Beauty Aru
Салон красоты
Sevinc Alieva
Хороший салон
Аида Байзакова
Балжан қыздың жұмысы прям ұнады күшті істейді❤️ уже неше рет істеттім жақсы істейді қыздар Балжанға келіңіздер 😘
Аида Бекбергенова
Айзада әпше өз ісінің шебері. Тап-таза жасайды бәрін! Маникюр, педикюр, шугарингке 5 жыл бойы осы мастерге келемін🤩🤩✨❤️❤️ Ризамын жұмысына🌹
Zarina
Айзода ханым очень крутой мастер Сделала мне красивый и аккуратный маникюр😍. Я в восторге. Вышла из салона с прекрасным настроением 🤗💖 Спасибо!
Динара Серикбаева
Меруерт мастер, автор моей красоты!!!
DT
Dayana Turgin
Мастер Ажар 😍
АЖ
Айжан Жумашева
Мастер Меруерт 2жылдан бері жасатам өз ісінің маманы🥰керемет жасайды үлкен рахмет 😘еңбегіңнің жемісін көре бер ❤🌹🌹🌹🌹🌹жұмысыңа сәттілік тілеймін
SD
Zhanna Shoraeva
Катты унады мастер Ажарка😘
Ж
Жамиля
Меруерт қас кірпіктің мастері😍😍😍 Өз ісінің шебері. Келіп жасатсаныздар өкінбейсіздер. Меру жұмысыңа сәттілік 👏шаршама тек шаршама🥰😍❤️😘
NN
Nesibeli Nurmakhanbet
Меруерт мастер өте жақсы ,5 жылдан бері осы қызға кірпік жасатамын ,жасаған кірпігі бір жарым айға дейін тұра береді туспейді және өте жылдам жасайды .Ісіңе береке берсін !❤️🌺
Beauty Aru кыздары оте кермет Меруерт Ажар Гульназ оте керемет кыздар алгысым шексиз Зор мастерлер оз жумыстарына оте тианакты ❤️😘💐🫶🏻 благодарю девочек очень приятно и вежливо супер слов нет люблю вас 🫶🏻❤️😘Мерурет мастер ресниц ❤️Ажар мастер маникюр ❤️ Гульназ мастер стрижек ❤️ молодцы девушки вы очень супер 🙌🏻
МЖ
Мария Жиенбекова
Меруерт апше супер!! Люблюғой❤️❤️❤️❤️ Еңбегіңіздің жемісін көріңіз😘😘😘😘😘 Кірпік , қас жасатыңыздар Меруерт апшеге 👍👍👍👍👍
Айгерим Пернебекова
Нарашивание ресниц и мейкап то только мастер Меруерт👍делает прям идиально, окуратно и граматно👍👍👍кс тати она ещё делает пермамент для губ и бровей ещё и стрелки👍
Bkayss🤍 .
Мастер Меруерт прям суперр,ровно 1и 1жарым ай турады,всегда ойымдагыдай жасап береди💋
Sabrina .
Beauty Aru салонының мастерлеріне үлкен алғысымды білдіремін, әсіресе маникюр мастері Балжанға.Маникюр өте ұқыпты, әдемі, әрі дәл өзім қалағанымдай болды. Жұмыс орны таза, жайлы. Әр істеген жұмысына мұқияттылықпен қарап жасайды.🤍
Маржан Бейсеуова
Бьюти ару салонынвн мастери Маржан шаш мастер керемет.Ар барган сайын конилимнен шыгады.Кыздар кенес берем баруга окинбисиздғр.
Бугин осы салонга барып шаш бояттым.Маржан мастер конилимнен шыкты.Рахмет улкен.5 Жулдыз басам.
MS
M S
Сегодня посетила салон и побаловала себя маникюром 💅 Мастер Балжан сделала очень нежную и красивую работу — результат превзошёл ожидания! Осталась довольна, с радостью рекомендую всем! ✨💕
Акжан Касымбекова
Ен топ мастер Балжан 😍 прям так аккуратно ыстиды ауырытып канатып ондай вообще болмаган ❤️❤️ оз ысынын маманы деуге болады 🔥 Уже канша уакыттан беры барам и всем советую кыздарр 😘🥰
Айгерим Орынбаева
Мастер Ажар профессионал своего дела👍👍👍шестой год уже хожу к ней,делает любые сложности маникюра,рисует все рисунки🥰🥰🥰очень довольна своим мастером😘😘😘записывайтесь девочки не разачеруйетесь👍👍👍87028489200Ажар❤️❤️❤️
БЛ
Болат Леспаев
Ажар мастер своего дела😻нет слов одни эмоции, теперь только к ней❤️спасибо большое процветание вашему салону📸
Я хотела сказать огромный спасибо мастеру Ажар работа прям супер советую 🤭🥰🤍 место работы очень хорошая 🥰
Аружан Салимова
Найл Мастер АЖАР она лучшая знаю её с 2022 года хожу к ней год🥰❤️❤️ Очень аккуратно сделает, войдет в положение, покушать купит💐очень комфортная❤️желаю ей развития дальше, искренне люблю🎊💐❤️
Айдана Маден
МАСТЕР: АЖАР😍 Маникюрді керемет жасайды сөзбен жазып та айтып та жеткізе алмаймын тианақты керемет жасайды ❤️😍👍
Жанель М
Балжан самая лучшая 😍👍
Moldir Sagynbaeva
Күшті жасайды. Балжан мастер керемет, бәрін өте жақсы жасап, процесс өте жеңіл өтті😻😻😻. Ең ұнағаны, әр затты стерильдеп отырды. Өзіме қатты ұнады, сондай комфорт сыйлайды🫶🏻
Saparaiym 🤍
Балжан мастерге үлкен ракмет оте керемет етіп жасап береді все советую😚💋
Айсу Исмайлова
Маникюр прям күшті болып шықты Балжан мастер топ 👍 всем советую 💋
А А
Керемет етіп жасап берді тырнағымды өте таза Балжан мастерге алғысым шексіз өте мәдениетті еңбектері жана берсін 10/10 😍😍😍🥰❤️