Hanym beauty
4.4
4.4
Akniet Aaa
В восторге
Назерке 😍😍😍 жұмысы жақсы, қатты ұнады 😘 әдемі и ауыртпай жасап береді♥️♥️
🤍 🤍
В восторге
Маған кушты ұнады,Назерке мастер зор жасады❤️❤️ поддержка беріп, кушты әңгіме айтып ауыртпай жасап береді🥰всем советую💕💕💕
UU
Ulbosyn Uisinbek
Было средне
Девушки очень вежливые и приятные, обслуживание хорошее. Однако на руках остались некоторые волоски после процедуры. Хотелось бы более аккуратного результата.
A.
Совсем не понравилось
Делала шугаринг в этом салоне и осталась недовольна. Воск во время процедуры был холодным, из-за чего удаление волос проходило плохо и было намного болезненнее, чем должно быть. Мастер работал неаккуратно, результат тоже не устроил — остались волоски и появилось раздражение. Ожидала более профессионального подхода.
Arailym Asakhaeva
В восторге
Барлык қыздар керемет өз ісінің мамаманы келсеңіздер өкінбейсіздер 🌸🌸 Назерке мастер ашық жақсы қыз
GY
Guzal Y
В восторге
Была первый раз, не пожалела, девочки очень хорошие и опытные! Советую всем!!!
MK
Meruka Kantore
В восторге
Өте жоғары сапада жұмыс жасайды мастерлері жақсы❤️
Aigerim Ainabek
Маған ұнады🫶🏻 Назерке мастер молодец, өте таза и ауыртпай алады. Советую 👍🏻
KR
Karligash Raeva
В восторге
Назерке деген жас мастер қыз қабыллады. Өте қолы жеңіл екен Тек осында келемін деп шештім. Всем рекомендую этот салон. И цены приемлимые
Bal Eskaraeva
В восторге
Қыздар өте жақсы. Клиентпен отношениелері де керемет. Назеркенің қолы алтын енді 1 жылдан бері Назеркеге келемін. Рахмет❤️❤️❤️
ЗН
Зухра Нишанова
В восторге
Спасибо коллективу ханым бьюти, очень вежливые , быстрые , аккуратные , всегда приветливые, Особенно мастер Айман ❤️.Удачи вам 👍
I8
Iphone 8
Отте Кушты кыздары тамаша Аружан отте жаксы жумысы
K
Karligaw
В восторге
Очень хороший центр. Чисто всегда и девочки приветливые. А цены вообще супер. Сегодня была у мастер Айман. -мастер своего дела.А главное хороший подход к клиенту. Спасибо вам за ваш труд
Адельия Абдуашим
В восторге
Здравствуйте, Каусар топ мастер спасибо ей все четко и быстро ) спасибо большое. Буду приходить только в ней😍😍😍❤️🫶🏻
ЖЖ
Жулдыз Жулдыз
В восторге
Шугаринг студиясы өте жайлы,өзім осы жақтың тұрақты клиентімін😍 Мастер Аружаның жұмысы тез әрі,ойымдағыдай🥹мастердің өзіде қатты ұнады маған💐✨
тяжелый люкс
Совсем не понравилось
жүнімізді жұламыздеп бардық, терімізді емес! Өңшең жұмыс жасай алмайтындарды жиып алған, өтірік өтірік істейді. Болмаса бағаны көтеріңдер, нәтижелі жұмыс үшін. Болмаса вообще жаба салыңдар.
Polina Blagova
Совсем не понравилось
Хожу на шугаринг не первый раз,всегда убирали под чистую,сегодня была у них в салоне,будто ничего и не убрали,девочка с таким не довольным лицом делала свою работу будто я её заставляю это делать,работу сделали максимально не качественно
Айгерим Мынбаева
В восторге
Здравствуйте, Назерке топ мастер спасибо ей все четко и быстро ) спасибо большое. Буду приходить только в ней 😍😍😍
AN
Amina Narova
Совсем не понравилось
Бүгін барған едім воще ұнамады Диана деген мастері ужас клиентпе сөйлесуді блмиді клиенттерді тек обсуждать етеді недеген масқара бір карамелмен барлық жеріңді істиді екен арзан деп барудың керегі жоқ подмышкам көгерп қалды өкндим барғанма басқа мастерлері жақсы бірақ қолдарыда жеңіл
ШТ
Шолпан Тулегенова
В восторге
Қыздарға үлкен рахмет өтте кәсәби дәрежеде өтте сапалы қызмет көрсетеды ханым салоны сәтілік жұмыстарыныз алға баса берсін
UG
Uliksat Gulzhan
Жұмыстары таза,тез
TO
Tahmina Oktamovna
В восторге
Ару такая приятная девушка. Спасибо ей все классно не болезненно. Постоянная клиентка.
