Avalon
Кафе
Guldana Kadyrkulova
Прям кушти. Кухнясы соз жок огонь. Шашлык и пицца заказали очень вкусные🔥🔥🔥🔥🔥
НИ
Нурпейс Ибраев
Жақсы емес 23.12.25 гап болды.сағ 19: 00 ден 23:00 ге дейін 3 кабинка.5 рет тарелка айттым әкелмеді,бір қыз.әттең өкінішті
ЖА
Жібек Абдуразакова
Хорошый кофе салаты, шашлыки все хорршо
SA
Saparbek Adil
Не так стильная и еда жирная
LH
Lion Heart
Жоғары деңгейде мәдениетті қызмет көрсету👍
Sako Sako
күшті ұнады маған Бірінші рет келіп тұрмыз Айзере деген қыз қызмет көрсетті молодец❤
Balzhan Amantaeva
Авалон өте нашар кафе, админ сөйлесуді білмейді, Барлық персонал жабайылар! Не советую! Тамақ ужыс менюдегі тамактары жок кандай тамак сурасанда жок деп турады.
Молдир Данияровна
Тамақтары нашар шашлык айта алмаймын ұшырып қайттық енді бармаймыз.
Мольдир Амантаева
Ең оңбаған кафе, ұяты жоқтар, 2800 тг мясо с фри заказ бересек, оңбағандар мынандай тамақ акеліп тұр! Сабақа деп төлеп кеттік… тамағын жемедік та, бірақ садақаға күн көріп отырған кафеге беретін садақаны беріп кеттік, еще официант шақ келмейді күнде ауысады
ЖМ
Жанерке Махмиддинова
Өте керемет тамақтары дәмді караоке кабинасы керемет
Misa Ascar
Жаксы жер,кушти отырдык.бари дамди,тез акелди.
Азамат Досматов
Кухня дәмді, бірақ зал май сасиды! Кабинкаға кіргізбейді, тамақ жеген соң жуынбасаң болмайды, киіміңнің барлығы сасып кетеді, администраторы грубый, клиенттпен жұмыс істейді білмейді
ДЖ
Динара Жуманазарова
Кухня очень вкусная Обслуживание на высоком уровне
Камила Жанбота
Кафе ужасно,админша грубо общается Блюды не свежие мне вообще не понравился,не советую
zhans .
оте нашар,админ грубыйййй,не советую 😫
Маржан Сманова
Оте нашар администратор клиент пен сойлесуди билмейди енди бармайтындай болды ужас. Бир кисинин кесиринен Сол кисиге бола .😠😠😠😠 Депазит деп 😤😤😤😤
ЖБ
Жансая Бекбосынова
Чисто уютно и вкусно
Nurik🦁 .
Бага Мирас Досик мыкты обслуживать етеды😘😘
Nurasyl Baktybai
Тағамдары өте керемет! Жұмыстарына ұқыпты.
TZ
Togzhan Zhunisbay
Ардашка милая мордашка 🥰
Али Дуйсенбек
Арайтаң 2
Айзада Абибулла
Кухня очень вкусная
gulsezim )
Еда невкусная, интерьер обычный Но главный минус обслуживание: зачем брать на работу подростков? Официантки слишком юные и не справляются со своей работой
Майя Сарсеева
Обслуживание нашар, тамақтарды 2 сағаттап күттік, шашлыкты қайтайын дегенде әкеледі, хрустящий баклажан ең нашар салат, қайтарсақ өзімізге дікеңдеп грубо сөйлейді
Азамат Коданов
Рахмет Авалондарына. Шашлык оте нашар, особенно Фарш. Еще 990т ушынып калайын деп калдык. Шашлычникты курту керек.
ЕА
Ермекжан Алахунов
Всё отлично
Р😍
Раушан 😍😍
Мен бул кафенин клиенти едим,бирак баруга не советую😬обслуживание нашар оте.Админнан коркады кызметкерлери бари даусын еситип калдым.караоке кабинкага адам басына 5500 деген багага не стоит 🤦♀️🤦♀️
Очень хорошее заведение — отличная кухня и обслуживание на высоком уровне. Официанты быстрые и вежливые особенно Жанерке Айдана и Саят выполняют свою работу аккуратно и чисто. Всем рекомендую!
Avalon Shymkent
отличный сервис
СА
Серик Ахметов
Прекрасная кухня, особенно шашлыки. После сытного стола можно поиграть в бильярд. Обслуживание мне понравилось.
kasiet sapargali
Обслуживание 0. Я заказываю доставкой всегда забывают что-то,именно сок,но кухня супер
ЖИ
Жандос Исмаилов
Уютное и чистое кафе, еда вкусная и свежая, подают быстро. Отдельное спасибо официанту Даулету — вежливый, внимательный, помог с выбором и всё принес вовремя.
Асель Байсеитова
Администраторы ужасные. Как себя можно так вести?!
Мадина Смагулова
Кухня сы жаксы татты барлыгы маган унады
томирис искакова
Ужасное заведение 🤬 просто делают деньги на воздухе! Хрустящие баклажаны салат оказывается они сделали открытие 8 шт баклажанов и полно рукколы а творожный сыр не добавляют это их рецепт оказывается они так хотят и это 2900 то стоит ! Вся еда ужасная чистый эконом и просто делают деньги! Порции вообще маленькие не хватает даже на 2 ! Средний чек на 4-5 человек 45-50 тыс
Айсултан Бахтибай
👍🏽
DM
DIANA MURATALIEVA
обслуживание ужасное, менеджер спит. отвечает не понятно, дает не правильную информацию
Бауыржан Есебаев
Обслуживание и еда отлично.
Aray Armanovna
Администратор Мадина(волосы оранжевые кажется) ужасная!!!! Не умеет общаться с клиентами,грубая,ругается не умеет обслуживать и решать проблемы. Тупо испортили нам ужин! Кухня и официанты очень хорошо,но администрация просто на дне.
Салтанат Сулейменова
Все вкусно и очень приемлемые цены
Ersultan Saruarov
Кафе унады тамақтары өте дәмді Алихан деген официант молодец
Jansaya Kistaybai
Кафе өте керемет таза тамактары дамди асиресе обслуживание жаксы екен Назерке молодец пысык екен!
Ns_08 .
Всё отлично, прилично!
ДБ
Даурен Бактыбай
Айдана молодец
Мерей Колдасова
Жанерке өте жақсы қыз тірлігі тиянақты, сыпайы өзі әдемі қыз екен , молодец Жанерке😍 үлкен белестерден көріне бер 👍😍🫶🏻 😍😍❤️
Alina Balgabai
Жанерке деген қыз өте пысық,әдемі қыз екен,стеген жұмысын тиянақты істиді, молодец 👍🏻
ГА
Гулзат Ауелова
Жаксы кыз
ИБ
Ильяс Бегман
Бәрі керек заказдар тез алып келеды.Тағамдар өте жаксы свежий Айдана молодец
ЛМ
Лаззат Максаткызы
Жанерке деген қыз жұмысын өте тиянақты жасайды екен🤍
MN
Malik Nurlybaiev
Авалон кафе жаксы Жер екен твнвш тамактары дамды бызге Жанерке жане Айдана деген кыздар Карады барын таза ыстейды