Поиск
Положительные
Отрицательные
Саян Абдиманап
3 отзыва
«Логан оқу орталығы – білім алудағы нағыз серіктесім! Мұнда әр оқушыға жеке көңіл бөлінеді, мұғалімдер сабақты тек қана түсіндіріп қоймай, оны қызықты әрі тиімді етіп жеткізеді. Оқу бағдарламасы жүйелі және логикалық тұрғыдан құрастырылған, сондықтан жаңа тақырыптарды тез меңгеруге болады. Сабақ барысында практикалық тапсырмалар мен мысалдар көп, бұл білімді нақты өмірде қолдануға көмектеседі. Сонымен қатар, ортаның достық әрі ынталандыратын атмосферасы оқуға деген қызығушылықты арттырады. Логан оқу орталығына барып, өз білім деңгейімді айтарлықтай көтердім және басқаларға да сеніммен ұсынамын!»
НС
Очень круто
🩷🩷
🩷 🩷
1 отзыв
. Барлық пән мұғалімдеріне рақмет айтқым келеді .Әр балаға мықты фундамент қалыптастырады .Барлық ұстаздар кәсіби мамандар өз саласында жұмыс жасайды .Қызым кішентайынан осы орталыққа қатысып осының арқасында кәзіргі таңда IELTS 7.5,SAT 1420 балл жинап ,бірнеше Университтерге шақырту алды.
ШГ
Шымкент Город
7 отзывов
Мен Айша анасы. Логан оқу орталығына алғысымды білдіремін. Балам 1 жылдан бері осы орталыққа келіп жатыр. Нәтижесі айтарлықтай жоғары деңгейге жетті. Бұл орталықты басқа курстармен салыстыруға келмейді. Шынайы нәтиже көргілеріңіз келсе, осы жаққа келіңіздер. Айтарым баланы бір екі ай ғана курсқа қатыстырып, бірден нәтиже күтуге болмайды. Ағаштыда ұзақ баптау арқылы, жемісін уақыт өте келе көресіздер.
🎀 Raiana 🎀
10 отзывов
Мне вообще не нравится Логан. Там по английскому языку училка слишком добрая поэтому дети всë время шумят. По казахскому задают тонну дз, а по матиматике вообще не понятно объясняют темы
Kenzhebay 017
24 отзыва
Фгня школа
Janik Janikjanik
2 отзыва
Бала үшін сапалы дайындық таңдау-ата-анаға үлкен жауапкершілік. Біз Логан курсын ұзақ ойланып таңдадық, және бұл ең дұрыс шешім болғанына қазір толық көзіміз жетті. Алғашқы сабақтан-ақ баламның қызығушылығы оянып, бұрын қиын көрінген логикалық тапсырмалар жеңіл шешіле бастады. Ұстаздары өте сауатты, жылы шырайлы, әр баланың мүмкіндігін көре білетін мамандар. Баламның әлсіз тұстарын анықтап, жеке жұмыс жасап, қысқа уақыт ішінде жақсы нәтиже көрсеткеніне таңғалдық. Сабақтар нақты жоспармен өтеді, кері байланыс үзілмейді, ата-анамен байланыс өте жоғары деңгейде. Әр апта сайынғы есеп, тест нәтижелерінің динамикасы, үй тапсырмаларын түсіндіру-бізге баланың дамуын бақылауға үлкен көмек берді. Ең маңыздысы-баламда “Мен мынаны істей аламын!” деген сенім пайда болды. Осы сенімнің өзі-үлкен жеңіс. Логан командасына алғысымыз шексіз. Барлық ата-анаға шын ниетпен ұсынамын. Бұл-нәтиже беретін курс.