Akberdiyeva Bibizhamal
Мастера классные!
Aigerim Zhamantaeva
Совсем не понравилось
Маған вообще ұнамады өте нашар өзіңнің үстіңді өзіңе сүрткізіп саусақтардың түгін жұлуды білмит денем барлығы қырған сияқты болып тұр сөзім жоқ 1 ші рет көрдім бұндай жерді ақшасын төлеген соң нәтижелі жұмыс болғанын бүкілі қалайды НАШАР!
Hb
Hanym beauty, центр эпиляции
23 февраля 2026, официальный ответ
Салеметсіз бе? Пікір қалдырғаныңыз үшін рахмет! Бізді таңдап келгеніңізге қуаныштымыз, алайда Сізд…
Arailym Alibek
В восторге
4 жылдан асты осы жерге келемін. Кыздар өте сыпайы күшті мастерлер! Ару мастер жақсы! Көп рахмет! Всем советую, очень доступный прайс!
Коркем Мелдебек
Қыздары күшті өте сыпайы❤️❤️❤️🔥🔥
Аружан Кадирова
В восторге
Мастер Ботаға , салон ұжымына рахмет, тез әрі ауыртпай әрі арзан бағада жасап берді енді тек осы салонға келемін ❤️😍
Gulziya Nurpeysova
Бота, мастер своего дела 👍😘😘😘
Акжамал Аден
Совсем не понравилось
Осы жерде постоянный клиентпін, бүгін тағы да запиське жазылып келдім, өзі уақытымнан бұрын келіп, кезегімді күтіп отырмын, мастер босағанда мен кіретін кезек келгенде жаңадан келген администратор мені емес басқа клиентті кіргізейін деп жатыр, менің кезегім екенін, менің кіруім керек екенін айтып жатсам, сөзге түсінбей күтіңіз деп отыр, мен тағы қанша уақыт күтуім керек деп сұрап тұрсам, маған айқайлап дауыс көтеріп, мені тыңдамай отыр. Очень грубое отношение, даже ужасное отношение клиента! Мен қыздардың жұмыстарына ризамын, бірақ администрация тарапынан мынау үлкен қателік, басшылық тарапынан кері байланыс күтемін!
Hb
Hanym beauty, центр эпиляции
27 февраля 2026, официальный ответ
Саламатсыз ба? Біздің салонның тұрақты клиенты екеніңізге қуаныштымын! Ренішіңіз орынды! Түсіндіре к…
SS
SHarbanu SHarbanu
В восторге
Бүгінгі Ару кыз ұнады ауыртпай жаксы жасайды Аруға баруға кеңес беремін❤️
РМ
Розалина Мс
В восторге
Мастер Бота супер делает шугаринг, вообще без боли
ГТ
Гулнар Турабаева
Мастер Ару самая классная
ҚС
Қаракөз Султанбекова
В восторге
Бота мастерге коптен коп рахмет)) ауыртпайд, таза етіп алып берді🌺💞
𝒟𝒾𝓁𝒷𝒶𝓇𝒶 𝒮𝓊𝓁𝓉𝒶𝓃𝒷𝒶ℯ𝓋𝒶
В восторге
Прихожу сюда во второй раз. Девочки очень профессионально выполняют свою работу. Мне понравилась мастер Ару.Очень вежливая, аккуратная и очень общительная. Соблюдает внутреннюю гигиену, что я обратила внимание.Рекомендую.Девочки приходите 🥰🥰🥰
Нурдана Каналова
Совсем не понравилось
Ужасное вонючое место, во первых не могут нормально записать, нет клиентоориентированности, желают неправильно больно ,ужасное место
GK
Gul Kony
Номер 1 салон👍 рекомендую
ДА
Дариға Артықбай
В восторге
Айдана мастер, жұмысы керемет, қатты ұнады, екінші рет келуім, жұмыстарына көңілім толады, клиентпенде жақсы қарым- қатынас жасайды, рахмет 😘, келуге советую
ZB
Zhaneli Bektemirovna
В восторге
Рақмеет көп көп. Адамгершілігі бар, жауапты, всегда жылы қабақпен күтіп шығарып салады. Жұмыстары да тиянақты. Тек сәттілік😘👍🏻👍🏻👍🏻 мастер своего дела👍🏻
