Саяжай
4.1
4.1
KT
Kalamkas Takenova
Бүгінгі пиццаға рахмет Асель кассир қыз күшті қылып дайындатып жіберіпті соусымен сырыда қалың болған. Асты қып қызыл болып піскен рахмет. Мен тек Саяжайдан тамақ заказ беремін. Тамақтары өте дәмді.
Ереке Бакытжанулы
Өте керемет тағамдары дәмді 👍👍👍
Apple ))))
Фрилары жаксы прям 😍
Babyyy Bibi
Шашлыктеры прям каеф но кейде ышы писпи калад🤣
lue kayan
Администратор дөрекі
УБ
Умытшак Бердыкулов
Өте керемет кафе тағамдары дамды
!! !
Если честно поварлар жақсы тағамдары дәмді Қызмет жасап жүрген жігіттер алдын ала чаеви берсе 2х емес 4х скорость қосып алып жүгірп жүреді
BK
Біздің шашлык емес
Жансая Джанибекова
Очень вкусная еда 👍🏻
Асель Пардеева
шашлык шикы, салаттары да ужасный, обслуживание ноль, тамак акелед касык жок, ташкентский чайда сахар лимон жок!
Жәнібек Асқаров
Чикен заказ берген 20 минут деген но 45 минут күттім адамда жоқ негіз ұзақ күтетіндей сәлі жылдамдау әстеніздерші
МТ
Медет Ташенов
Офицант 👎👎👎👎👎
РА
Рабига Абдраимова
👍👍👍Керемет! Тамақтары тіл үйіреді, дәмі аузыңнан етпей қалады, мол салынған, тойымды, свежий, қызметті тез, кішіпейіл жылы жүзбен, қазақи ілтипаты пейілмен жасайды. 👍🥰🤲Рахмет! Кәсіптерің өрлеп, халыққа қызмет жасап, арман, мақсаттарыңа жетіп, абыройлы, берекелі болыңдар!!!
☁🌪🌬🌧 ☄️
Сәлеметсіздерме администратор Ақеркені жұмыстан шығаруын өтінемін,өзінің опытына қарамай басқа персоналдарға ұрысқанын көріп қалдым бұл не бассыздық👎
Sary ‘m
Администратор нашар екен отырған құрлым болмадық оффтарға шектен тыс сөйлейді администратор ауыстыруды талап етемін!
Айтолкын ❤️
Офицанттар өте жақсы. Тамақтарыды өте дәмді. Бірақ админді ауыстыру керек өте нашар офицанттарға дөрекі сөйлейді.
A.i.n.a.s.h🤍
Ақерке деген Администраторды ауыстыруды талап етеміз. Офицанттарга өте дөрекі сөйлеседі ондай адамдар жұмыстан шығару керек болмайды ондай жерде жұмыс ыстеудын қажеті жоқ барлық офицанттарга ұрсып айқайлап жүреді тамақ ышкен құрамы болған жоқпыз 🙄 негізі кафе Жақсы тамактарыда Жақсы оған сөз жоқ бірақ ақерке деген администраторады жұмыс шығуыды талап етемін
BO
Bako Orazgali
Админстратр оте нашар. Жумыстан босатылу кажет!
Акбаян Козтаева
Офитцантка Аяу очень красивая просто умнечка приятая умная спасибо ей. Но есть одно но админа нужо менять грубо общается с клинтом и офицантами.
РА
Роза Атамбаева
Официнатка Дидара очень хорошая,опрятная хорошо обслужила нас все понравилось Особенно шашлык и салаты еще раз будем приходит 😄
Дина Адилбек
Официнатка Дидара очень хорошая,хорошо обслужила нас Но администратор не очень это наверное единственный минус этого заведения,а так все понравилось!!!
Daria
Өте керемет жайлы орын... Дәмді ас, керемет атмосфера... Әсіресе лағман😍😍😍😍
Алтынай Сапарова
Администраторды ауыстыруды талап етеміз .Өте қатты дөрекі ,сөйлесуді білмейді . Өтініш осыны қолға алсаңыздар .Тапсырыс беруге қорқатын болдық ,ұрысып береді ма деп масқара🤦🤦🤦
a
aidarbekovv 707
Ержан офф груби
Э
Эльмира
Цены высокие, сервис низкий. Оплатили 20 тыс. за 4 человека.
