Madi
Салон красоты
Х .
В восторге
Дина мастер делает супер маникюр 😍😍😍😍😍😍
Dina M.
В восторге
мастерлеры куштыыы😍😍😍 обслуживание идеально💋❤️❤️ Шашым как всегда ойымдағыдай шыгадыы🫶🏻❤️❤️
Частый гость
mussaeva_01 💗
В восторге
Мастер Дина прям топ самая лучшая, сделает прям как вы хотите, мастер своего дела 😘❤️
Мейрамбек .
В восторге
Қазыбек деген жігіт өте керекмет алады прям ойдағыдай шықты. Барып алдыруға кеңес беремін💥💥🔥
GK
Gulnaz Kurban
Идеальный френч от салона МАДИ 😍✨💫
асельяя
В восторге
Назым мастер топ аккуратно делает 🥰😘
Әлия Маханбеткызы
В восторге
Назым, спасибо за прекрасную работу! Всё сделано идеально: аккуратно, чисто и очень красиво. Видно, что мастер любит своё дело. Рекомендую от души ✨❤️❤️
US
👍👍👍👍👍👍
6 посещений
Асель Амангельдиева
В восторге
Большое спасибо Дине за красивый маникюр! Очень аккуратная работа, приятная атмосфера и внимательное отношение к клиенту. Обязательно приду ещё 🌸
Сары қыз💛
В восторге
Мастер Дина😍😍😍😍Сондай куштыы, прям ойымдағыдай жасап береді,ауыртпай өте мұқият жасайды, ашық жарқын өте сыпайы,
⠀
В восторге
Дина лучшая в своём деле ❤️
Балдана 🤍
В восторге
Мастер Назым😍😍😍😍 самая лучшая,мастер своего дела😍😍😍
Марал Ерназар
В восторге
Идея толыб жатыр маникюр мастерлер күшті 🥰🥰🥰
ЕА
Ермек Амиртай
В восторге
Жанболат деген бала шаш зор алады барбер шоптан кем алмайды өте жақсы жігіт келген кезде жақсы қарсы алады риза қылып шығарып салады👍🏻👍🏻👍🏻
Ринат Куанышбай
В восторге
Шашты зор алады екен біраз жерде көп адам ала алмайтын еді ойдағыдай қылып осы жерде Жанболат деген бала жақсы алады екен
Eby
В восторге
Казбек пен Жакең шашты деген четко алып беред, осы жактан шаш алып кызга барасың, сұрамай ак береді өзі😆 Советую короче😉
Indira Berdiyar
В восторге
Салон просто шикарный всем советую и самое главное спасибо Дине что она делает просто классные ногти я ей уже хожу второй раз не пожалела всем советую думаю буду ходить всегда потому что такого мастера нигде не найдёте❤️
M
В восторге
Маникюр мастеріне өте риза болдым! Жұмысын мұқият әрі сапалы орындайды. Қолым әрқашан әдемі әрі ұқыпты көрінеді. Мастердің тазалыққа мән беруі және өз ісіне жауапкершілікпен қарауы қатты ұнады. Уақтылы қабылдайды, бәрін алдын ала түсіндіріп, кеңес береді. Ең бастысы – нәтижеге көңілім толды! Міндетті түрде тағы да келемін. Ұсынамын! 💅💖
Даниял Заман
В восторге
Мастера хорошие парни,как нибудь зайду к вам
ТА
Токтар Азимхан
В восторге
Шаш керемет алады жанболат братан👍❤️
Мерей Аманғалиева
Всегда Динаға барамын, ойымдағыдай шығады. Бұл жолыда ойымдағыдай шықты😍❤️
Понравилось
Шашты керемет алады👍🏻
Nursultan Ali
Шаш вапше аламаид
Elnur Temirbek
🔥
Назым Ағабекова
В восторге
керемет маникюр үшін көп рақмет! Жылы көңіліңіз бен нәзік жұмысыңыз ерекше ұнады. Қолыма қарап, қуанып отырмын! Еңбегіңіз жана берсін!
