Бибі-нан
2.8
2.9
JP
Jazira Perdebaevna
Пеперони пиццалары жақсы ұнайды кассир де жақсы
banuu 🕊️
Очень вкусно
MM
Madina Manatbekovna
Үнемі баратын жерім кассир қыз ұнайды жиі баратын болғасоң жақсы арласамыз тамақтары дәмді
Айша Шакен
Бастығы ұялмай сатқызады осыларды 2 күндік тортары вапше 1 апта тұрады Баруға совет бермимін баикот жарялау керек бұларға кішкентай балдарда алып жеиді сол жерден !
AT
Ayakoz Torekhanova
Көгерген затты сатып отыр ораза айында
Фариза Ержанова
Купила сейчас чучвара жареные пельмени с картошкой, не свежее прокисшее! До этого девушка предупреждала что вчерашнее сегодня даже не предупредили! Аппетит испортили😔
Айнур Думагалиева
Бүгін қызым картоппен самса деп алған. Ішінде тек пияз жей алмадым дейді.
MS
Mohinur Salimova
Заказала шоколадный торт, взяли предоплату именно за шоколадный торт. Вместо этого выдали белый торт и сухой бисквит. Деньги — не главное там мелочь, но отношение к клиенту разочаровало. Торт заказывался для важного дня, и из-за этого решения был испорчен праздник, моему парню было неприятно, так как он любит шоколадные торты. Это обман клиента и полное отсутствие ответственности. Не рекомендую.👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
zhannur 💛
бұрын күшті еді.
Айгул Абилбаева
Бүгін біраз жейтін нәрсе алдым рамашка булочка свежыйма деп сұрадым ия деді свежый емес осымен екінші рет өтірік айтты пирожный да свежый емес Қаттама бұрынғыдай емес шашылып таусылды бағалары басқа жерге қарағанда қымбат енді алмаспын бұл жерден
Аяулым Амзехан
Кеше самса жегім келіп самса заказ бердім звонласам жауап берді бірақ ватцаптан жазсам ответ бермеді.Жұмыстарына салғырт қарайды!Не советую!Барсаң постоянно кассадғы қыздың қабағы ашылмайды.Көңілім қалып кетті вообщем!
BS
Baian Sakhikhan
Бұрыннан сүйсініп баратын жерім еді, өкінішті😥 кондитер ауысқан ба соңғы 5-6 ай торттары өзгерген. Жазбасқа боомады 1.кассир дөрекі дұрыс жауап беруді білмейді. 2.торттары, булочкалары свежий емес кеуіп кеткен қатты. 3. Сатарда свежий бүгінгі деп сатады. Ашсан қатып қалған. Аллын булочкий алғам свежий бетіне мед жаққан соң қатты болып тұрады іші жұмсақ деп сатты. Үйге келіп жеу мүмкін емес. 4. Бұларыңыз енді точно артық крем таза емес бағасына не стоит. Таза емес қоспамен жасасаңыздар соған сай баға қойып жасырмай айту керек. Или таза креммен өзіне сай баға болсын
MB
Madina Bolis
Бүгін 2 красный бархат , 2 молочная девочка тортының бөліктерін алып едік , оригинал крем деген ешқандай оригинал емес , свежий емес кеуіп кеткен затты сатып , 4500 теңгеге , нашар 👎
Sam 💘
Купила сегодня рогалики с шоколадом , не свежие вообще . Они всегда продают не свежую продукцию . Был случай , в октябре купила 2 хот дога ( сейчас они уже не продают кажется) они были прокисшие и ужасные . Я отравилась . Написала им что хот доги прокисшие , а они ответили: что ? Хот Доги ? Не может быть . А в следующем аудио написали мол извините да прокис в следующий раз вам скидку сделаем. И как видите они мне ничего не ответили . Просто худщее место . Раньше было лучше
Дарига Калдыбек
Ужас просто бүгін бардым тамак алуға гостпен қалай сөйлесу керек екен білмиді бұрын барып тұрушы ем ол кезде зат тәттилер алып оборныйға акша төлетпейді қазір кассадағы қыз төйлейсіз деп айқайлап жанындағы кісі сұрауыңыз керек еді кірер алдын деп дауыс көтеріп!!!мейлі ол 200 тг тұрған ештеңе жоқ сонда кіріп ұнаған тәттіні тапай уборныйға кіріп шықанға жекіп ұрсу керекпе? Қонаққа құрмет қайда екінші кірмейтіндей болып кеттім
