Halal Beauty
*28.10.25–30.03.26.
Записаться на процедуру
Аяжан Домбыра
Выбран компанией
"Halal Beauty" салонын үнемі инста парақшасынан қарап отырушы едім. Бүгін сәті түсіп "Halal Beauty" процедурасын қабылдадым. Кіргеннен күшті атмосфера. Жылы қабылдау, әдемі түсіндіру. Фитобочканың рахатын айта алмаймын. Денемдегі бүкіл суық шыққандай сезіндім. Фитобочкаға отырғызып, одан "супер" пилинг жасап берген Фаридаға көп рақмет! Маникюр мен педикюрді шеберлікпен жасаған Айдана мастерге көп рақмет! Алған әсерім ерекше. Жиі келіп тұрамын деп өзіме сөз бердім. Рақмет саған ❤️Halal Beauty❤️
Halal Beauty, салон красоты
18 июня 2024, официальный ответ
Аяжан, Қайырлы күн. Рахмет, кері байланыс алу өте жақсы🤗 Біз тырыстық 💛
Dinara Tolkinovna
Айым деген кыз кушти прям канша рет келем Кулип кутип алады укладкасына соз жок 🔥🔥
Карлыгаш Сатжанова
Обслуживание Оте кушти😍🫶🏻
Dari А
Сходила с подругой в спа, все очень понравилось, советую к посещению 😍👍🏻
РБ
Раушан Бекнуровна
Отзыв калдырып кетейын деп едым Бота деген кызга белым ауырып тур деп айтып едым, бочкада терлетып, кырымды езып, 40минут емес 50минут адалынан прям массаж жасады, каждый раз сыздерге келген сайын убеждаюсь что вы реально собрали самых лучших в своем деле❤️ Ресепшндагы кызда оте вежливая красивая, скидка жасап берды🤭❤️❤️❤️❤️ Очень люблю ваш спа, процветании вам❤️❤️❤️❤️
Danelya Erkinbaeva
Ассалямуалейкум сестры , всем советую ! Мне все понравилось , персоналы вежливые ,приветливые, все четко сделали мне все как я просила . Администраторы шустрые добрые девочки . Зашла на массаж , спа ,ламинирование , маникюр ,педикюр и волосы покраска,стрижка,укладка все понравилось , спасибо девочкам Алла разы болсын келып турамын❤️❤️❤️
Halal Beauty, салон красоты
1 апреля 2024, официальный ответ
Danelya, добрый день. Спасибо вам за отзыв и высокую оценку 🙏👌 Рады сотрудничеству 💛
ГЖ
Гульдана Жангирова
Хочу оставить честный отзыв. Не рекомендую посещать данное место, причин много, начиная с запаха плесени и сырости , которая впиталась во всю одежду и волосы за 2 часа пребывания заканчивая душевой без душевой лейки. Стоимость и сервис не соответствует оказанным услугам, вода холодная. Еще раз не пойду, рекомендовать не буду.
LK
L K
not professional!
Aikun Eskendir
Самый лучший салон. Рекомендую ) Спа өте қатты ұнады 😍😍 Сервис на высшем уровне. Уютно, чисто и комфортно 😍😍
Аяна Тауекел
Бул жерге келуге мулде кенес бермеймыз!Анаммен бырге келгенбыз маскара сервис тазалык ужаас быр созбен айтканда!иши суык,массажда дурыс жасалмайды,чайный церемониясы да ужас отстойный!жуылмаган иши лас🤮катты окинип разочарованиемен кайттык😭сонша акша берып демаламыз деп келген сон соган сай болса!!!Келып ауре болманыздар!окинесыздер,душтары сынып калган сасып жатыр иши алдын кирген адамнан сон жиналмаган бурыш бурышта шаштар🤮🤮🤮
Майра
Ужасно,вообще не советую. Везде прохладно,в душе даже смесителя нету ,неговоря о шампуне.Запах неприяный в заведении,и халатах
Аминаа Салык
Sabina өте приятная такая акуратная пилинг жасаттым резултать шикарно специалист своего дела такая красивая спасибо за труд и результат 🤍
ur
umit raimbek
Куштыы мастерлер осындаа БаракаЛлаһу фикум
Айгерим А
Есть Все для хорошего отдыха 🩷 вход только для женщин
Айдана Алтенова
Күшті демалыс болды😍 Жұмыстарыңызға сәттілік тілеймін😍🥰
Б.
Бақтөре .
