Mamam.KZ
Бутик товаров для новорожденных
Всё для новорождённых: широкий ассортимент, качество и приятные цены
Рабиға Еркінбай
Выбран компанией
Mamam .kz дүкеніне барғаныма өте қуаныштымын. Қызмет көрсеткен Жанерке деген маманға үлкен рақмет! Өте сыпайы, түсіністікпен қарайды, барлық сұрағыма толық жауап беріп, маған керекті модельді табуға көмектесті. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде, көңілімнен шықты. Осындай қызметкерлеріңіз көп болсын!
9 декабря 2025, официальный ответ
Добрый день. Большое спасибо за отзыв 😉 Будем рады видеть вас в числе наших постоянных клиентов!
ГЖ
Гүлнар Жанұзақ
Өте керемет қызмет көрсетуі супер қыздары өте жайлы скидка істеп сыйлық береді екен😘😘😘
Anar Serik
Качество товар жақсы, бағасы қымбаттау басқа жаққа қарағанда, консультанттар онша ұнамады жұмыс істегісі келмей жауап береді сұрасаң салқын.
МО
Мадина Оралбек
Әрдайым барғың келе беретін, әрдайым алғың келе беретін магазин ғой 🥰Қыздары ұнайды , жайдарлы , көңіл-күйге жақсы әсер береді.Онлайн да оффлайн да ала береміз 👍
21 декабря 2025, официальный ответ
Мадина! Большое спасибо, что оценили. Приходите ещё ❤
Дана Сайдиганиева
Магазинде іздегенің барі бар кийімдері тамаша 👍👍🏻
18 декабря 2025, официальный ответ
Дана, здравствуйте, благодарим вас за высокую оценку 🤗 Приходите к нам почаще ❤
Нуркен Утегенов
Керемет магазин. Ішінде сәбиге арналған барлық заттар бар екен.
АХ
Аида Хаджиева
Самый лучший магазин ❤️
KS
Kalmakhan Shynar
онлайн покупка истедим, кыздар өте жаксы комектести, киімдер де ұнады, качественный👍🏻
11 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Kalmakhan! Благодарим вас за такой приятный отзыв. Были рады помочь 😁
AN
Anelya Nurlankyzy
ул. Аскарова 13,онлайн менеджер Zhanerke очень понятно всё объяснила и проконсультировала🫶🏻
Айгерым Буралхиева
Қыздар рақмет қызмет көрсеткендеріңе. Бізге ұнады көңілімізден шықты. Істеріңіз алға баса берсін. Заттары өте сапалы шықты.
4 декабря 2025, официальный ответ
Айгерым, здравствуйте, благодарим, что выбираете нас ❤ Рады работать для вас 😁
Меруерт Байнусипова
Жанерке деген қызға рахмет,тез тез жауап беріп,тағы керек заттарымды көрсетіп,жоғын складтан тауып салып жіберді,рахмет саған Жанерке,мен постоянно мамамнан аламын қызыма керек заттарымды,барлығы бар бұл дүкенде
Добрый вечер, Меруерт, большое спасибо за ваш отзыв 🙏 Мы работаем для вас 💛
★ soniioru ★
Керек нәрсенің бәрі де бар.
9 декабря 2025, официальный ответ
Добрый вечер, ★. Большое спасибо за приятный отклик!!! Приходите в гости ещё.
Я уже не первый раз закупаюсь здесь сервис супер 👍🏻😘 Очень быстро отвечают и собирают заказ, да и еще не спеша все показывают 🥰
9 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо за добрые слова 🙏 Рады видеть вас снова!
Perizat Saparbekqyzy
Өте керемет дүкен. Қызыма сумка в роддом жинағанмын, әлі де барлық киім, заттарымызды осы жерден аламыз
9 декабря 2025, официальный ответ
Здравствуйте, благодарим вас, что выбираете нас 😉 Очень приятно!