Dildora Mahamatkulova
Зашла — очень хотелось кушать блинчик. Спросила у кассира: внутри блинчика какой творог — домашний или готовая творожная масса? Кассир не смогла ответить, даже не знает, какой продукт добавляют. Стоит, как будто первый день работает. В этот момент вышла повар, я у неё тоже спросила — она просто мимо прошла, даже не ответила! Такое ощущение, будто специально проигнорировала, как будто своим поведением сказала мне: «Да пошла ты», — и спокойно вернулась обратно на кухню. После такого отношения к клиентам ничего покупать не хочется. Полное неуважение и позор! Не рекомендую. И ещё тот раз купила булочку с шоколадом. Принесла, уже кушали — а там, оказывается, вместо шоколада внутри какое-то варенье, тёмное, похожее на яблочное. Хотя там было написано, что с шоколадом. Очень неприятно, особенно когда специально берёшь и несёшь на работу в далёкое место, рассчитывая на вкусный перекус. А ещё я покупала торт «Сникерс», думала, что свежий, принесла на работу. Оказалось, у него неприятный запах, будто из холодильника, и видно, что стоял уже 3–4 дня. Бисквит твёрдый, жёсткий, невкусный. Очень разочаровалась — торт просто выбросила, хотя один кусок стоил около 1500. Ещё и булочки оказались несвежие, твёрдые. Ужасно, всё несвежее. 👎🏿👎🏿👎🏿
нурдана ❀
еда очень вкусная
Алина Прокофьева
Не советую. Цены завышены качество плохое не вкусно
Нургуль Кайрулла
Ватсапқа жауап беретін қыздары қандай А десең Б деп айтқанды түсінбейді . Милау адам сияқты түсініп оқып жауап қайтара алмайды полуфабрикат сұрасаң пирожный айтып тұрад
Bibarus Zhanizakov
Инстадан ұзақ қарадым бүгін бардым тамақтары тәбет ашады кассирлері жақсы баруға кеңес беремін
Nazerke Saduakas
Тамақтары дәмді кассадағы қыздар өте сыпайы
Гулнур
Кейбір пікірлер адамдарға ұнамаған секілді бірақ Тармақтары дәмді қызым үнемі сол жерден тамақтанады
Merey A
Бүгін бардым қатты ұнады тамақтары свежи сосын дамді😍және таза, кассир қыз өте жылдам әрі өте мейрімді екен келініздер всем советую 😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
ЖА
Жансая Аскар
Торттары свежый ары дамды асыресе кассир кыз клиентерге деген обучениесы кушты мейрымды ары жылдам коп кутпеймыз,багасына стоит 😍👍
aruu 🤍
Нурай деген кассир кыз оте вежливо сойлеседы екен.Пироженоелеры де дамды екен👍🏻
BA
Balzan Amirob
Кассир Кыз жаксы мынезы унайды клиентпен жаксы сойлеседы
Н
Несібелі
Нұрай деген кассир қыз жақсы тез қимылдайды маған сонысымен ұнайды
Нурасыл Базарбеков
Кассир қыз өте жай қимылдайды,адаммен дұрыстап сойлесе алмайды,адамға одолжения қылып сойлейді.Нашар
Аяулым Zh
Обслуживание өте нашар! Кассадағы қыз дұрыс сөйлесе алмайды,свежые продукты болсада қатып қалғандарын салып береді! Ал свежыйын талап етсең жұлқынып,дікеңдеп,ұрсысады. Я, как клиентка, имею право требовать свежие продукты! Приносят еду без перчаток — это антисанитария! Срок келіп тұрған тамақтарды со скидкой сатыңыздар! Алатын адам алады,ал басқа адамдарға оз акшасына сураған затын свежыйын беріңіздер! С утра испортили настроение🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
ТД
Твой Дом
Ужас тұрып қалған торттары еще мойындамайды ужасно келмеңдер
Ақерке Дүйсебай
Торттары свежый емес, дәмінен холодильникте тұрып қалған дәм шығад....
