Pulito
Химчистка обуви
ИП Batyr
BA
Bekasyl Abdet
Өте керемет аяқ киім бастапқыдай жаңа етіп берді
Акмарал Бердикулова
Супер,профессионалы своего дела 👍👍👍
Нурлан Бабаниязов
Керемет тазалык !!!
КН
Касымхан Нурсейтов
Өте керемет! Аяқ киімдерімді ойдағыдай тазалады және бояп берді. Жұмыстарыңызға табыс тілеймін. Өсе беріңіздер!
Азамат Илесбеков
Рахмет кроссы чистые как новые 10/10
Айдана Турар
Отдавала обувь в химчистку, заранее попросила отбелить. Менеджеры сказали, что покрасят — я согласилась. В итоге обувь не покрасили. Когда спросила — ответили, что это отдельная платная услуга. К сожалению, об этом не предупредили заранее. Если бы сообщили или отправили фото — я бы доплатила без проблем. У меня есть аудиозапись разговора как доказательство, но, к сожалению, видео не загружается. Хотелось бы, чтобы в будущем информацию предоставляли более чётко и прозрачно.
Ruslan Abdumanov
Мне очень понравлюсь как чистить обувь 👍🏻👍🏻👍🏻молодцы
Бексултан Даулетов
Покраска чистка берген, құтты жасап берды,ыстерыне береке берсін
Айжан Кошикбаева
Мен аяқ киімімді хим чистка жасаттым! Өте керемет прям лоферім жап жаңа болды
Мирзафар Миркамилов
Супер ұнады
НЖ
Нуралы Жолдасбек
Керемет тазалап берді 2 рет өткізіп отырмын 😁👍
Rinat Zakriyanov
Круто , быстро, чотко , чисто .
АУ
Айгуль Утешова
Классно почистил, мне нравиться Сервис 😁🙌
ТР
Тойынкүл Рақымбек
Pulito ұнады таза,тез жасап берді рахмет👍
Жансая Мамадали
Кроссовки жақсы тазалап берген, бірақ замш аяқ киім дұрыс тазаланбаған. Бетін қырып жіберген, түсі өзгеріп кеткен 🫠
ADILSERVICE UNLOCK
Рахмет кыздарга , жаксы тазалыктары сервис мыкты 10/10 срочно еды аиткан уакыткка дайындап берды ✅
Асел Алибекова
Портят обувь. Замшу испортили, будто тупо железной щеткой чистили! Абсолютно не стоит своих денег. Замша стала как пух! Столько восторженных отзывов дают ощущение «купленных», инстаграм тоже красиво оформлен. Жаль, что повелась на красивую картинку, по итогу получила некачественную ДОРОГУЮ услугу.
XIII ㅤ
работает на качество советую👍
Байбосын Даурен
Оте таза жуады👍👍👍
МТ
Мурат Тобагабилов
Я рад и довольно, туфли после чистки выглядит новые и чистый. Работа выполнено аккуратно и качественно. Теперь только сюда буду обращаться 👍😊😊😊😊😌😌😌
ЕА
Ерболат Арыстан
Аяқ киімім ұнады, таза болып қалды , көңілімнен шықты ✊👍
Адиль Досжан
Просто ужас химичистка, аяқ киім ескіріп кеткен келгенде тесіліп жыртылып келген ужас жаман болып келген деп қоймайды, айтып түсіндіріп тұрмын таза жуылмаған деп бұданда ужас еді дейді еще. Просто слов нет, после химичистки кроссы 6000 тенге за услугу еще осындай состояниемен забираю больше ни ногой !!!!!!
Altay Tanatar
Отличная химчистка обуви! Принёс свои кроссовки в не самом лучшем состоянии, а забрал — как новые! 👟 Всё аккуратно, без запаха химии, материал стал чистым и мягким, а подошва — как будто только из магазина. Особенно понравилось, что всё сделали вовремя и с вниманием к деталям. Большое спасибо мастерам за профессионализм — теперь буду обращаться только к вам!
