Ali doner
Пункт фастфудной продукции
2.6
Широкий ассортимент блюд быстрого питания
Заказать
Донерлер нашар. Фри майы ужсс. Асханасы тазама бұл жердің? Ужсс
Бейбарыс Маликов
Онша емес
yernar.z
Кате болды мынау, ышынде начинкасы жок почти, жуп-жука, енды келмимыз
Санжар Абдумуталип
ужасно, лавашты 2-3 минутта дайн деды, жесек ваще муздай
RZ
Rauan Zhumamurat
Доенер ден күиік тін дәмі шығады өте нашар 🤢🤮🤮🤢
DA
Diana Amirkhanova
Сервис норм, немного прохладно и музыка слишком тойская и шумная хочется спокойствия и приятной атмосферы.
Nur You Tube
Если хотите нормально поесть не приходите сюда вкус не очень и очень маленький НЕ СОВЕТУЮ
Алихан Пирали
Жаман комбосы соус көпппп
Бектас Жаксыликов
че жто такое? вообще ужасно даже не вкусно🤢 келмендер быз тугиска карамадык айтпесе келмейтын едик даже шашылып жатыргой іші
СҚ
Сұңқар Қуанышұлы
донертің ішінде еті жок саустары айран бла пепси лары су барудың керегі жок
tileubekovazh00
Шаурмасы да, лавашы да бұрынғыдай емес кішірейіп кеткен. Бір адам тоймайды фри қосып жесең де. Клиент жинап алған соң болды ма азайтып бәрін? Болмайды олай. Ақшасына сай етіп жасап беріңдер халықтың ақысына кірмей
KIDIR🇸🇦 SHOMEKEY🇸🇦
Соус жаман🤢🤮
SS
Sea Sea
Атап өткім келетіні — кассирша Ақжүніс. Өте сыпайы, күлімдеп қарсы алады, тапсырысты да тез қабылдап, бәрін дұрыс жеткізеді. Осындай қызметкерлерге рақмет!
Дариға Сапарбек
Үлкен рақмет қызметкерлерге,бәрі ұнады жиі келіп тұрамыз достарымызбен жылы орта,жылы қарым-қатынас силайды❤️
Акжунис Расул
Жаңа десерт😋😍
СР
Самал Расул
Али Донерге Шымкентке келген сайын сағынып барамын. Әр барған сайын дәмі ешқашан көңілімді қалдырмайды. Еті – әсіресе жұмсақ, хош иісті, соусы мінсіз үйлеседі. Порциясы да үлкен, бағасы қолжетімді. Қызмет көрсетуі тез, қызметкерлері сыпайы және көңілді. Жай ғана тамақ емес — шынымен ләззат! Ұсынамын! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Каусар Куаныш
Супер!!!!
SA
Shafiga Akhmetova
Али донер это высший уровень фастфуда ! Просто бомба 💣 покушали остались восторге 😍всем советую приходить сюда . И спасибо отдельно кассирше Акжунис посоветовала то что нужно профессионал своего дела 🥰
Ербекзат Азатұлы
Супер
Akerke Sarik🤍
Заведение очень сильно понравилось. Особенно кассирша по имени Ақжүніс — обслужила вежливо и быстро. Всё супер!
Almas Bekzhigitov
Фууууу🤮🤮🤮 келмен
DQ
Demeu Qoyanbay
Дәмі даман донерлерінін ито кішкентай келмаюен
aısha galıullına
заведение уютное, еда вкусная,и готовится очень быстро, на кассе добрые , милые девушки встречают и провожают с улыбкой 🙃
Mamedovva S
👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
Sunonya🇹🇷 Anvarov
Плохое обращение к клиентам
Ес-Берген Баратов
донердің ішінен плёнка шықты поварға айтсақ түсіп кеткен ғой диді. Ештеңе жасай алмады санитария төмен.
Р
Рамазан
Ужасное место
д .
донер вкусный, но санитария отсутствует
SR
Sevinch Rizametova
Тамактары озгерген повары жаксы емес сухой донерлери Алдын кушти еди
м
всегда задерживают доставку на 20-30 мин
Мейрамбек Аташбеков
Кішігірім кафе болып ашылыпсыңдар жақсы Бірақ ашқанан киін қарау керекқой Тазалық қайда? Бірде-бір жақсы жерлерің жоқ Негізі жаман жаза бермеймін енді жазбасқа болмады, мына жерлерің адам отыратын жер емес. Жақсы жағынан түсніңдер Асхана👎 Ас зал👎 Открылось вроде небольшое кафе — хорошо, но после открытия нужно же следить за ним! Где чистота? Нет ни одного хорошего момента. Обычно я не пишу плохие отзывы, но тут уже не смог промолчать — это место просто не подходит для посещения. Кухня👎 Зал👎 Вам, кажется, нужен хороший управляющий (или администратор).
Nurkanat Saparbaev
Өте нашар болып кеткен лаваштары
Aa 💎
вообще не нравилось, медленно готовят и обслужка 0 и грубо ответить на клиенту и столы грязное
Adilet Koldasbek
Дамы кааайф
Пернехан Ерболұлы
0 просто 0
Бакжан Рустемов
Қызмет көрсету саласы нашар. Донерін ашшы қылып заказ бердік, екеуі де ашшысы салынбаған. Салмапсыздар десек, “мелочь нәрсе, оған бола ұрыс шығаратын нарсе емес” -деп тұр бізге. Бұлардың дәмсіз донерін жегенше, басқа жақтан жеген дұрысырақ
_bakirovnaa
ужс ужс лаваш стандарты мини сиякты дамдеры онша емес,ышкы атмосфера воопще айта алмадым багасына турмайды,столда мусор турды быздынкы емес воопще
Zhanerke Baktiarkyzy
Бағасына не стойт, дәміде алып бара жатқандай дәмді емес, қымбат екен
Asyl ✨
Дәмі мүлде жоқ фриның тұзы жоқ өтте нашар ішіндегі еттері күйіп кеткен маған вапшем ұнаған жоқ👎
All About Football
блеяяя настолько хюю *ееевыыый донер я не хавал
Gulsezim ermek
Вапше унамады
Zl 💕
Я в шоке, нету в меню комбо, лаваш не вкусный, попросила с курицей, сделали говядину, очень грязно в нутри.
Peek” 0 km
👎🏾 👎🏾👎🏾
Зейн Серғазықызы
Лаваштары куштыы прям кытырлак донерғой😍😍😍
Нурбек Сабыр
Донер самый топовый сочный👍🏻
Askhat Kamarov
Керемғт
Ainaz
Дәмсіззз шымкент плаза дағы точкасы супер мынау нашарр не советую 👎🏻
Erooom .
Өте дәмді донер келіп достарыңызбен отырғанға әдемі ресторан обслуживание өте жақсы Бағдат деген офик жақсы жұмс жасайды