Алина Ахметова
Верните старых кондитеров, обожала ваши эклеры, тушпара, творожники, кексы самые вкусные из всего ассортимента были, в последнее время цены выросли, изменили состав, начинки мало, не вкусное.
З Ж
Свежий деп отпей калган булочкаларын салып жибереди микроволновкага ысытып еще 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ алдап сатады
Mariya 🎀
тамақтары свежий емес, үнемі қатып қалған болады, кешегі тамақ емес 1 апталық тамақ сияқты, ол жерден алмаңыздар уланып өлесіздер!!! если честно 1 жұлдыздың өзін қоймайтын едім, кішкентай балаларыңызды ол жерден алма деп айтыңыздар, біз хотя бы ұрысып болса да свежий алып аламыз, олар үндемей жеп кете береді, абайлаңыздар!!! администраторы да бәле екен, свежий свежий еместеріне қарамай қатып қалғанын беріп тұр, просто ужааас келесі бармаймын, постоянный клиент едім енді вообще бармаймын
Меруерт 💘
Казір ғана бардым.Тамактарының барі катып калган.Арасынан свежый бер деп едім онда алмай ак кой дит.Мен ақшасын төлеп тұрып катып калган жемид екем.Администратор сымак айел адам емес екен.Алмай ак койыңдар лучше
А.
Ақмаржан .
Бәрі керемет
RR
R R
продают кислую ,старую пиццу еще и возмущаются что им вернули,свежее оставляют на прилавке а старое впихивают,еще и нагло спорят что свежее,не приходите туда,не покупайте у них,на них санпитенстанцию надо направить!
DO
Dana Oraz
Тамақтары өте нашар тұрып қалған.не советую
Ажар А
Турновкр алдым 2еу іші піспеген прям шикі қамыр
ДН
Дана Нарбекова
Өте дәмді бәрі
Азиза Мекенбай
Заттары тұрып қалған,картошкалары бір біріне жапысып қатып талқан болып қалған ужас)))
Nazerke Tokishova
Просто ужас 😒антисанитария
Ш❤
Шахноза ❤️
Самое ужасное заведение ,не советую а ещё там есть очень много много тараканов . Полная антисанитария
S.
Shah112 ..
Без слов просто, не советую
ZI
Zhansaia Izbasar
Барлық заты қатып қалған,свежий емес🤢🤮
🤎.
🤎 .
Несвежий печеныйлар сатады катып калган, узак турып калган не советую бул жерды ❌❌❌❌❌
Aruzhan 🎀
Вкусная выпечка, самса с курицей и булки свежие, мягкие вкусные 👍🏻 Но обслуживание ужасное, уже 3-4 раза замечала, кассирша всегда недоволная, тупо проигнорируют, и не хочет обслуживать, просто тупо стоит и все😵💫
Sotn1k ♧
Нравится данная кондитерская, т.к. персонал добр и улыбчив, и сладости очень даже вкусны
Лаура Нурбай
Бұл жердің хозяйны біреудің ақысын ақысын жегенді жақсы көреді.Қалған заттарды свежый деп алдап сата береді.
Бк
Бибі-нан, кафетерий
6 февраля 2024, официальный ответ
Саламатсыз, Лаура ! Болған жағдайға көз жеткізу және де жұмысымызды жақсарту мақсатында, күнін, уақытын және төлем жасалған чекті айтып жіберсеңіз!
: )
Уже несколько раз замечаю, что работники вместе со свежими изделями стараются подсунуть совсем несвежие печеные. Замечаний не признают
Бк
Бибі-нан, кафетерий
15 января 2024, официальный ответ
Добрый день, Асылзат, можете подсказать дату вашего визита, чек об оплате, чтоб мы могли удостовериться в данном случае!