісеміз деп үміттенеміз!
N9
Nn 99
Отличный ,хорошие цены,круто 👍👍👍
Отличный , чистый гостиница , 👍👍👍
A
Akjol
Демалыс куни балдармен бардык,жаксы Жер екен бизге унады, русский банясы зор екен,саксаулмен кызады екен,пары тема екен,джакузи вообще кушти екен и тамакты сырттан акелуге болады екен, бизден аласыздар Деген тема жок екен
GA
Guldana Akbay
Классное место для отдыха👍 Қыздармен туған күн тойлауға келген едік. Хамам керемет екен, хамамнан кейін бассейнге түскен күшті👌 бастысы өзіңмен ішіп-жейтініңді алып келуге болады екен👍 тек саунаға төледік. Рахмет, сәттілік сіздерге
KZ
Kasiet Zhaksybek
Мы былы здесь,очень хорошый отель то есть гостиничный комплекс,персоналы вежливые,комунокабельный,время провели отлично,супер,везде чистота,приятный запах,русскии баня на дровах вообще круто с джакузием ЧАЙНАЯ ЦЕРЕМОНИЯ😍
РК
Райхан Косаева
Все понравилось супер прямо,приятная ,чистота,всем советую ,мы заказали номер «Романтик « оформление была просто бомба,сильно понравилось,спасибо огромное персоналам,приятный и вежливый,мы в восторге,супер супер,супер отель в городе,а ещё к чаю тортик и конфеты дали +завтрак,вообще слов нету🌸
Индира Сулейменова
Өте керемет жер екен