Салонға үлкен рақмет айтқым келеді! Массажы да, мастерлерінің жұмысы да керемет 👌 Шашыма лечение жасап, толық күтімнен өттім. Ең ұнағаны – әр нәрсені асықпай, ретімен түсіндіріп береді. Қайсысы дұрыс, қайсысы жарамайды, бәрін нақты айтып, өз шашыма лайық жолын көрсетті. Осындай жауапкершілікпен қарайтын мастерлер сирек. Сонымен бірге администратор қыздарға да жеке рақмет – қарсы алуы, қарым-қатынасы өте жылы. Жалпы атмосферасы да жайлы, өзімді жақсы сезініп шықтым 🤍 Тұрақты клиенттерінің бірі болып қаламын!
Дана 🫧
Шынымды айтсам мүлде ұнамады👎👎👎күтіп уақыт өтті🥲
BN
Balzhan Nurali
Бәрі өте жақсы, ең қиыны маған алыс. Жалпы қыздардың жұмысы өте жақсы , ризамын 🫶🏻
NA
Nurmakhan Aigerim
Салон өте қатты ұнады.Менде пилинг для головы процедурасы болды.Адема мастерге көп рақмет .Көңілімнен шықты☺️.Администрация қызметкердері өте сыпайы
SK
Sulu Konur
Я была здесь на ту сумму процедура не стоит массажистки слов нет , хорошие само заведение ужасное анти санитария я после процедуры показала покраснение и написала в личку. 🥲 Пишу чешусь . Как я попала сюда жалею. 🤔🤔🤔🥲🥲🥲🥲👎👎👎👎👎
Akbota Abdualieva
Прям 100000/10 оч классные процедуры а так же мастеры просто суперский, с мамой приехали, мама тоже очень довольна, цена тоже стоит на свои качестваа🔥ванна, массаж, пилинг прост нет слов, спасибо вам большое🥹🥹🥹🥹🔥🔥🔥🔥
НА
Нуржамал Алпысбаева
СПА Halal Beauty өте керемет екен. Қызметкерлері өз істерінің мамандары, әрбір процедурадан әдемі де әсерлі сезім қалдырады. Бағасы да қол жетімді. Қазіргі уақытта төмендету бағалары жүріп жатқандықтан адамдар да әбден ризашылықтарын білдіруде. Рақмет көп көп. Алла разы болсын. Істеріңіз алға баса берсін
АЖ
Айсулу Жамбылова
Бәрі керемет,сапа мен қызмет көрсету 100%от души демалып шығамын,ламинирование күшті жасайды мастер😘,маникюр мен смарт педикюр вообще күштііі🔥🔥🔥
АЖ
Акбопе Жолдас
Анаммен бірге деген комплекс жасаттық 🌿💚 Спа ортасының тыныш атмосферасы, жағымды иістер мен кәсіби массаж – шаршауды ұмыттырды ✨ Бәрі өте ұнады! Ұсынамын қыздар аналарыңызбен келіңіздер🥰🔥
Aiym Bekbollat
Бүгін анаммен бірге өзімізге кішкене қуаныш сыйлап, День с мамой комплексыне барып керемет күн өткіздік 💆♀️💖 Қызмет жоғары деңгейде, мамандар өте сыпайы, атмосферасы тыныш әрі жайлы ✨ Бәрі өте ұнады! Ұсынамын ❤️ Рахмет ❤️🥹 Мама екеуміз шынымен жанымызды тынықтырып қайттық ❤️❤️
ГТ
Гаухар Талип
Халал Бьюти салонға ракмет! барлығы пярм кушті көңілімнен шықты!💐💸💸💸
ҚТ
Қорғанбай Толғанай
Была у вас в SPA, но, к сожалению, впечатления остались смешанные. Внутри было прохладно, расслабиться трудно. Пиллинг делала женщина, но всё прошло очень быстро и поверхностно, как будто в спешке. Процедуру с банками мне предложили — сама процедура действительно понравилась, эффект хороший. Но неприятный момент был после: я ещё толком өз-өзіме келмей жатып, две сотрудницы несколько раз подошли и сразу начали сұрап оплату. Бұл сәт өте жағымсыз болды, будто мен қашып кететін адамдай көрді. Также в бочке держали всего 9 минут, после чего сразу тұрғызып жіберді. “Чайная церемония” деді, бірақ шәй ішіп үлгермедім — всё прошло как будто на скорости. Массажға претензий нет, массажист жұмысын жақсы жасады. Но жалпы сервис слабый. За такие деньги хочется более внимательного, спокойного и уважительного отношения. Надеюсь, сервис улучшится
SHAPi
Рахмет барлығы ұнады баруға кеңес беремін
НД
Нагима Джумабаева
Бізге барлыгы ұнады рахмет🌷
Ғайша Нурбекқызы
Сервис на высшем уровне. Уютно, чисто и комфортно
Балауса Желеубаева
Фотосессияға әрлеулер жасап, жарықтандыру керек секілді. Мамандар өте керемет!