MT
Meirhan Ttyt
1 отзыв
Ooooчень крутой и весёлая место там можно готовится к ниш очень хорошие учителя всем посоветую моя сестра поступила в ниш блогадаря логану и она весит на стене кто поступил в ниш
AS
Aluu Silbekova
2 отзыва
Это самая лучшая школа учителя очень веселыйе,хорошо препадают советую всем
ЖА
Жанерке Адилхан
1 отзыв
«Логан» оқу орталығы — білім алуға қолайлы және жақсы ұйымдастырылған орын. Мұғалімдері түсінікті әрі сабырлы түрде сабақ береді, әр оқушыға жеке көңіл бөледі. Оқу бағдарламасы тиімді құрылған, жаңа әдістер қолданады. Орталықтың атмосферасы жылы, оқуға ынта тудырады. Сабақтар қызықты өтеді, мұғалімдер өз ісін жақсы меңгерген. Тапсырмалар мен түсіндірмелер нақты болғандықтан, материалды тез меңгеруге мүмкіндік бар. Әсіресе, білімге мотивация беретін орта ерекше ұнады. «Логан» оқу орталығына барғаннан кейін өзімде сенімділік пен нәтижеге деген ұмтылыс артты. Жалпы, білімін шыңдағысы келетіндерге шын көңілмен ұсынуға болады.
АБ
Акжан Бахитов
3 отзыва
Сәлеметсіздер ме! Мен, Бахитов Акжан Едилович, LogAn курсының оқушысымын 💪📚 Бұл курсқа алғаш келген кезде менің деңгейім айтарлықтай төмен болатын 😔, бірақ уақыт өте келе мен өзімнің үлкен өзгеріске жеткенімді байқадым.Бір сөзбен айтқанда А точкасынан B точкасына жеттім,А точкада менде 520 балл болатын,B точкасында 1254 балл болды.9 айда баллымды 2 есе көтердім.LogAn курсының сапалы сабақтары мен ұстаздардың қолдауының арқасында мен білімімде де, сенімділігімде де үлкен өсуге қол жеткіздім 🚀 Бүгінде мен НИШ ХБН Шымкент мектебіне 1254 баллмен, 30-орынмен түстім 🎯🎓 Сондай-ақ КТЛ мектебіне де қабылдандым — бұл менің және LogAn ұжымының ортақ жеңісі деп білемін ❤️ 🌸 Зереш апай– біздің қамқор әрі ұйымдастырушылық қабілеті жоғары менеджеріміз. Ол әр оқушының жағдайын түсініп, мотивация беріп, барлығына қолдау көрсетеді 💫 🇬🇧 Дана апайдың ағылшын тілі сабақтары ерекше! Ол грамматиканы өте түсінікті етіп түсіндіреді, сөйлеу мен тыңдау қабілетімді айтарлықтай жақсартты 🗣️📖 🇰🇿 Ләззат апайдың қазақ тілі сабақтары өте қызықты өтеді. Ол әр тақырыпты нақты түсіндіріп, емтиханға бағыт береді 📝 ➕ Математика пәні мұғалімдері– нағыз логикалық ойлауды дамытатын сабақтар үйретеді 🧠✏️ Олар күрделі есептерді оңай жолмен шешуді үйретіп, пәнге деген қызығушылығымды арттырды 🔢 Сонымен қатар LogAn курсының бағасы да өте тиімді және баршаға қолжетімді 💵👏 Яғни, сапалы білім мен ыңғайлы баға бір жерде тоғысқан 🌟 LogAn маған тек білім емес, өзіме деген сенім мен үлкен мотивация сыйлады 🌈 Барлық ұстаздарға және LogAn ұжымына үлкен рақмет! 💐 💛 LogAn – арманды шындыққа айналдыратын ең үздік курс! 🚀📘
МА
Мариям Адилхан
2 отзыва
Өте мықты орталық!Қызым мен ұлым барады.Бағалары кәдімгідей көтерілді!Қызым НИШ мектебіне дайындыққа барады,уже сыныбындағы үздіктердін бірі.Одан бөлек 4сыныпта бөлек курстарға қатысқан.Балам да бөлек курстарға қатысып бағаларын 5ке көтерді!logan орталығын ұсынамын!Өте керемет!
