Аянат
Мастер Аяулым ❤️
❤️ RashiDoVa🌸
Алия наил мастер Вы супер🤗❤️
Аидока Е
Очень очень хорошие салоны шашыма сложные окрашивание стеттым прям ойымдагыдай шыкты сол жердегы хиджаб таккан апкеге стеттым прям классно ❤️❤️❤️❤️
Зейнеп Аскаркызы
Маникюр просто ужасный разные длинные стрелка не тот даже кривые и толстые другого мастера ваще не дали сорокалетний женщину треш просто
НН
Нурзат Нурлан
Айдос красавчик өз ісінің маманы
C 𝐚𝐫𝐝𝐚𝐤 .
Ебтвоямать шашымды бұйралатым ем 1-2 куннен киін полный кетіп қалды -8к
👍🏻👍🏻
5 посещений
Еркебулан Ажакбар
Айым мастер тырнақ жасайды номер барма салоннан шғып кетіпті ,номерн келіншегім таппай жатырмын барайн десем деп .
UK
Uldana Karsakbaeva
Маникюр педикюрдагы мастар норм жасайды екен. Но полный антисанитария, маникюрный аппаратты вообще тазаламайтыны корініп тұр . Салонның іші страшно, педикюр жасайтын жерді айта алмаймын. Пм бровей акция 5 мың деп койган инстага, ватсаптан жазылганда да сурадым. Істеп болган соң 13 500 деп тур 🤦♀️🤦♀️ 1 -2 мың разница болса мейлі гой 8500 разница боп тур. Вообще не советую
NA
Nazerke Akyl
Nail мастер Алия❤️🔥всегда идеально, аккуратно и көңілімнен шығатындай істеп береді😍
Аянат салон Алия ханым прчм идеяльно жасайд маникюр прям кушты рахмет❤️
Елдана К
Алия деген мастерлернз боктап аузына келгенди оттап отр,клиент отыр ау демид
EE
Ersain Esenbai
Амантай дейтін братан шашты бөлек алады екен. Советую.
Акниет Есенбаева
😍😍👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Лаура Юсупова
маникюр очень неаккуратный и администратор еще вчера говорила про 5 тысяч а сейчас 7 тысяч не рекомендую !
Дильнура Аширова
Педикюр очень не аккуратно сделали,мне совсем не понравилось
Sayat Auelkhan
🔥Я хожу сюда уже два года и ни разу не разочаровался. Чистота потрясающая. Самандар стрижет очень хорошо, и цена у них доступная. Спасибо.
ФТ
Феруза Толешова
АЯНАТ Салонына улкен рахмет!Ишиндеги шаш мастер БОТА ханымга алгысым шексіз.Ойымдагыдай бояп берды шашымды.Барсаныздар окинбейсыздер👍👍👍❤️❤️❤️
Sagi Esenbaev
Кереметт 👍👍👍
Мағжан Курбаналиев
Просто шикарно😍😍😍
Rinat Rasul
Зор өте тамаша Қызметтері жаксы👍👍👍😍
Nurbolat Maratuly
Дияр агамыз өз ісінің маманы👍👍
Айкерим Сугир
Шашымды әдемі қылып қысқартып берді,жақсы көңіл күймен шықтым☺️ Мастердің атын білмеймін бірақ, сыпайы әйел екен☺️
Akmaral Temirkhan
Обслуживание и качество работы в наилучшем виде, все понравилось, спасибо за такую красоту, уверена что приду еще
AY
Aisapar Yerikova
Улымнын шашын алды жаксы керемет аутизммен ауыратын балларды көп шерде отказ жасайды моладец өздеры баламды ойнатып көілін тауып әдемі етіп алып берді
Aman Abdisattarov
Оте жаксы салон Муржской балдар оте жаксы Айдос Самандар 👍🔥
Adil Sarzhan
Өмірімде ойлаған причёсканы шығарған ең бірінші шаштаразшылар осы жерде алдыруға кеңес беремін
Gaisha Tolepbergen
Все понравилось: обслуживание на высоте, мастер — профессионал. Рекомендую😍😍
Ayanka Alimovna
все понравилось,всегда дизайны получаются красиво.😍😍
O
OlzhasZh
Прям 5 звезд. Спасибо за такую работу.Мне очень понравился и вам советую здесь делать маникюр 💋
ДА
Динара Абдисалам
Акниет, вы настоящая профессионалка! Мои ресницы получились именно такими, как я мечтала — лёгкие, красивые и аккуратные. Очень довольна, всем советую!
ДЕ
Динар Ерматова
Алия күшті мастер өз жұмысының маманы. Алияға қатты үйреніп басқа мастерлерге барғым келмит. Мінсіз жасайды өз жұмысын🥰❤
erlannovich_ e
Аянат оте жаксы істейді екен
Baidaulet Tynyshtykbaev
Маган унады ❤️
JK
Jomart Kuanysh
Шаш жақсы алады екен. Дияр мықты
Серик Калиев
Айдос красавчик зор алад
Карина Исаева
жумыстары унады Шаш,макияж,тырнак ыстеттым Жауап кайтарып жаксы сойлеседы клиенттермен👍😍
Бота Шораева
Алия апке, спасибо! У вас золотые руки, маникюр всегда получается именно таким, как я хотела👍
Birganym Yermakhan
Клиентпен қалай сөйлесуді білмейді бақырып, полотенцелерінің иісін айтпай ақ қойайн🤣
ЭЕ
Элмира Ерназар
Ресниц проста ужас Оте нашар Еще 8500гой Рахмет бундай салон алдымнан шыкпасын
Ботакоз Жилкибаева
Мастер Наргиза самая лучшая, еще вежливая Мастер Халамкас пряям мастер своего дела ❤️❤️❤️❤️
Карина Ким
Мастер Гуля шикарный профессионал и прекрасный человек 👍👏 быстро сделала и подход очень вежливый
Аружан Ануар
Күшті салон ,барлығын ұқыпты әдемі жасап берді .Еще акция жасап берді .Барлығы ұнады ❤️
Гулбакыт Айдархан
От кой от😍❤️❤️
жалолиддин ташболат
Сағи деген деген узыыыын сары жігіт кушті шаш алады екен қалада бұндай шаш алатын жігіттер санаулы ақ 🔥🔥🔥
Аделя Жумагулова
Жақында осы сұлулық салонына бардым және алған әсерім керемет болды! Есіктен кірген сәттен бастап жылы атмосфера, көңіл бөлетін қызметкерлер және әрбір клиентке кәсіби көзқарас сезіледі.
Жадыра Әбдіжаппар
Салон керемет мен тырнағымды істаткеніме бір айдан асты әлі тұр .Кеше барып шашымды істетіп кеттім 5-жылдан бері шашымды жасатамын не істеседе мастерлер шын ниеттерімен жасайды керемет салон.Қыздар салонға кірер кезде өздерің сол адамдарға сеніп кірсеңдер бәрі күшті болады.Аянат керемет салон кірсең өкінбейсің мее соған сенімдімін❤️❤️❤️👍🫰🫰🫰
𝐁𝐚𝐢𝐤𝐨 .
Руслан деген жігіт мықты мастер екен !