БК
Балдырган Кайраткызы
Жанерке деген сатушы кызга рахмет, барлык сураган затымызды сурет,видеосына дейин еринбей тусирип,корсетип жиберип отырды, коляска вообще кушти болып келди,мен ойлаганнан да 😍💞 Рахмет ❤️❤️❤️
DE
Dami Ermakhanova
Бугын сумканын жартсын жинадым осы магазиннен консультанттары жаксы жумыс жасайды екен😍адам коп болды брак комфортный магазин асыкпай корип журып тандап алдым
9 декабря 2025, официальный ответ
Dami, здравствуйте, большое спасибо за добрые слова. Рады видеть вас снова.
AT
Asem Turekhan
Раддомда жатып 2 рет заказ бердым маган катты унады ,сапалары жаксы,керы байланыстары жаксы ,тез ответ береды,мамам магазины катты унады😍😍😍
Здравствуйте, Asem, благодарим вас, что выбрали нас 🙏 Мы старались 💛
Aruzhan Baitilesova
Все, понравилось 😍
ГА
Гульнур Абильмажинова
Хороший магазин. Выбора много. Качество хорошее
ТМ
Таңшолпан Мұса
Аскаровадағф адрестегы Сатушы қыз Айханымға рақмет! 😘Заттарымды жинап, жеткізіп жіберген. 😘😘😘Бәрін ойдағыдай етіп , жылдам қызмет көрсетті😘😘😘😘😘 Сәбилерімізге осы магазиннен сапалы киімдер көптеп табылады❤️. Жұмыстарыңызға табыс тілеймін. Рақмет сіздің ұжымыңызға көптен көп.
Alina Sultanova
Шезлонг тапсырыс бердім! Консультант Жанеркеге үлкен рахмет өте сыпайы қалаған затымды дер кезінде жетуін қадағалап менімен байланыста болды!Шезлонг көңілімнен шықты өте әдемі. Көп көп рахмет💐😊
РА
Роза Акибаева
Консультант Жанеркеге коп рахмет❤️ унаган заттарымды тез тауып берди. Кызмет корсету денгейи керемет. Заттардын багалары колжетимди. Качество керемет🫶🏻
Ару .
Айханымға рахмеет сұраған заттарымды күттірмей фотоға түсіріп таңдауға көмек беріп салып жібергеніне🥰👍🏻
СТ
Сымбат Толепбергенова
Мамам кз ұжымына алғыс айтамын, қыздар өте сапалы қызмет көрсетеді, Жанеркеге ерекше алғыс 😘❤️, барлық заттар ұнады, Жанеркенің кеңесімен алдым рахмет көп көп,
АЕ
Айман Есполова
Всегда покупаю детские вещи и подарки тут!
MA
Machambet Abilserik
Бәрі жақсы сумка раддом алғанбыз.🥰🥰🥰
Гульнара Абылай
Керемет магазин, кыздарда адеми жауап береди, онлайн заказ бердим коляска кушти болып келди, жеткизуде тез келди. Молодцы. Саудаларыныз бола берсин.🌹🌹🌹
ЭМ
Эльенора Махатаева
Өте керемет магазин ❤️ жеткізуі тез ,сапасы жақсы
AB
Ansagan Baidalieva
Қызмет көрсету жоғары деңгейде. Заказ берген заттарымды уақытылы жеткізді🫶🏻
Мадина Кайратова
Самый лучший магазин ❤️
Aii Luna🤍
Очень понравился детский магазин! Большой выбор товаров для детей — от новорожденных до двух летних детей . Качество отличное, цены приемлемые. Персонал вежливый, всегда подскажет и поможет с выбором. Буду заходить ещё, рекомендую мамам!
Еркема Сапаргали
Мамам магазини оте керемет, багалары колжетимды алган заттарымызды куана киесин, кызымнын бастапкы роддомнан бастап тек осы Мамам магазинен аламыз! Коляска да алдык люлкада барлык заттары оте керемет колжетимды, магазин осе берсин коркейе берсин!