MS
Mariya Shaiman
Отлично попистили как новые 😍😍😍😍
Ernur S
Спасибо большое обувь как новая👍🏻
МИ
Марат Иман
Ресепшндегы кыз сыпайы жаксы екен, барин тусиндирип берды . Кушты , тез тазалап берды. 👍
КЖ
Курбанай Жандосова
Спасибо большое, обувь как новая, все чисто
Самат .
Аяк киымдерим жана болып калды. Шымкенттегы номер 1 химчистка
ZK
Zangar Kalim
Өте кушты унады маған керемет екен
D .
Тез және жылдам тазалап берді. Мастер жұмыстары көңілімнен шықты. Осы химчистка ға ғана беріп тұрамын 👍
AN
Arman Nazar
Ужасно делают
Asadbek Bazartaev
чистка істейміз деп краска жағып қойған 2 рет кіген соң краскасы көшіп кетті ахшасына арзымайды ешё қымбат😢
KA
Karakat Agabek
все прекрасно, хорошо почистили обувь👍
Акерке Амантаева
Өте керемет тазалап жане бояп берді рахмет улкен Кызметкерлері оте сыпайы барлығын түсіндіріп берді
Абай Иргалиев
Быстро, удобно, качественно! Не первый раз оставляю им обувь Мастера в своем деле
ДУ
Динара Улумбаева
Сөзім жоқ, до того ужасно жасаған , краска жаққанжары айбақ сибақ, просто ужас. Ақшаны сай емес . Мүлдем тапсырмаңыздар. Жұмыстары нашар.
SR
Saya Rysbaeva
Админ Балаусага рахмет, сыпайы ары кышыпейыл!Аяк киымдерымды бурыннан осы жерде тазалатам, рахмет!
abay .
Супер
МЖ
Мухтар Жарменов
Оте керемет уже 15 аяк киым бердым таза истелген номер 1👍
ЕШ
Елена Шинкарева
Отрицательные эмоции остались после посещения химчистки. При приеме обуви одна ценая политика, после выдачи цена вырастает. Качество чистки не соотвествует ценовой политике. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!
RO
Raim Orazbayev
Очень доволен результатом
Сундет Килыбек
Ен жаксы химчистка обуви! Аяк киымдерыме жана омир сыйладв
Aru Aru
Керемет қызмет, аяқ киім жаңа сияқты! Аяқ киімімді тазалатуға апардым, нәтижесі күткенімнен де жоғары болды. Бүкіл дақтар мен кірлерді мұқият тазалап, бастапқы қалпына келтіріп берді. Түсі ашылып, жарқырап тұр. Тіпті табанын да жуған – бәрі тап-таза. Қызметкерлері сыпайы, атап айтсам Балауса кәсіби түрде қабылдап, аяқ киімді сақтықпен өңдеді. Уақытында дайындап берді. Енді барлық аяқ киімімді осында әкелем! Ұсынамын!
Динмухаммед Ильяс
Керемет,маған ұнады!
НЕ
Нурлан Ерлан
Тапсырдым, уақытында алдым. Керемет. Ұнады. Аяқ киім тап таза болып тұр. Келіп тұрамын енді
КА
Кулжан Аманкулова
Аяқ киімдерді тазалауға қалдырғанмын барін жаксы істеп берді,көңілімнен шықты Бәріне советую
КБ
Камилла Байтенова
Качественно и аккуратно отчистили всю обувь за один день ,работают на советь 👌молодцы и вежливый персонал, все объяснили и оформили доставку . Обязательно буду обращаться снова и снова🤝👍химчистка номер 1 🙏
Нурсултан Серипхал
Рахмет аяк киім жаксы тазаланды,кыздар жаксы сыпайы Рахмет улкен
Inkar 🤍
Керемет хичистка. Жылдам және таза жасайды.
Диас Мухтар
Спасибо вам большое. Экспресс чистка за 2 дня идеально почистили замш. Выручили 👍👍
Pх
Pulito, химчистка обуви
31 мая 2025, официальный ответ
Огромное спасибо за ваш отзыв и оценку. Будем стараться и дальше 😁