BN
Bakdaulet Nurbolatuly
3 отзыва
Өте керемет курс🔥👏 Мен осы logan-да оқып мықты білім алдым.мұғалімдері өте тәжіребиелі. Мен осы Logan курысын таңдағаныма қуаныштымын❤️
Arnur Smadiar
3 отзыва
Мен LogAn курсын таңдағаныма өте қуаныштымын! ❤️ Бұл курсқа келгеннен бастап сабаққа деген көзқарасым мүлде өзгерді. Мұғалімдері өте мейірімді, түсіндіру тәсілі керемет — әр тақырыпты барынша жеңіл әрі қызықты қылып түсіндіреді. Сабақтарда тек теория емес, практика мен логикалық ойлауды дамытатын тапсырмалар көп беріледі. Маған ең ұнағаны — LogAn-ның атмосферасы 🌟 Барлық оқушылар бір-бірін қолдайды, мұғалімдер әрқайсымызға жеке көңіл бөледі. Осындай ортада оқу өте ынталы және көңілді өтеді. Курстың әр сабағынан жаңа нәрсе үйреніп, өз білімімнің артқанын байқаймын. Сонымен қатар, LogAn тек білім беріп қана қоймай, бізге өзімізге сенуге, алға мақсат қоюға үйретеді. Сабақтан кейін мотивация пайда болады, және нәтижелерім де жақсарып жатыр! Шынымен, егер жақсы нәтиже мен сапалы білім іздеп жүрсең — LogAn ең дұрыс таңдау! 💯 Осы курсқа келгеніме еш өкінбеймін, керісінше, осындай тамаша ұжыммен бірге болғаныма ризамын 🙌 ФИО: Арнұр Смадияр
АЕ
Айбике Есиркеп
2 отзыва
Мен LogAn орталығында дайындалып, өте көп нәрсе үйрендім! Мұнда тәжірибелі мұғалімдер сабақ беріп қана қоймай, үнемі мотивация беріп отырады. Әр апта, әр күн сайын қызықты тақырыптар тереңдетіліп оқытылады, сондықтан сабақтар ешқашан жалықтырмайды. LogAn - білім мен шабыттың орталығы!
Asik Kerim
5 отзывов
Курс «Логан» — это отличная программа для подготовки детей к поступлению в НИШ. Обучение построено очень грамотно: дети осваивают не только академические знания, но и развивают логическое мышление, внимательность и уверенность в себе. Преподаватели объясняют материал понятно и интересно, поддерживают каждого ученика, помогают разобраться даже в сложных темах. Особенно нравится, что занятия проходят в увлекательной форме, с множеством практических заданий и тестов, приближённых к формату вступительных экзаменов НИШ. Родители видят реальные результаты: дети начинают быстрее решать задачи, лучше понимать тексты, проявляют интерес к учебе. Атмосфера на курсе доброжелательная, мотивирующая. «Логан» действительно помогает подготовиться к школе НИШ на высоком уровне и уверенно чувствовать себя на экзаменах. Рекомендую всем, кто хочет качественную подготовку! А так же я хочу сказать большое спасибо мисс Зере она дала мне мотивацию и помогла психологический.😊🫶
A
Amira
1 отзыв
LogAn — это современный учебный центр, который специализируется на подготовке учеников к поступлению в НИШ, КТЛ, РФМШ и другие престижные школы Казахстана. Он заслужил доверие многих родителей и школьников благодаря своей эффективной системе обучения и внимательному отношению к каждому ученику. Основная цель LogAn — не просто дать знания, а действительно подготовить ребёнка к сложным вступительным экзаменам, помочь ему поверить в свои силы и показать, что поступление в элитную школу — это реально. Многие родители отмечают, что LogAn имеет чёткую и продуманную программу. Обучение проходит по всем нужным направлениям: математика, логика, английский, казахский и русский языки. Все предметы подобраны с учётом требований реальных экзаменов. Преподаватели объясняют материал доступно, уделяют внимание каждому ученику, помогают разобраться в сложных темах и устраняют пробелы в знаниях. Атмосфера в центре дружелюбная, но при этом дисциплинированная — дети чувствуют поддержку, но знают, что нужно работать серьёзно. Родители часто пишут, что именно после курсов в LogAn их дети поступили в НИШ или КТЛ. Это говорит о том, что методика центра действительно работает. Ученики рассказывают, что уроки проходят интересно и насыщенно, а пробные тесты помогают привыкнуть к формату реальных экзаменов. Благодаря регулярным занятиям и постоянной практике школьники становятся увереннее, быстрее решают логические задачи и учатся мыслить нестандартно. Конечно, как и в любом учебном центре, многое зависит от самого ученика. Программа LogAn интенсивная, и для хорошего результата нужно не просто посещать занятия, но и повторять материал дома. Если ребёнок будет стараться, слушать учителей и выполнять задания, шансы на успешное поступление резко возрастают. В отзывах встречаются и критические замечания — например, что занятия кажутся сложными или требуют больше времени, чем ожидалось. Но большинство родителей считают это плюсом: серьёзная подготовка требует усилий.