Erkemay Abdashim
В восторге
Дианаға прямм рахмеетт,өзім қалағанымдай қылып,дизайн іздестіріп,мынау қалай болады,анау қалай болады деп менімен ақылдасып,істеп отырған іс-әрекеттері тиянақты,тап-таза,өзімнің ойымдағыданда керемет қылып жасап берді😍.Клиентке деген көзқарасы тіпті кереметт.Не только өзімм,подругаларыма дейін ұнап жатыр🤭 Рахмеет көп-көп!❤️ Барлық клиенттерге айтарым,не қаласаңыздар,сол нәрсені ойдағыдай етіп,тіпті сіз күткеннен де керемет нәтижеде жасап береді,қорықпай баруларыңызға болады!🫶🏻
Elnur Abubakirov
В восторге
Мужской шаш мастерлеры өз ісінің шебері екен, бірінші рет барып көрдім. Көңілімнен шықты. Советую всем👍👍👍
Ailana Kuzbatyrova
В восторге
Шикарный салон,мастера веселые,добрые также креативные🥹мой мастер Дина самая лучшая очень советую🩷очень довольна результатом💋мой любимый салон👀😋
Aslanbek Kassymbekov
Совсем не понравилось
Шашты аламайт вообще фото корсетсем мен аламайм деп дурыс алмай кийсык кылып 1500 емес 2500тг алды екыншы филиалга барып дурыс алдырдым
Дилбар .
В восторге
ДИНАААА🥹❤️❤️ жаныыым работалары куштыы, көңіліңізден шықпаған жері болса айтыныз деп всегда внимательно отырады🥹🫶🫶
Aya 🤍
В восторге
ВСЕМ ДЕВЧОНКАМ СОВЕТУЮ!!! ДИНА ЖАНМ СОЛ ПРЯМ КҮШТІ ІСТЕЙДІ,ӨЗ ЖҰМЫСЫҢ КЕРЕМЕТ ЖАСАЙДЫ,ЛУБОЙ КЕЗДЕ КҮТІП АЛАДЫ ПРЯМ ТОП ТОП ПАДАМ ПАДАМ ВСЕМ ВСЕМ СОВЕТУЮ КОМФОРТ 1💗💗💗💗 ВСЕГДА ТЫРНАҚТАРЫМ ИДЕАЛЬНО ТҰРАДЫ
Райла
В восторге
Назым мастерге рақмет😊, тез әрі аккуратно әдемі қылып жасап берді❤️
Зейнеп .
В восторге
Мастер Дина топ топ🤭🤭🤭 идеальные ногти и настроение❤️
Ulzhan Suieraly
В восторге
Оте кушти стиды кушти жер,клиенттермен жаксы солеседи,Дина прям зор жасай унады😍😍😍
Або
В восторге
Жаке мен Казбек тигр кылып береды шаштарынды джиги басынан туыласындар Адемы боп барша Адемы еместерге келындер!! Адемы лер де залетай . Барберы по низкой цене ❤️🔥
Н
Нуржан
Понравилось
Постригли за 2000 тенге, что по нынешним ценам у нас в Алматы это дешёво.
EM
Erdaulet Makhrambay
В восторге
Жанболат деген парикмахер шашты өте жақсы алады, уже біраз уақыт болды тек соған келіп алдырамын
В восторге
Қазыбек братқа шаш алдырдым Өте керемет алады Бәріңізге кеңес беремін Кез келген шаш үлгісі
GA
Gulnura Akhmetova
В восторге
Большое спасибо салону Мади особенно мастеру Дина, очень понравилось её работа, всё сделано профессионально и качественно! Желаю по больше клиентов!!! Отличные мастера! Советую !!!
Раяна Мир
Дина мастер прям күштіі😘😘
AM
Aksunkar Muratbek
В восторге
Диана деген мастер топп, тіра ойымдағыдай жасады
Amanzhol Akhan
В восторге
Жанболат братан зор өлең айтады зор зор
БY
Бага Yrazaliev
В восторге
Жанбо братан зор алады тура ойындагыдай алып береди.
Nurtileu Bekmurat
шатасып крп кетпендер
n_
naz _
В восторге
Мастер своего дела Дина 😘 Всегда осында келемін енді. Всё аккуратно, всё чисто. Сделала как я хотела даже лучше ❤️
Ayanat 🤍
В восторге
У мастера Дины я была в первый раз, срочно искала мастера, выбирала и не ошиблась. До Дины у меня были мастера со стажем, с опытом. К молодому мастеру было идти страшновато, но я очень довольна результатом.
L🦅
LACOSTE 🦅
Зор
Parasat Tabylkhan
🔥🔥🔥
Marzhan💕
В восторге
Керемет❤️ приятно обращается❤️ Сделала себе маник🫦 очень понравилься🙌🏼