The Gentleman
Барбершоп
3.8
3.9
Mukha Dzhioev
Ұлбосын апше жұмысына жауапкершілікпен қарап полный комфорт сездірді стажы жоғары маман екеі көрініп тұр позитивная өзі ☺️☺️☺️
NA
Nursat Agadil
Бүгін алғаш рет келдім,қызмет көрсетуі деңгейі өте жаксы.Ұлболсын апкем ұқыпты, таза,дәл мен ойлағандай алды.Ісінің маманы екен өте сипайы маска және массаж істегендері прям менің ойымнан шықты массаж маска шаш жу барлығы небәрі 3000 мын тенге ғана келуге кеңес берем.
Usenov Aslan)
Бексултан братан отте грамотно алад, багасына стоющий жерго👏🏻
Д
Димаш
Ағаға өте көп рахмет, өзімнің уайымдағыдай алып берді
Нурасыл Алибек
Ұлболсын апшем жақсы алат вошпм советую маска уход лица шаш жуу вошем бары ағайын смело келіп ұлболсын апшеме алдыртындар 🔥🔥
КA
Канат A
Ұлболсын апкеме алдыртындар оте жақсы алады респект ✊🏻✊🏻
Erosh 🫶🏻
Ағама рахмет өте күшті ойымдағыдай алп берді көп көп рахмет✊🏻👍🏻🫶🏻
Nursat Bakbergen
Қызмет деңгей өте жоғары. Бағасыда тиімді. Екі жуу, маска, шаш алу бар болғаны 2 600тг. Ұлболсын әпшегк үлкен рахмет! Көңілді, общительная.
Talgatovv.bb
Оте нашар козы кисыкпа алатыр апкенын екы жагын екы турлы алып берды не советую барбершоп деген атка лайык емес
Али Жунисбек
Ұлболсын әпше супер 😍
UE
Ualikhan Eraliev
Өте нашар алды. Мастер деп айтуға келмейді👎👎
5 посещений
Dinmukhammed Berkinbay
тараздан кеп алдырттык зор алады Улбосын апкем
Lo1_ chel
Апайга алдырмандар, хүәтә
БТ
Бекнур Тилеукен
Мощный стрижка
almat1kk
Басқалардың сөздерін блмейм маған ұнады көңілдегідей алып берді рахмет
Dulat Beisenov
Оте нашар Билимдери жок узын шашты ала алмайды 10/-шексиздик
Ruslan Amanbaev
10✴️
Рома Буччи
Если вы не тюбик то это место не для вас, стричь не умеют, у них в запасе максимум 2 стрижки и вот ваши подробности и надобности выкидывают в мусор
Ulan Saitkarim
Асеке өз ісінің маманы , калай айтасын осылай алып береді!✊🏼
Jandos Shuelbaev
Вот нашел не по далеку от дома и от места где до этого стригся. Место отличное без пафоса и понтов мастера профессионалы своего дела рекомендую
Нурсултан Иманбердиев
Ассалаумағалайкум уа раһматуллаһи уа баракатуһ. Аскербек аға шашты отдуши алып берді.👍
EB
Ersultan Boranbekov
Barbershop degen atka laiyk bolmady!
А А
👍👍👍👍 хороший сервис , хорошо подстригли спасибо
Do_si_k .
Никак дұрыс ала алмайды қатты қысқартып жіберген жәнеде қисық қисық қылып алады бұлай шашты алғаннан алмағаным жақсы еді
JS
J S
Мына жердегы апайдын козы сокырма, видеодагыдай алдыр деп жиберсем, соншама жазы бойы осырып журген шашты кыскартып алып тастагангой, ала алмаса несы бар алып, Вообще бармандар бул жерге!!! Барганда осылай кым алалады деп сура деп жибергемгой баламды
А.
Акыл .
Персонал нашар , шашты дурыс алмайды , багасына сай алмайды
Word Фашист
Оте нашар алады,багасына жумысы сотвествовать етпиды,ар кезде ар турлы бага кояды.
МТ
Молдияр Тилесбай
Оте нашар ала алмайды багасы күн сайын оседы келмендер ошибка жыгыттер
+7 Insult
Условий плохие все чето занятые никто не приходит к тебе абсолютно поxyй как будто ты лишний
Era .
Бармандар карапайым цезарьдын озын ала алмайды керек емес вообще ноль ауылдагы шаштараздарды жинап алган кондиционер стемит та кайнап олдык сосын дурыстап алмайдыда барып керек емес
Токжан Мамырова
Күші бізге ұнады негізі біз басқа қаладан келіп қорқып барып едік шаш қысқартқанға жоқ ойдағыдай әдемі алып берді балаларымның шашын, мастерлер өз ісінің маманы
A Zh
Раньше ходил стричься Улболсын, хорошо всегда делала работу, теперь она в декрете, решил у взрослого полного мужика постричься, все испортил. Вокруг ушей машинкой убрал что залысина видна, не аккуратно делает работу, как попало, оз жумысына лайыкты емес адам. Хозяева уберите его пока вам окончательно не испортили рейтинг.
KR
Konstantin Ruzmetov
Хорошая парикмахерская. Работает до позднего вечера так, как работаю иногда до позна и не успеваю постричься.
БА
Баглан Амирбек
Бека мне хорошую стрижку сделал. Всем советую сюда. Хороший Барбер. мне понравился
Nurislam .
Бұл шаштаразга бармандар жігіттер,қ о т а қ б а с екен еркекше айтайын алмаңдар жігіттер
НВ
Ннн Вууу
Барбершоптың шеберлері нағыз өнер иелері дерсің. Әр қимылы – нақтылық пен талғампаздықтың үлгісі. Сізді қанағаттандырып қана қоймай, өзіңізге жаңа бейнені сыйлайды.Әсіресе Асеке ағамызға келсеңіз,тек арманыңызда болатын шашыңызды алып береді.Бир созбен айтканда,өз маманын өте жақсы атқаратын шеберлер осы жерде👍🏻👍🏻🔥🔥
БА
Бекарыс Аргын
Шашымды куртып тастады,барганыма окынып кеттым
МЕ
Мейіржан Е.
Настроениесіне қарап алады екен
IP
Ilona Pak
Отличный барбершоп, все мастера топ, и детские и взрослые стрижки 👍 отличный подход к детям
Бекасыл Жолдас
Шалға алғызбаңдар тұрып тұрып 3000 тг ге стришканың бағасын көтере салды
ЖА
Жанель Ахатова
Улболсын апке мастер своего дела👍🫶🏻
Азамат Молдасапаров
Огромная благодарность моему мастеру за отличный результат! Каждый раз прихожу — и каждый раз ухожу довольным. Настоящий профессионал своего дела: чувствует, что нужно, советует по стилю, работает аккуратно и с душой. Атмосфера в парикмахерской всегда уютная, приятно возвращаться снова и снова. Рекомендую от всей души! Асеке, Бека көп рахмет! От души! 🫂
DZ
Didar Zhoraev
Бләә үлкен кісіге алдырмаңдар құртты бәрін көт қылды бас емес Келмеңдер ешқайссың BAM🚫 беріп тайтайық бәріміз 🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
DТ
Dias Т.
Ұлболсын әпше керемет👍 Шашты ойдағыдай алып берді
ZM
Ержан
Улбосын 10/10
OE
Omar Ersultan
Агам улкен рахмет контакты жаксы карсы алады екен шашымды нормально кылып реттеп берды
ДР
Диана Рузметова
Улбосын очень классный мастер,подстригает очень грамотно,и быстро🫰🤩🤩🤩мы в восторге,и муж и сын здесь стригутся