N1
Nurik 12
1 отзыв
Мен нұржау нұрахмет логан да оқимын логан өте жақсы адайлардың әсіресе 2 апай мис дана мис зереш бізді өте сүнеды мис дана ағылшын тілін жаксы береді логанда оқыған адамдардын барлығы түсті нишқа ктл дарын апайлар өте жақсы сабақ береды
BU
Balkia Urumbek
2 отзыва
Very good course, explains the lessons very wellVery good course. Өте керемет курс сабақтарды жақсы түсіндіреді
aizik zn
6 отзывов
LogAn курсы — білім мен шабыттың тоғысқан ерекше орны. Мұнда әр сабақ жаңа мүмкіндік, әр мұғалім — бағыт көрсетуші жұлдыз секілді. Сабақтар өте қызықты өтеді, мұғалімдер әр оқушыға көңіл бөліп, түсіндірмейінше тоқтамайды. Осында оқи бастағалы өзімнің қалай өскенімді, сенімім артқанын байқадым. LogAn — жай курс емес, ол мотивация мен жетістікке бастайтын жол! Осындай тамаша орта қалыптастырған ұстаздарға үлкен рақмет! ❤️ Қ.Айзере
UM
Umitay Manapova
5 отзывов
Я Амирхан Алинур Проходил подготовку к НИШ в Logan и могу сказать, что это был лучший выбор. Во-первых, тут реально объясняют так, что понимаешь с первого раза — никаких сухих формул и сложных терминов «ради вида». Преподаватели всегда поддерживают, следят за прогрессом и не дают расслабиться, но при этом атмосфера дружеская и мотивирующая. Сложные темы мы разбирали на простых примерах, много тренировались на реальных заданиях прошлых лет, поэтому на экзамене почти всё было знакомо. Я почувствовал уверенность и понял, что могу. Самое главное — результаты. За время курса я поднял свои знания по математике и логике так, как не удавалось раньше. В итоге прошёл в НИШ, и это во многом заслуга Logan. Если кто-то сомневается — не сомневайтесь. Лучшая подготовка — там, где тебя не просто учат, а ведут к результату. Logan именно такие.
айдина асанжанова
5 отзывов
Маған курс өте ұнады! Көп жаңа нәрсе үйрендім, түсінікті әрі пайдалы болды,мұғалімдері білімді,1жыл оқып көп нәрсе түсіндім,және пробный тестке мотивация береді,мұғалімдерді бәрі сабырмен түсіндіреді,курс маған үлкен мотивация берді Асанжанова Айдина
ММ
Мейірхан Мырзахан
3 отзыва
Логан курсы — менің үлкен жетістігімнің бастауы болды! Осы курстың арқасында мен Дарын мектебіне түстім. ✨ Мұғалімдер мықты, әрқайсысы оқушыларды өз баласындай дайындайды. Сабақтар өте қызықты, түсінікті, ал ең бастысы – нәтижелі! Логан тек білім беріп қана қоймай, өзіңе деген сенімділік сыйлайды. Мұнда мотивация, тәртіп пен қолдау бар. Егер сіз де мақсатыңызға жеткіңіз келсе — Логанды таңдаңыз! Нәтиже өзіңізді күтпей-ақ қуантады 💪📘 Мейірхан
РЕ
Рима Естаева
4 отзыва
Біздің ұлымыз осында оқыды. Маған ұнамады, 1ай қалғанда балаларыңызда мүмкіндік жоқ деп айтты. Күнделікті чатта бәрі нормально деген оценка болды. Соңында балаңыз сабақта алаңдап отырады деп , балаға аудара салды! Чатта нормально , түсіп кетеді деген оймен жүр едік Курс нәтижеге жұмыс жасаса жақсы негізі
SA
Sholpan Arystan
1 отзыв
Логан оқу орталығы керемет білім береді, НИШ-қа жақсы дайындайды. Зереш ханымға үлкен рахмет, өте ұқыпты, балаларға подход таба біледі, барлық істі тиянақты жасайды.