ГО
Гүлжанат Орынбай
Кафе могло бы быть нормальным, если бы не администратор. Вместо того чтобы создавать уютную атмосферу, она устраивает скандалы прямо при клиентах. Ругалась с гостями, как будто это базар, а не заведение. Такое поведение — просто позор. Официанты работают на износ, как рабы, а она даже на них орёт. Уважения — ноль. Впечатление испорчено полностью.
Aruzhan A
Кафе само по себе неплохое, официанты вежливые и стараются, но видно, что им тяжело работают, как рабы, без уважения. Самое неприятное это администратор. При нас она открыто ругалась с гостями, причём без стеснения, на повышенных тонах. Такое поведение просто недопустимо в заведении, где должны ценить клиентов. Очень разочарованы,не советую
А❤
Асель ❤️
Все было очень вкусно 👍🏻 Честный отзыв от меня
B
BEKTURSYNOV
Тамақтары өте керемет маған ұнады Бағысы сәл қымбат болмаса зор кафе❤
NS
Naz Sbankulova
Разочарование чикен заказ бергем осындай аппетитты бузатындай кылып акелип берды кып кызыл бир турли жазсам не бул деп блокка койып тастады 🤣 ужас просто
Айнұр Шымкент
Салат өте кішкентай порциясы, шашлык маринадта көп тұрған ағаш жегендей болдық. Салаттары да нашар, дәмсіз
AB
Ainur Baikonysova
Ең нашар кафе заказ берудин кажети жок сөздерінде турмайды ,1 жулдызшанын ози коооп
Л
Луиза
Сегодня с мужем посещала заведения нам понравился салат очень вкусный и шашлык советую
GT
Gulnara Tolbasieva
Өте дәмді тамақтары. Салаттар қымбат екен.Тез дайын болды. Риза болдық. Қасиет деген даяшыға көп рахмет жақсы қызмет жасады!
AT
Arman Tastan
Очень вкусные блюда, особенно нравится шашлыки. Хорошее место для посиделки!!! Персонал тоже очень хороший, вовремя приносят заказ. Желаю чтобы вы дальше развивались!
DM
Diana Mukhametova
Жолдан қарнымыз ашып келген едік, шашлыкқа тапсырыс жасадық. Кешегі шашлыкты жылытып бере салғандарына карамастан жеп алдық))
СА
Сержан Абдуалы
Заказды 50 мин күттік пицца кесілмеген ішінде чек жүр лағманының тестосы піспеген
Құралай Оңалбекқызы
Вкусная кухня
Азамат Исаев
Шашлыки здесь отменные 🤤🔥 и персонал очень вежливые, приходите попробуйте, всем рекомендую!!!
AT
Aisu Torebek
Цезарь был пересолен,и фри тоже пересолен😬Шашлык тоже так себе на 3 Обслуживание хорошее.Обслуживала очень милая девушка.Жаль что ,все блюда которые мы заказывали были пересолены.
ГА
Гулзат Актаева
😍👍жаксы кафе
СТ
Сакен Тажибаев
Вкуснооооооо
Сания КУАНЫШкызы
С тех пор как открыли кафе, всегда заказываю еду у них. Всегда вкусно! Могу сказать, это самый лучший кафе в мкр Достык
KA
Kazah Arys
персонал хороши вкусный еда
Толкын Мамекова
Оте жаксы кафе. Кыздары да балаларыда. Тамактары дамди. Уакытында дайындап береди заказга. Озимизге жакын жерден ашылган керемет кафе болды.
Конченная кухня, отравился. На следующий день еле откачали. Лучше проехаться дальше
Асия Абдукадырова
Оте керемет екен тагамдары
Азамат Елемесов
Өте керемет мейрамхана. Тамақтары өте дәмді. Кәуәп зың. Қызмет көрсету жоғары деңгейде.
EJ
Ersin Jenis