Life караоке
Лаундж-бар
Dias Eraly
Кеше колектив болып отырдык обслуга оттте жогары денгейде каляннчик Нурдаулетке рахмет акустика мошш
Aidos Khalmatov
Не советую туда. Катты косады счетка, негизи уят жок кафе ужымында. Бари арсыздар, кулип турип артынан итереди мастыгынды пайдаланып счетты урады. Уят тирлик. Сол счетка рестаранда длстойна абрлймен отырасын. Байкандар, урынып калып жем болмандар
олжас бек
Удобно то что работает допоздна можно приводить гостей если они поздно приехали пиво свежее персонал вежливый
BY
Birzhan Yeskarayev
Чисто казакша сервис) очень грязно
Jon Shamurzaev
Клаповник
MS
Mmmm Sssss
Акустика 👌кухня вкусная.советую всем
N
Nurly
Шымкент каласы бойынша жахсы жерлердын быры) караоке керемет тагамдары жахсы
Нурдаулет Саипов
Жақсы отырып демалатын жер екен бағасы өзіне лайық👏🏻👍🏻
KAMILA K
В инстаграмме опубликованы определенные скидки, решили узнать и нам ответили, что НИКАКИХ СКИДОК НЕТ (а до этого писали, что только для банкета, что тоже не соответствует информации в инстаграмме). То что для дня рождения нет скидки это мелочь. А вот то что они сами опубликовали в инстаграм - отрицают. Тогда уж обновите свою информацию. Мы бы даже без скидки посетили это место, так как оно нас заинтересовало, но из-за того что нам ответили неприветливо - мы перехотели. Мы лишь УТОЧНЯЛИ то, что вы сами опубликовывали.
Оксана Клепикова
Life — это место, где реально забываешь о суете и полностью наслаждаешься моментом ✨ Атмосфера невероятно уютная и стильная, всё продумано до мелочей. Персонал встречает с улыбкой и создаёт ощущение настоящего гостеприимства 💖 Кухня выше всяких похвал: блюда вкусные, свежие и подача на высшем уровне 👌 Напитки — отдельный восторг, чувствуется, что здесь знают толк в качестве.
Зинаида Маткеровна
Уютно. Караоке. Работают почти до утра. Отличное место
Aidos Jambil
Өте керемет жер бағасы қолайлы постоянник болып кеттик ыңғайлы персонал тоже очень вежливые люди
A B
Рахмет зор кцзмет корсетти рахмет тагцда Айийда апшеге рахмет админ келиндер рахмет рахмет шаршадым отке шаксы кутип жверли. Рахмет улкеннр
РС
Рамазан Сабиров
Айда карындас оте керемет от души Зор Бари керемет
Зульфия Каримова
Life караоке бар самый лучший бар который я посещала в баре отличная музыка хорошое караоке приятный персонал вкусная еда это бар где можно отдахнуть раслабится и чувствовать себя очень комфортно мне сильно нравится этот бар особенно лично я бы хотела по блогадарить персанал Админ Айду Моих лично сильно любищих Муху Арсена И приятную Акжунис каждый раз когда я прихожу все встречают с улыбкой и идет хорошое обслуживание Life караоке бар место где хочется находится дольше чем обычного это место одно из моих самых любимых баров которые я посещаю спасибо большле вам за столь уважения и любовь которую вы издете своей улыбкое и заботый о нас
Аида Нарботоева
Кері пікір жазатындар! Сендерге ешнарсе де , еш жер де жакпайды. Оте жаксы жер гой. Тыныш. Дизайн. Даяшылар да ете жаксы, сыпайы. Ресторан сынын жаксы білетіндер бундай жазбас еді, ейткені аржердін ез денгейі, ез артыкшылыты болады. Керім болсандар ен кымбат ресторанга барындар, ол жерден де тізіп, кемшілік табасындар.
ЖА
Жансая Ауелбекова
Здесь всё на высоте: и караоке, и еда!Лучшее место для тусовки с друзьями!Отличный звук, огромный выбор песен (есть даже редкие треки), уютные залы и дружелюбный персонал. Провели здесь весь вечер и не хотели уходить! Пели до хрипоты, заказывали закуски и лимонады – всё было вкусно и подавали быстро. Особенно понравились стейки и салаты. Теперь это наше любимое место для веселых посиделок!"🤩🤩
Асема Жарылхасын
Супер прям
P
PrOsTaGaMeR
Атмосферасы жылы, қызмет көрсету жоғары деңгейде. Ән таңдауы көп, дыбыс сапасы өте жақсы
УК
Улдана Кадыр
Отличное место для отдыха! Приятная атмосфера, хороший звук и большой выбор песен. Какое настроение берёшь с собой — такой и вечер получится !