НА
Набира Аманова
2 отзыва
Өте керемет курс .Мұғалімдер өте жоғары деңгейде дайындайды. Менің ұлым 7 ай дайындық пен НИШ қа түсті.
Symbat Ashimkhan
5 отзывов
Логан курсы мен үшін шын мәнінде жаңа өмірдің бастауы болды. Бұл курс тек білім емес, сонымен қатар өзімді жаңа қырынан тануға, мақсаттарыма жетуге деген сенімділікті арттыруға көмектесті. Әрбір сабақ, әрбір жаттығу мені тек оқушы ретінде ғана емес, болашаққа ұмтылған адам ретінде де өзгертіп отырды. Осы курстан алған білімдерім мен дағдыларым маған НИШ мектебіне түсу жолында үлкен көмек болды. Алдыма қойған мақсаттарым айқын болды, ал Логан курсының ұстаздары мені әрқашан дұрыс бағытта жетелеп отырды. НИШ мектебіне қабылдану — менің ең үлкен арманымның бірі еді, ал Логан курсы мені осы арманға жетелеп, маған жаңа мүмкіндіктер ашты🫶🏻
AA
Aika Asan
4 отзыва
Менің ұлым 2023 жылы осы оқу орталығында 7 айда дайындалып , аз уакыт ішінде НИШ, БИЛ грантын жеңіп алды. Математика мен ағылшын тілінен деңгейі өте жақсы көтерілді. Осыдан 8 жыл бұрын қызым да халыкаралық емтиханға дайындалып, IELTS 7,5 балл жинап шет елдің 3 еліне шақырту алды. Қазіргі таңда ДУБАЙДА білікті маман иесі. Өзімде білім саласында жұмыс жасағандықтан мықты оқу орталығын таңдадым. Сенімімізді ақтады ! РАХМЕТ ҰСТАЗДАРЫ МЕН БАСШЫСЫНА !💐💐💐♥️♥️♥️
ГГ
Гульмира Гульмира
6 отзывов
Очень хороший центр. Ребенку интересно учиться. Преподаватели находят индивидуальный подход к каждому ребенку. Доступно объясняют. Уже заметны улучшения в успеваемости. Планируем продолжать занятия.
ЖТ
Жаксыгул Тулепова
Өте керемет оқу орталығы👍
leila orazova
Лучший оброзовательный центр!хорошие учителя!💘💘
Muxa Azamatovich
1 отзыв
Я прошел курс подготовки к НИШ в LogAn, и это было лучшее решение! Программа очень хорошо структурирована: в начале курса нас протестировали, чтобы определить уровень знаний, а потом обучение было направлено на улучшение слабых мест. Преподаватели – настоящие профессионалы, которые доступно объясняют материал и дают полезные лайфхаки для сдачи экзаменов. Особенно понравилось, что было много пробных тестов в формате НИШ. Занятия проходили оффлайн, что очень удобно – всегда можно было задать вопросы лично и получить быструю обратную связь. Понравилась также дружественная атмосфера и поддержка со стороны преподавателей. Рекомендую LogAn всем, кто хочет качественную подготовку и реальный результат! Менеджер Мисс Зереш очень добрая!
Sancho Nurlanovich
2 отзыва
Вот я и прочитал. Качественное образование. Готовит очень хорошо. Учителя дружелюбные, особенно мисс Зереш.
AM
Assiya Mussaliyeva
12 отзывов
Отличный образовательный центр Logan! Мой сын 2020 году обучался в этом центре далее поступил в НИШ, был в топ 20 месте из 100 поступивших детей в ФМН НИШ. Благодарю преподавателей данного центра за эрудированность и высокие профессиональные навыки!!!
Magzhan Les
1 отзыв
Отличный центр,короче кратко говоря приходите.Устаздардын бары жаксы,мейрымды,акылды ,акконыл
DS
Dina Saurbekova
4 отзыва
Здравствуйте. Logan Хороший подготовительный курс. 2019 году мы туда ходили. У сына любовь к математика и английкому языку открылась. И вообще он все предметы подтянул. Раскрылся . Мисс Дана прекрасный педагог. Сына так хорошо английскому языку научила. Такой словарный запас у него . Зато сейчас сын учится В КБТУ поступил на грант. Математика любимый предмет. Всё предметы у него на английском. Он им владеет хорошо. Logan нам хороший старт дал . Сейчас второго сына туда отдала . Будем готовиться . Благодарю Вас Logan !