Аяна Аскар
Сервис өте нашар кешіктіріп қабылдайды 1сағ уақытым күтумен кетті
С С
Сегодня были с мамой в этом спа. Салон очень старый, внутри холодно. Кушетка для пилинга не нагревается, из-за этого процедура прошла в дискомфорте. В массажной комнате нет ни музыки, ни атмосферы релакса — ощущение, будто находишься в больнице: шумно и много людей. К сожалению, могу поставить только 2 из 10.
Марат
Я нашёл Халал Бьюти, потому что искал именно халяль-сервис. Забронировал услугу и внес оплату, но позже заметил, что неправильно посмотрел адрес — оказалось, что салон находится в Шымкенте, а мне нужно было в другом городе. Хочу отметить, что сотрудники здесь очень вежливые и внимательные: быстро ответили, всё подробно объяснили и без лишних вопросов оформили возврат. Отношение к клиенту на высшем уровне! Хотя посетить салон у меня не получилось, впечатление осталось только положительное. Спасибо им за честность, оперативность и грамотный сервис. Рекомендую!
УТ
Улжан Тажибаева
Бәрі жақсы бірақ жарнамадағыдай релакс болмайды екен бәрібір массаж, спа түрлерін керемет етіп көрсетғді. Шын мәнінде олай жасамайды,
Малика Суттибаева
Спа рук Спа ног Жасаттым Өтте тамаша. Қатты ұнады.
Мария Мария
Өте лас. Тек ақша алса болды. Не советую👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
ЖА
Жансулу Аширова
Оте керемет спа риза болдым кыздарга Айгеримге ерекше рахмет миндетти турде кайта келем. Лаззат ханым массаж ушин рахмет унады
Куаныш Канатович
Қызметкерлері сыпайы, кәсіби және әр клиентке жеке көңіл бөледі. Ұсынамын👍🏼
ГО
Гульхадиша Омирбекова
Керемет, барлық процедуралар ұнады
БК
Баян Куанышева
Халал бюти салоны катты унады, рахмет сол жердеги кызметкерлерге, улкен алгыс.
АҚ
Аий Қожа
Сходила на Спа, Фитобочка на пару(добавьте хотябы ромашку🫠🙌🏼). После бочки пилинг, но в комнате прохладно. Но пилинг и скрабирование понравились. Далее прошла в массажный зал. У массажистки урчал живот🫣 в такие моменты хоть музыка помогла бы, но и музыки не было. Массаж был оооочень слабым. Просто маслом обмазали и сделали на отвали. Далее была чистка лица, понравилось, но на лице комедоны остались, это говорит, что работа была на троечку. Но в целом персонал был вежлив и всё чисто в залах. В следующий раз не приду, т.к главное массаж, а он здесь так себе.
lR
lola Ruzmatova
Пилининг працидурасына бардым вапше супер унады и реально результат болды 🫶🏻
Акбота Бериккызы
Сервис на высшем уровне. Приятные мастера. Осталась довольна. Массаж приятно удивил. Нурида мастер своего дела, приятная женщина. Желаю только процветания вам!🥰👍👏
ZK
Zhazira Kauys
Сабина шаш қырқатын мастер оте жақсы екен
Тек қыз келіншектерге арналған жақсы салон!!!Мастердің барлығы өз істерінің шебері⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Қыздардың барлығы жақсы күтіп алып жақсы шығарып салды👍
Сабина .
👍🏻
Н.
Нурайка ..
Самый лучший салон, сервис и мастера — всё на высшем уровне!
Айдана Сарсенбай
Мне очень понравился салон! Отличное отношение к клиенту, работают профессионально и с душой. Все выполнено очень качественно. Большое спасибо! Обязательно приду ещё.
Ж.
Жази .
Пилинг волос не советую. Барғандағы проблемам шешілмеді. Дұрыстап тазаламады. Аппаратпен тексеріп көрсеткенде тек таза жерлерін ғана көрсетті. Сөйтсем басқа жері сол күйі тұр. Барып тұрып сомнение болды, осылар жақсы жасамайды ау деп. Сөйтіп жасатпаймын ақшамды қайтар десем сізде уже запись ақша қайтарылмайды дейді. Предоплата қайтармау үшін сертификаттар алыңыз деп қоймайды еще. Далаға кеткен 15000 ай және уақытым.