Швейный мир
Магазин по продаже швейных машин
4.3
4.3
Аида Бекмурзаева
Клиент кабылдауды былмейды. Не амандасу жок, амандассан бетыне бедырейып карап тура береды. Грубо обращаться етып клиенттен айырылды!
. .
Продовецтер жақсы түсіндірді Ф5 машинасын алуға кеңес беремін
БУ
Бахытжан Уразбаев
Парковка маленькая
Валерия Дунцова
Спасибо за хорошую работу. Магазин отличный, персонал отзывчивый, проконсультировали, помогли советом, доставку и сборку сделали на следующей день... Механик всё показал, объяснил, отдельно благодарим... Машинка отличная, после бытовой машинки, просто огромная и тихая...
AT
Aigerim Tilessova
Девочки классные🫶🏻
GT
Gulnar Tokmyrzaeva
Спасибо большое за отличное и очень доступное , понятное обслуживание притом очень быстро, вежливо. Очень большой выбор швейных машинок по доступной цене. Желаем этому магазину швейных машин процветания
GA
Guljan_63 Alimxanova
Өте кушті тамаша машинка сол жердегі қыздарғада даставчик жігіткеде көп көп рахмет
zn
zhandos nadirov
Очень хороший магазин большой. Выбор машинки очень много продавецы очень вежливые они мне всё объяснили показали спасибо большое Швейный мир.
. .
Поменяйте своих менеджеров . Противно к вам заходить
KT
Kalamkas Takenova
Швейный мир магазинге рахмет. Уақытынан тез әкеледі. Мен тек осы магазиннен аламын. Механиктері де тез машинканы құрып береді. Рахмет. Осы магазиннен машинка алсаңыздар өкінбейсіздер.
JK
Jako Kambaruly
Сатушының желенясы жоккои звандасан анау мынау дептур Каспийден коресалыныз деп
ГК
Галия Карбозова
Спасибо большое!Доставка раньше произведена!Собрали машинку быстро,качественно!Механик все разъяснил,показал!Рекомендую этот магазин!Благодарю!
Ализа Бимбетова
Оверлок машинкасын алдым,жаксы шыкты Механик жыгыттерге Рахмет! Уакытылы келып установка жасап берды!!!
ЗИ
Зира Ибраева
Механик приехал установил, хорошо, үлкен рахмет жақсы түсіндіріп, құрып берді
Мереке Беласар
Отличный магазин, с доступными ценами. Обращаюсь уже не в первый раз.Приятное, грамотное обслуживание, лояльность и оперативность.Советую всем!
РЛ
Раушан Лаханова
F5 машинасын алдык, жаксы тусындырып берды. Назамга рахмет корсетып берды
Fariza Iskendir
Барлығы ұнады. Қызметкерлер ұқыпты асықпай барлығын түсіндіріп берді. Тігін машинасын алдым. Көңілімнен шықты.
Arman Seitkan
Өте керемет маған ұнады 👍
Мш
Мэри шоу
обслуживание ужасное, как будто бесплатно раздают, с хамским отношением. в 18:30 не пустили сказав, что кассу уже закрыли, режим работы до 19:00. о мелком товаре ничего не знают, не могут нормально проконсультировать
ГТ
Гулнар Турлиева
Саламатсыздарма, машинкамды Владислав келіп құрып берд,і тез , ұқыпты құрады екен рахмет. Машинка жақсы екен алсаңыздар өкінбейсіздер, керемет👍👍👍
Акерке Аликул
Осы магазиннен утюгпен машинка алдық.Айтқан күніне жеткізіп берді.Вячеславпен Жандос қызметкерлеріне үлкен рахмет.Келіп,түсіндіріп,көрсетіп берді.
Вячеслав Козырев
Брал сестрёнке машинку, хорошее качество и обслуживание персонала. Рекомендую этот магазин.
Назам Карибова
Очень хороший магазин я сама своей сестры беру машину иголки нитки у них очень качественные товары продавецы очень вежливые всем предлагаю приходить сюда Швейный Мир ✌️ 😘😋
Меруерт Каратаева
Безответсвенные, футболят, товару гарантию не дают. Ужасный сервис, ужасное обслуживание. Сотрудница Назам не умеет с клиентами общатся, очень грубая бестактная. Сунули мне бракованный утюг за 140тысячи ломается 3раз не поменяли, и не хотят возвращать деньги. Буду судиться принципиально.
ГА
Гулзада Авалбекова
Өте нашар магазин,сатушы қыздын мәмілесі алушымен сөйлесуі нол 5жулдыздын ешқайсысына лайықты емес 👎👎👎алмайтын заты көрып берем деп пакеты ашып не болсада аласын деп кассаға урып берды👎👎
Dana Eskendir
Спасибо все подробно объяснили
Абылайхан Турапбай
Клиенттермен калай сойлесуди билмейди мулдем нашар. Багасы оте кымбат каспи магазин кайда тиімді. Бундай магазинди жауып тастау керек. Сервер нашар созим жок алмауга кенес беремин
Дамир Садыков
Магазину только продать товар важно. Ужасное качество товара. Возвраты не делают под любым предлогом.
Жайна Тасполат
Құйған майлары көгеріп сілекей сияқты көпіріп жатр өте нашар май құйған ,машинкаға май айналмай бұзылып жатр ,кеше ғана алған машинка айға жетпи осндай болп жатр ,жауапкершіліктен жұрдай уятсыздар ужасный сервис екен👎🏻
Айдана Ануаровна
Машинакалары алғалы бері бұзыла береді мастерлері дым блмит шақрсаң келмейді өте нашар екен АЛМАҢЫЗДАР‼️‼️‼️гарантиялары өтірік бос емеспіз бос емеспіз деп қашп жүр 1ай болды солай жүргендеріне келмит шақрсаң 👎🏻👎🏻
Ахмет Жамалов
Машинка сатып алдым 350.000мыңға мастері май құйып кеткен май өте аз кұйған майы жетпи машинка бұзылды шақрсам ремонт жасауга бос емес уакттары жок сервис өте нашар егер сенбесеңдер маган звандаңдар 87075909097
МН
Макпал Нахипова
Керемет магазин! Тігін машиналардың түрі көп екен, сатушыларыда барлығын түсіндіріп, тігіп көрсетіп берді. Жеткізіп беру, құрап беруде бар, күшті 👍 Өркендейберіңіздер 💐
OO
Olx Olx
Сервис маған қатты ұнады. Механиктері білікті екен. Машинкамды қысқа уақытта жөндеп берді. Еще вызов механика бар екен. Выбор өте көп, іздеген машинканы табуға болады екен.
Данияр Кенес
Отличный магазин,👍
Артём Ангельхер
Отличный сервис и большой ассортимент швейного оборудования
NZ
Nurken Zh