Hulkar Karimjanova
1 отзыв
Logan – самый лучший учебный центр. Преподаватели курса образованные и вдохновляют учеников на обучение.
ДК
Дильназ Койшыбекова
9 отзывов
Хороший образовательный центр с качественной подготовкой к НИШ. Мой младший брат занимался здесь, успешно поступил и вошёл в двадцатку лучших по результатам. Особенно хочу отметить преподавательницу Дану Ашимхановну — она отлично объясняет материал и поддерживает учеников. Рекомендую для тех, кто хочет поступить в авторитетные школы.
НД
Нурасыл Дурысбек
Я там учусь прходите
AT
Adilya Tazhibek
1 отзыв
Мен Тәжібек Адиля Логанда жақсы үйретеді Нишқа Көп нәрсе білдім келгелі бері!
АХ
Абылай Хан
👍🏻👍🏻👍🏻керемет
АМ
Арина Мурат
2 отзыва
Мен 3 сыныптан бастап логанда оқып жатырмын логан мектептенде көп нәрселерді үйретеді.Казір 2 әпкемде ниш,рфмш,бил мектептеріне түсті барлыктарынызға кенес берем.
ЛК
Лаззат Кучкарова
2 отзыва
Логан оқу орталығына жоғары баға беремін, себебі балам биыл 5 айлық дайындықтың нәтижесінде НИШ (фмн) мектебіне түсті. Дана Ашимхановна әр баланың қабілетіне мән беріп, бағыт бағдар беріп тұрады, әр апта білім деңгейін тестілеу арқылы саралап тұрады, барлық пән мұғалімдері өте білікті, емтихан алдында интенсивті түрде дайындайды, сапаға жұмыс жасайды. Барлығы баланың қабілетіне байланысты болғанымен, орталықтағы мұғалімдер сол қабілеттін ашып, бағыт бағдар береді.
СА
Сауле Айнабаева
2 отзыва
Хотела поблагодарить данный учебный цент, в лице руководителя и всех преподавателей за ваш труд, ваше отношение к детям. Я давно знакома с данным учебным центром. У меня проходили в нем обучение двое старших детей. И благодаря их подготовки, они смогли поступить и окончить НИШ в г.Шымкент, а по окончании доча поступила на грант в топовый университет Италии, а сын поступил в прошлом году в НУ гАстана и в период обучения одновременно поступил в университет в Гонконге. И поэтому мы не раздумывая счс обучаем младшего сына в данном учебном центре.
Sandugash Turmakhan
4 отзыва
Отдельно хочу отметить компетентность преподавателей. Они не только отлично разбираются в своём предмете, но и умеют доступно объяснить сложные темы. Так я смогла быстро освоить материал за короткий срок🤩
Zhanelll N.
6 отзывов
Хороший образовательный центр. И учителя, и сотрудники на ресепшене все дружелюбные. Советую👍🏼👍🏼
Жібек Аман
3 отзыва
LagAn білім беру орталығына алғысым шексіз. Мұғалімдердің оқушыларға деген көз-қарасы олар мен жұмыс жасауы өте керемет. НИШ,БИЛ,КТЛ,РФМШ секілді элиталық мектептеріне түскісі келетін оқушыларға осы LogAn білім беру оқу орталығын ұсынамын☺️
СК
Салтанат Карабаева
1 отзыв
Логан білім беру орталығына алғыс білдіремін! Курстағы мұғалімдер беретін сапалы білімнің арқасында 2020,2023 жылы екі қызым да НЗМ,КТЛ мектептеріне түсіп, грант ұтып алды. Әрі курстың орналасқан жері де өте ыңғайлы. 💯🙌🏻
ZD
Zhoni Deb
1 отзыв
Я поступил благодаря курсам логан в ниш Я очень доволен .Учителя хорошо обучают.Благодаря логан я улучшил свой англиский.Большое спасибо логан
Загрузить ещё
Лицензионное соглашение