AE
Aidos Eshtaev
Көт жер.Ыстық.Кабинкадағы караокены караоке деп айтуға келмейді.Книга жалоба сұрап едік,ол жоқ.Нашар,нашар.Қарабет қарабет қарабет.Шомылудан келгенбіз мазаны алып жіберді в общем
АЖ
Аизада Жумабеккызы
Пиво пиццасына базар жоқ летник супер
BS
Bakbergen Sadyrkhan
посидели с друзями отличный сервис отличный персонал
БЖ
Баусылан Жандарбек
Тағамдары өте дәмді ,әрі тез дайындалады.кызмет корсету өте жоғары деңгейде келген сайын керемет дем алып кайтамыз .тұрақты клиент бол ганымыз үшін әрдайым комплимент от заведения !вежливый официанты 🥰🥰🥰🥰🥰
Make .
Обслуживание топ . керемет жер. тамактары дәмді
Мухаммед ..
Приятное заведение, с современной программой, прекрасным чутким обслуживанием и уютной атмосферой. Зал оборудован современным оборудованием что позволят полностью погрузится в атмосферу караоке - бар. Всем советую.🤩👍
Пиво всегда свежое хорошое места всем советую работают до утра
ЖЖ
Жанар Жанар
Я постаянная клентка,Администратор Айда супер Акжуныс очень вежливая,Нурдаулет очень хороший парень.Там все очень классно
ТС
Тилеуберген Сайдали
Атмосфера кайф💥
Ттт Ттт
Салем всем,Бұл кафеге барғанда байқаңдар, Комент қалдырмасам болмайды, 1 емес 2 емес, всегда настроения түседі,Қойш Айдана танимыз, таныс боп қалды ғой дим. Ой қайдағы таныс,,, ещё саған Шайғышбек деп ат қояды екен. Есімін кім десеңдер Айда деген серый мыш. Сұлтан деген администратор тоже талай жанымызға кеп ішіп аузына келгенін оттаушы еді. Счетыңды алады + Вытрезви́тельге сап жіберетін өнері бар байқаңдар. бұл жолы мені біреу үшін жеңімнен тартып сүйреп шық деп, и так есік алдына кеп тұрғанмын кетуге, мені кеп жұлқынып ғой кеп, ещё кетіп бара жатқан адамды
Eraa _017
Өте керемет кезсеңіздер болады🔥
S0
Sako 077
Супер, офитцантка вообще тема , все тема , все нам понравилось🫵, пицца топ , 💪🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷, Сымбат хорошая работа , очень красивая 😘
Жасулан Мырзахметов
Эти акции на фото фэйк! Прошлогодние сказали🤦♂️🤦♂️ так что не попадитесь!
Dulat Abdikhai
Заведение прям огонь екен,танцпол топ,кеніл котеруге керемет жер,официанты вообще супер именно Акжуныс👍
Акжолова Айгул
Обслуживание өтте күшті көрсетті.Енді туған күндерде келіп тұарамыз.Менюы да керемет екен.Маған ұнады😘👍
Erkenaz Mekenbai
Өтте қатты ұнады. Ені ылғи достарыммен барып тұрамын. 🤗💗
Merey Erbolovna
Атмосфера өте керемет тамактары дәмді 🔥
Арсен KZ
Классное место, хозяйн красавчик!!!
Даулет Исламхан
Приятная атмосфера !очень хорошо кухня!!! Официант Акжуныс молодец,профессионал своего дела .всем советую 😻😻😻👍
Maks .
Тамактары өте дәмді, обслуживание күшті🤩
s s
Кальянщик красавчик знает свою работу👍
ГГ
Гулбиби Гулбиби
Коллектив болып келдык Ен жаксысы депозит жок екен очень классное заведение,все на высшем уровне,пива свежый официанты супер спасибо, всем советую 🥰🥰🥰🥰
ГК
Гулзейнеп Кадыр
Кальян акустика все прекрасно 👌
ХР
Худаяр Рахимжанов
Очень уютно, все понравилась кальян на все 100 Нурдаулет,Дастан молодцы. Официанты такие красивые и вежливые особенно Акжунис
Aisana 💎
Туған кунымды осында ыстедым.барлыгы жаксы зор кухня танцпол обслуживание короче все идально.клиентке с уважением караиды.админстратор девушка с чёрный волосами спамибо ей за уважение,привлекательнач
Малика Тағабаева
Кабинка оте ынғайлы тамактары өте дәмді 😋персондары оте таза админге офицанттт кыздарға рахмет коп всем советую ☺️👍
ШИ
Шералы Исабаев
Лайф караоке оте керемет жер Келып тамагын жеп каракоеке аитып коныл котерып каиттык акоостиканы вапше аиталмадым соз жок . барлыктарынз келуге шакырамын тамактары оте вкусно пивада свежий екен барлык возможность жасалган Кыздар жаксы обслужить етти Рахмет 🥰🥰😍
СО
Серик Орынбасар
Прекрасный отмасфера благадарью сотрудников,Рекамендую И огромное спасибо персаналу имени Ақжүніс огромное спасибо толька лайк 👍👍👍👍👍👍👍
Нурсултан Сейт
Бүгін келдік 😌☺️акустика вапще супер 3жылдан бері келеміз Пива всегда свежиый. обслуживание керемет заказда тез келеді 🥰🥰🥰🥰😁
Zhessika 19+
Крутоооооооо