Royal Оптика
Салон оптики
ZA
Zhazira Abikesheva
Классная оптика! Провели обследование, подобрали линзы, проконсультировали и научили надевать контактные линзы :) И по очень приятным ценам. Рекомендую!
s
sandu
очень довольна этой оптикой! ранее покупала здесь очки, а в этот раз пришла за контактными линзами. офтальмолог Aйгерим Дилдабергеновна — настоящий профессионал: очень быстро и идеально подобрала и линзы, и очки, всё подробно объяснила, научила правильно надевать и снимать линзы. в целом в оптике работают очень вежливые и внимательные специалисты, атмосфера приятная. осталась полностью довольна, однозначно рекомендую:)
НА
Нурила Алишер
Очки көруге барған едім,Айсұлу деген қыз бәрін түсінікті етіп,таңдасуға көмектесті.Өте керемет жандар .Толық түсіндіріп береді.Әрі өте қолайлы бағада.Мырзакелді докторға да алғысымыз шексіз
Іңкәр Дәулет
Дәрігер өте жақсыы сыпайы қарапайым.🥰(кей очкилер сапасы нашар екен)
Sandugash Baqtiyarqyzy
Айгерім әпкеге рахмет 2ші жыл сол кісіге барып жүргеніме👍🏻
Adema Tleukulova
Royal Optica-ға екі жылдан бері барып жүрмін. Осы оптикадан алған очкиім – сапасы өте жақсы, ұзақ уақытқа шыдайды. Офтальмолог Айгерім Омаршаева көзімді мұқият тексеріп, әрдайым дұрыс кеңес береді. Қызмет көрсету жоғары деңгейде, қызметкерлері де сыпайы. Оправалар мен линзалардың таңдауы өте жақсы. Барлығына сеніммен ұсынамын!
ЖЖ
Жанар Жомартқызы
Керемет оптика екен рахмет көп көп
A❤
Anelya ❤️
Лучшая оптика, сотрудники хорошо работают
IK
Inju Koijanova
Өз ісінің мамандары рахмет сіздерге
Аяулым Ауесхан
Керемет көзіме лайықты очки таңдап тексеріп берді,өте жақсы жұмыс жасайжы😍👍👍👍👍
Твой Гид
Китайские очки по 30-40тыщ. Поставили неправильные линзы, за замену линз еще и не стесняются деньги просить. Поменяли линзы ужасно, одна линза шатается, очки в спустя время облезли, линзы все еще неправильные стоят. НИКОМУ НЕ СОВЕТУЮ
ГТ
Гаухар Танат
Оптикаға рақмет! Өз істерінің маманы ,қызметкерлері өте сыпайы.
SK
Said Kudaibergen
Закрыто в 13:00
ГС
Гүлдана Сагиндыкова
рахмет очкиімді жондеп бергеніңізге👍👍👍👍
НА
Нурсултан Аитымбетов
Оте кушти жер мастер супер
TT
Togzhan Talapbek
Очкиді өте тез жөндеп берді. Келуге кеңес беремін
Назым С.
Я всегда у них проверяю зрение и покупаю линзы. Всем довольна,очень вежливые.
Bakytzhan Sakenov
Линзам сынып қалып еді, көзімді тексеріп, өзгеріс болғанын байқап, тещ арада жасап берді
dan sh
Врач фтольмолог знает свое дело👍 быстро сделали очки качество супер🫶🏻
🎸altynchash 😼
спасибо,очень ответственные люди ,и цены соответствует 👍🏻😍😍😍буду покупать только у них!!!
tazabek merey
Я была впервые и мне понравилось сервис и врач офтальмолог знает свое дело👍 а также бысрто починили очки, во многих оптиках нету врача( респект ройал оптике🫶🏻
DR
Dinara Ruslan
Общым уйатсыз адамдар екен . Жауап кершилик жок. Окинип кеттим шшс барганыма
Zz Z
Жақсы оптика, өте жақсы врачы. Очкиді де жақсы дайындайды екен😍өзіме ыңғайлысының варч консультациясымен алдым 👍🏻
Nurilla Taiyrova
Мастерлері өте жақсы керемет врачтарыда білімді маған өзімімнің көзіме түсетін линза ұсынды чем ачкиден гөрі 👍👍👍ачки тағуға ұялам өзім 😁
Венера Серикова
Номер один оптика 👍👍👍мен осымен 3 очки истеттым керемет,конылыммнен шыкты.
AXT ❤️
Всем привет. Түнгі сағат 10 болсада, оптика жабылып калса да керек кезде жеткізіп бергендеріңізге рахмет. Мен постоянный клиентпын. Рахмет сіздерге үлкен🥹❤️
РТ
Роза Ташпулатова
Благодарю очки то, что надо, быстро, качественно, приятно! Успехов Вам!
РД
Рысбек Джанабеков
Оптикада Офтальмолог дәрігерге тексерілдім, ол өте білікті және өз мамандығын жақсы меңгерген дәрігер екен. Менің оптикаға 6-айдың ішінде екінші рет келуім. Екінші рет келгенімде жанұяммен бардық. Көзілдіріктері соңғы улгіде, және сапасы өте жақсы екен. 👍🏻 Дцрігер бізге футлярлар силады, Рахмет оған 🎄🌹💐🔥
Алма Алма
Бұл оптикада врач офтальмолог отырады. Маған ұнайды ол кісінің прием жасағаны. Очкилер арзан
daniyar .
Онша емес екен
SY
Serik Yessenbekov
Каладагы ең кымбат магазин. Китайский товарды оригинал және скидка деп өтірік жазып койган. Сатушыс кыз адаммен калай сойлсеуді білмейді
Айжан Акпанова
Цены дороже, чем в других оптиках. Мастер по ремонту не смогла починить очки, пришлось ехать в центр.
my
mkt ylk
очень приятные люди, ходила на обследование от школы, брала консультацию, окулист мастер своего дела
ББ
Бибинур Бахтияркызы
Грамотные специалисты,хороший оптика
Amir Tautashev
Грамотные спецы, хороший сервис
TA
Turekhanova Ayagoz
Хотела уточнить по ватсап цены и тд, так как сама с маленьким ребенком, вообще не отвечают, дальше желания пропала ехать за очками 😂😩
Шавкат Табылдиев
Грамотные специалитсы
Адина Бауыржанкызы
Отличная оптика) подобрали нужную оправу, проконсультировали и провели Диагностику, продавец Ляззат очень клиентоориентированная и классная) спасибо вашей оптике за решение моей проблемы, 10/10 ставлю вам
ДD
Досбол DOSS
Обслужили на высшем уровне! Спасибо!
ГГ
Гражданин Гражданов
Очки нашел которые искал, вежливый персонал
RО
Royal Оптика, салон оптики
31 июля 2023, официальный ответ
Здравствуйте. Благодарим за отзыв 😌 Приезжайте ещё!
Rasul ’
Все норм,но чуть старый
ЖШ
Жангали Шералиев
Жаксы тусиндиреди екен. Багалары да арзан
RО
Royal Оптика, салон оптики