Aruzhan Meldebek
В восторге
2022 жылдан бері келемін🥰 Салон өте керемет , мастерлері жақсы жасайды❤️ Каусарға көп рахмеет🫶
ЛМ
Лаззат Мекенбаева
В восторге
Мастерлері өте сыпайы өз істерін ұқыпты жасайды.Мен мастер Каусарға барамын жылдам әрі таза жасайды
aru ss
В восторге
Хочу поблагодарить мастера Бота за отличную работу 🌸 Очень внимательная, аккуратная и приятная в общении. Всё прошло комфортно, в чистоте и спокойной атмосфере. Осталась очень довольна результатом, обязательно приду ещё и буду рекомендовать 💖
Частый гость
Салтанат Кайратовна
Қызмет сапасы көңілден шықты
MA
Merei Akbolat
В восторге
Бота мастер мен Каусар мастер қатты ұнады. Очень вежливая девушки🫠. Асиресе Бота мастер жакында ауысып келседе колы женил екен. Жумыстарыныздын енбегин кориниздер❤️❤️❤️
МН
Малика Нуралиева
Совсем не понравилось
Сегодня была у вас , это просто ужас, слов нет 👎 уже 7 лет как хожу на шугаринг такое вижу в первые !во первых было очень больно, во вторых совсем не чисто убрали , как будто просто бритвой побрили 😬🤦🏻♀️ имя мастера не спросила оказывается грубая такая , как будто первый день работает не умеет правильно делать шугаринг , такое покраснение и раздражение после процедуры. Я говорю что за работа , она мне в ответ ты после бритвы что получилось , то получилось ! Ужасно одним словом, никому не советую🙅🏻♀️
GS
Gulnaz Serik
В восторге
Очень хороший салон, советую всем. Все идеально, а самое главное без боли. Прихожу уже несколько лет. Очень хорошие девочки.
Аиым Алдияр
Совсем не понравилось
Вообще не стоит баруға бірінші рет бардым ещё стандарт емес комфортқа жазылдым комфорттың К деген әрпі жоқ. Одноразовые тапочки берілет деген олда жоқ. Все тело 8 к делінді ладно дедім бірақ қолыңызбен подмышки жұлынбайды дед воскпен көрсеңізші дебем воскпен істеитін мастер жоқ дед сонда нешүн барып тұрмын мастерлеріңіз білмесе істей алмаса.Онда жазып қойыңыздар средны өскен нәрселерді сахармен жұла алмаймыз воск мастері болмай қалады жартысын істеп жартысын істемеи жіберуіміз мүмкін деп. Комфорт қай уақытқа жазыласыз сол уақытта кіресіз дед 10 минут күтіп тұрдым оның өзінде екінші рет барып өзім аитқанда ғана кіргізді. проста ужс сәл адамдармен сервиспен жұмыс жасауды үиренсеңіздер ееді бармастай болдым
ҒА
Ғазиза Асилбек
В восторге
🫶 керемет салон кыздар өте жаксы жұмыстары тиянакты🥰
GA
Guldina Akhshalova
Совсем не понравилось
Мүлдем таза істемейді қалып қалып кетеді мүлдем барып керек емес 😡😠 Үйге келіп пинсет ұстап өзің аласың қалғанын вообще жасай алмайды екі ре бардым біріншісінде де солай болады сосын басқа мастерге барсам тағы солай поху* жасай салады
Ширин Шаназарова
В восторге
Осымен 4ш рет келуім бұл салонға, Назерке деген кызға брнш рет істтетм прям керемет қолы жеңіл тап таза істиді екен раааахмееет❤️❤️❤️
Динара Тукманбетова
Все супер👍 обслуживание хорошее👍