Logan

Образовательный центр
55 оценок
55 оценок
Janik Janikjanik2 отзыва
Бала үшін сапалы дайындық таңдау-ата-анаға үлкен жауапкершілік. Біз Логан курсын ұзақ ойланып таңдадық, және бұл ең дұрыс шешім болғанына қазір толық көзіміз жетті. Алғашқы сабақтан-ақ баламның қызығушылығы оянып, бұрын қиын көрінген логикалық тапсырмалар жеңіл шешіле бастады. Ұстаздары өте сауатты, жылы шырайлы, әр баланың мүмкіндігін көре білетін мамандар. Баламның әлсіз тұстарын анықтап, жеке жұмыс жасап, қысқа уақыт ішінде жақсы нәтиже көрсеткеніне таңғалдық. Сабақтар нақты жоспармен өтеді, кері байланыс үзілмейді, ата-анамен байланыс өте жоғары деңгейде. Әр апта сайынғы есеп, тест нәтижелерінің динамикасы, үй тапсырмаларын түсіндіру-бізге баланың дамуын бақылауға үлкен көмек берді. Ең маңыздысы-баламда “Мен мынаны істей аламын!” деген сенім пайда болды. Осы сенімнің өзі-үлкен жеңіс. Логан командасына алғысымыз шексіз. Барлық ата-анаға шын ниетпен ұсынамын. Бұл-нәтиже беретін курс.
АБ
Акжан Бахитов3 отзыва
Сәлеметсіздер ме! Мен, Бахитов Акжан Едилович, LogAn курсының оқушысымын 💪📚 Бұл курсқа алғаш келген кезде менің деңгейім айтарлықтай төмен болатын 😔, бірақ уақыт өте келе мен өзімнің үлкен өзгеріске жеткенімді байқадым. LogAn курсының сапалы сабақтары мен ұстаздардың қолдауының арқасында мен білімімде де, сенімділігімде де үлкен өсуге қол жеткіздім 🚀 Бүгінде мен НИШ ХБН Шымкент мектебіне 1254 баллмен, 30-орынмен түстім 🎯🎓 Сондай-ақ КТЛ мектебіне де қабылдандым — бұл менің және LogAn ұжымының ортақ жеңісі деп білемін ❤️ 🌸 Жансая апай – біздің қамқор әрі ұйымдастырушылық қабілеті жоғары менеджеріміз. Ол әр оқушының жағдайын түсініп, мотивация беріп, барлығына қолдау көрсетеді 💫 🇬🇧 Гаухар,Ұлдана апайдың ағылшын тілі сабақтары ерекше! Ол грамматиканы өте түсінікті етіп түсіндіреді, сөйлеу мен тыңдау қабілетімді айтарлықтай жақсартты 🗣️📖 🇰🇿 Ләззат апайдың қазақ тілі сабақтары өте қызықты өтеді. Ол әр тақырыпты нақты түсіндіріп, емтиханға бағыт береді 📝 ➕Математика мұғалімдері – нағыз логикалық ойлауды дамытатын сабақтар өтеді 🧠✏️ Олар күрделі есептерді оңай жолмен шешуді үйретіп, пәнге деген қызығушылығымды арттырды 🔢 Сонымен қатар LogAn курсының бағасы да өте тиімді және баршаға қолжетімді 💵👏 Яғни, сапалы білім мен ыңғайлы баға бір жерде тоғысқан 🌟 LogAn маған тек білім емес, өзіме деген сенім мен үлкен мотивация сыйлады 🌈 Барлық ұстаздарға және LogAn ұжымына үлкен рақмет! 💐 💛 LogAn – арманды шындыққа айналдыратын ең үздік курс! 🚀📘
Asik Kerim5 отзывов
Логан» курсы – НЗМ-ге дайындалғысы келетін оқушылар үшін ерекше мүмкіндік. Бағдарлама балалардың білімін жүйелі түрде дамытып, оқуға деген қызығушылығын арттырады. Сабақтар заманауи әдіспен өткізіледі, әр тақырып нақты мысалдармен және жаттығулармен бекітіледі. Мұғалімдер өте білікті және өз ісін сүйетін жандар. Олар әр баланың қабілетін байқап, соған қарай жеке тәсіл қолданады. Түсінбеген тұстарын сабырмен түсіндіріп, оқушының сенімін арттырады. Балалар мұндай қолдаудың арқасында емтиханнан қорықпай, өз мүмкіндіктерін еркін көрсетеді. Курстың басты артықшылығы – оқу материалының НЗМ емтихан форматына сай келуі. Балалар логикалық тапсырмалар орындап, тестілер арқылы өз білімін шыңдайды. Осылайша олар нақты тәжірибе жинап, шынайы сынаққа дайын болады. «Логан» – тек дайындық курсы емес, бұл – баланың білімге деген ынтасын оятатын, өзіне сенім ұялататын орта. Егер балаңызды НЗМ-ге сапалы әрі нәтижелі дайындағыңыз келсе, осы курсты таңдауға кеңес беремін. Логандағы Зереш апайға алғысымды білдіремін!Зере апай балдарға мықты мотивация берді олармен тіл табысып сырласы мен жан досы болды.Рахмет сідге апай😊🫶
ЛЖ
Ляззат Жандарбаева6 отзывов
Отзыв подтверждён
НА
Набира Аманова2 отзыва
Айлана Бакыткызы2 отзыва
Logan, образовательный центр
30 января 2025, официальный ответ
Айлана! Благодарим вас за приятный отклик 😌 Были рады вас видеть.
SG
Shymkent Garant1 отзыв
NM
Nazerke Mustafa1 отзыв
Отзыв подтверждён
Logan, образовательный центр
29 января 2025, официальный ответ
Nazerke! Спасибо за теплые слова 😉 Рады сотрудничеству.
🍪
Мы используем cookies подробнее