SS
Samsungs6 Samsuns6
С роддома заказываю сыну одежду всегда выручают опытные консультанты оперативная доставка онлайн оплата все на высшем уровне а про размеры вапше прям 100% попадают мне отправляли посылки с узбекистана турции и алматы размеры не совпадали вот девушка Жанерке опытно подсказывает размеры модели
ББ
Бибигуль Басымбекова
Мамам дүкеніндегі киімдер өте керемет,сапасыда жақсы.Маған ұнағаны сатушы қыздары да жаксы.Айханым маған қатты ұнады,себебі қандай зат сұрасаң бәрін видеоға түсіріп жіберіп отырады.Рахмет сіздерге♥️♥️♥️♥️
Дана Андасбекова
Бұл дүкеннен мен қызыма көп заттар алғам сапасы өте керемет Коляка заказ беріп доставкамен алғыздым сапасына риза болдым рақмет қыздар!!!
Gulzhan Les
Өте керемет магазин 🔥🔥🔥🔥🔥
Gaukhar Batyrbay
Шымкенттегі номер один магазин десем қателеспеймін, сапасына бағасы сай магазин☝🏻7 жылдан бері осы магазинге келеміз👏
Маржан Болысбекова
Как постоянная клиентка хочу оставить честный отзыв. В этом магазине очень навязчивые продавцы — постоянно предлагают только дорогие стойки, а о товарах со скидкой умалчивают. Вчера сделали там крупную покупку, и уже на кассе я заметила, что в чек добавлено 6000 тг за какой-то корсет. Я удивилась, ведь никакого корсета я не брала. На кассе, если бы я не спросила, меня бы так и отпустили. Сказали: «Ой, это вам случайно попало». Я ответила: «Хорошо, давайте тогда я его уберу», но когда проверила пакеты — никакого корсета там не оказалось. Девочки, конечно, тут же оформили возврат, но осталось неприятное чувство, как будто это было сделано намеренно. Очень разочаровалась.
Сакош С
Очень дорого один к одному цены черезчур дорого была в двух магазинах пожалела что там не взяла, и консультанты по пятам ходят не приятно
МУ
Мадина Усенбаева
Администратор Айгерімге рахмет! Сатушы қыздар жақсы жайдарлы екен! Маған ұнайды осы магазин ылғи осы жерден аламын киімдерді.
Gulnur Karabi
Супер
ЭД
Эльмира Динашева
МашаАллаһ! Керемет 😍 Мамамның постоянный клиентімін
Товарлардың кочествасы жаксы.
A
Aaaa
Обслуживание 0. Кыздар тупо жур айналып, оз оздеримен ангиме айтып,барганыма окинип кеттим. Бирнарсе сурайсын келеды да кайттан кетып калады . Сумка в роддом жинауым керек деп айтканмын комек берып касымда журетин шыгар десем оз оздеримен бир алемгой. Бюстгальтер размер сурасам сол жердегы бары деп жауып коя салды. Улкеен выбор коп деп каланын мына шетинен арнайы барган едым ожидание и реальность !
Anisa Arstanova
Мега навязчивые продавцы в зале. Да, беременные иногда туго соображают. Но это не значит, что нужно ходить за ними по пятам и влезать при осмотре КАЖДОЙ вещи со своими комментариями. Женщины в положении иногда хотят просто посмотреть и пощупать. Если есть вопросы, мы спросим.
ЖУ
Жанерке Утегенова
Моя сестра у них постоянная онлайн клиентка. По ее советам вчера приехала с мужем к ним за подготовкой сумки в роддом из г.Жетисай. Нашла то что искала. Магазин очень большой. Теперь будем закупаться у них на бесик той.
Utegenova Sabina
Мен Рахимадағы точкада болдым,маған қатты ұнады!Сатушы қыздар білмегенімді көрсетіп,түсіндіріп,көмектесіп жіберді!Рааахмет лучший магазин🫶🏻❤️😍
Исаева Айгерим
Приобретала одежду в подарок, выбор меня удивил, есть все. Приятные консультанты. Буду рекомендовать. Из 10/8
Райхан
Спасибо! Очень много выбора😍 хорошее обслуживание ☺️ осталась довольна покупкой ❤️
Арайлым Туякова
Все понравилось особенно обслуживание девочек