Millenium
Кука
Өте керемет ресторан,асханасы өте дәмді маған қатты ұнады😍😍😍 10/10
EЖ
Elmira Жиенбаева
Оте керемет ресторан тагамдарыда тазалыгыда на высшем уровне,💯✨
Маржан Мұратқызы
керемет ресторан,сервис өте мықты Дана администратор молодецц, конактарга деген сыйластығы жоғары, обслуживание оте жоғарғы деңгейде болды официантка Маралға улкен рахметт
Aibek Sagynbek
Потолок ресторан. Кухнясы өте жақсы
Аянат Амангелды
Өте керғмет жер қайта қайта барғың келіп тұрады
Mi _ko
Маған заведения өте қатты ұнады
NIKIRO .
Очень хороший ресторан
M
Mansur
Ұнады обслуживаниясы
ГК
Ганикызы Куралайым
Маған ресторан ұнады заведения өте керек
Edik ⚔️
Өтке керемет ресторан маған ұнады
M Nurdaulet
Очень хороший заведение.
Ismail Asanov
Өте керемет ресторан тағамдары да керемет
О
Олжас
Очень хороший ресторан, сходил с друзьями хорошо провели время
Anelya Saurbaeva
Отлично мне понравилось
Д
Дархан,
Очен хороши ресторан я когда пойду туда меня иам ждет админи и там офицанты очен хоршие и обслуживаеи хорошо
ДА
Диас Абдыманап
Ен кушти мейрамхана деп айта аламын багасыда кол жетимди
K. ..
Очен хороши ресторан каждый раз когда я пойду там офицанты мило и обслуживает хорошо
Dan1k 1
Очень прекрасный ресторан всем советую будете очень рады кстати здесь работают одна официантка (Марал) хорошо обслуживать клиентов ❤️
. .
Очень хорошый и классный ресторан, и очень понравилось
aizere nurymzhankyzy
самый лучший ресторан
ers .
Өте керемет ресторан барлығы четкий👍
Adekee🗽 .
Один из лучших ресторанов, где доводилось бывать. Всё понравилось от атмосферы до обслуживания. Официанты работают идеально: вежливые, быстрые и очень внимательные. Спасибо за отличный вечер!
Amina Madiyarkyzy
очень классный ресторан😍👍🏻
Маржан Руслановна
Балнур офф оте тамаша стейды екен столымызға өте жақсы,таза қарады😍😍😍😘оте керемет конылды кыз, жумысы керемет прям, кайталаткызбай тазалап турды, келып карап турды😍😍😍молодец оф екен😍
yassinn .
Вчера был в этом ресторане остался в полном восторге. Приятная атмосфера, вкусная еда и особенно хочется отметить официантов вежливые, внимательные, сервис на высшем уровне. Рекомендую!
auyelbekovs
Тамактары свежий салаттарының порциясы үлкен рахмет!Бәрі ұнады обслуживание зор😍колективпен келгенге жаксы жер екен
Еркеназ Гали
Очень понравился ресторан 😍 Еда вкусная, атмосфера приятная. Спасибо официанту Медету за тёплое и внимательное обслуживание — было комфортно и приятно находиться здесь 💫 Обязательно придём ещё!
Asyl Kayratov
вчера посетили ресторан,обслуживание на высоком уровне,интерьер бомбовая,кухня просто вау админы мастер своего дела кароче отличный ресторан всем советую😍👍
Alua T
жаксы тағамдар өте күшті ресторан 👍
АЖ
Айдана Жолдасова
обслуживания круто👍🏻
Ulan Esengeldi
жаксы тагамдар элитный ресторан 🥇
Адилет Серик
Кеше осы ресторанга гость болып келдык.Админдеры жаксы,обслуж супер👍тамактары дамды екен.Кайта келемыз рахмет
МҒ
Медет Ғали
Бұл ресторанға қайта-қайта келгің келеді! Асханасы өте дәмді, атмосферасы жайлы, бірақ ең бастысы — официанттар 🔥 Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде: күлімдеп қарсы алады, тапсырысты тез әрі дәл орындайды, әр қонаққа шын көңілмен қарайды. Ұсақ-түйегіне дейін мән береді, өзіңді ерекше қонақ сезінесің. Осындай кәсіби әрі сыпайы команда үшін үлкен рахмет! Міндетті түрде тағы келеміз.
_sezwiks_ r
Мне очень понравилось интерьер официанты просто супер обслуживание 100% особенно официантка по имени Балнур
Asylai Kurbantaeva
ЖМ
Жансерик Мухамедгали
Общий залда болдык рахмет👍🏻😊
айша .
Өте керемет тағамдары дәмді және тіл үйіреді , бағасына лайық обслуживания жаксы
ДА
Димаш Абдулла
Жаксы кеш болды рахмет👍🏻🥗астарыңызга рахмет
Жена Хазбика
👎🏿👎🏿👎🏿👎🏿
ЖК
Жанна Кожабай
Неге олай жазасыздар быз бес жыл болды осы жерде ыстеп жургенымызге айлығымызды уақтылы алып отырамыз бырыншы поврлардыкын береды жақсы өздерыңыз тмйып қашып ыстеп кеткен шығарсыздар жақсы адамға барлық есык ашық ондай жаман айтқан болмайды
M
Makh
Недавно был наш банкет,было все идеально особенно официант по имени Яссин все было прекрасно
Путин Владимир
Ясин офф оте тамаша стейды екен столымызга оте жаксы карады
БС
Бекболат Сабырхан
Жакында осы жерде банкет істеген біз кухня залы персонал бары кушты отдельно Яссин деген оффициантка Рахмет
A
Alihan
Мне очень понравилось интерьер официанты просто супер обслуживание 100% особенно официант по имени Яссин
Адамнын ақысын жемендер ақыретте жауап бересіндер адамнын көз жасы онбайды
M1
КА
Камшат Ахмет
Супер! Обслуж керемет.
kkdrbvaa a
барменша Дина вежливая, улыбчивая и знает своё дело. напитки идеальные ,коктейли на высоте, большой плюс заведению за таких сотрудников! обязательно вернусь 🤍