Seksenbaev Muratbek Klinikasy
Клиника
4.4
Профессионализм и внимание к каждому
Позвонить
Вакансии
4.4
Честный Отзыв
Выбран компанией
Бәрі жақсы, қанша жылдан бері келеміз ғой отбасымызбен. Мануальная терепия, массаж, ине, қыздыру, хиджама, сүлік-бәрін істеткенбіз. Доктор Мұратбектің қолы жеңіл, қолы дерт көрмесін. Қызметкерлер де тез, ұқыпты, сыпайы жұмыс жасайды. Маиданың хиджама істегені де ұнады, бетіме дейін істеткенмін. Содан кейін черепное давление кетіп, басым қысып ауырғаны қойды, Аллаға шүкір. Енді екі ұлымызды сүндетке отырғызайын деп отырмыз, Ин ша Алла🤲🏻. Сосын қашан барсаң таза, бір қоқыс көрмейсің, адам көптігіне қарамастан. Демек Басшы жақсы басқарады деген сөз. Ыңғайлы жерде орналасқан, көлік тұрағы да бар.
Самсунг
👍👍👍👍
АA
Айка🩷 Apple
Мне очень нравится этот центр. Отличный доктор Муратбек- золотые руки, массажистка Айболган ( Айка) хорошо массирует , веселая болтушка 🥰при необходимости она продлевает сеанс массажа , когда видит проблемы со здоровьем. Уже год посещаю эту клинику. Я очень довольна. У кого проблемы с позвоночником, головные боли, лишний вес —- я рекомендую ❤️❤️❤️
BZ
Begaiym Zhambylova
Пациенттерге отношениеси ужасный! Какого черта я туда пошла, больше ни ногой! Медсестра или врач полненькая девушка, ходит на пациентов цокает! В общем платно если хотите к врачу попасть, лучше в другую клинику обратитесь
КМ
Куралай Момбекова
Керемет
Zhantore Rysbekuly
Мұрат ағаның жақсы клиникасы
Forever Young
Бір ғана хиджама алуға барсаң, бірталай нәрселерді қостырып жібереді - онсыз нәтиже болмайды, анау мынау, - деп. Ол да дұрыс шығар, сату керек, ақша істеу керек оларға да. Бірақ, екінші рет келуге деген тілек тумайды.
ТТ
ТОТОШКА ТОТОШКА
Осы клиникадағы Маида ға өте өте ризамын. Өз маманының професионалы. Бірінші рет қорқып барғанмын. Өте таза и професионально жасайды. Результат өте тез уакытта білінді.Мен бұл кісіге сенемін ,Жұмысын өте мықты атқарады Пациенттермен өте әдемі сөйлеседі аурып барған адам емделіп кетеді.Барлығы үшін көп ризашылығымды білдіремін. Мен Маидаға жақсы, мейірімді, жарқын өмір тілеймін. Осындай мейірімді, қайырымды, жақсы адам үшін тағдырға алғыс айтамын және шын жүректен Маида қызға денсаулық, үйдегі молшылық, ішкі үйлесімділік үшін қуаныш тілеймін.Еңбегі өне берсін.
А А
От массажа честно говоря кайфа не получила,было больно,волосы обляпали маслом и одежду,по времени тоже не стоит этих денег,всего 20 минут массаж где тебе трут одну и ту же точку и минут 5 мануалка где доктор издавал крики больше чем я,желания еще раз сходить не возникло.
Муратбек Сексенбаев
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Selena Smail
Отличная клиника всем советую
Н
Нурзат
Асаламуғалейкум! Мен Эльмира ханымның массажн қаблдадым. 2 күнде нәтиже берді аяғымды басып жүріпжүрмн рахмет сізге. Келулеріңізге кеңес берем
E
Ermek
Ассаламуагалейкум!Мен бул клиникада толык мануальная терапиянын толык курсын алдым.Бырыншы жарты сагат массаж жасап артынан мануальная терапия жасады.Массажисттер оте керемет.Муратбек бауырыма Рахмет!
Айдана Абилдаевна
Кассадагы кыз вообще куып кеткен жыртындап көзге өте жаман коринип тур.Сондай жерге укыпты салмакты кыздар кою керек
Айдана Абилдаевна
Куаныш Кемеров
Мұратбек мырзада 2015 ж. бері ем алам. Барлық емі жақсы, әр қашан Мұратбек мырзаның қадағалауымен жүреді. Маке қолың дерт көрмесін 👍
QE
Qazaq Energy
Ассаламуалейкум баршаға. Мен Мұратбек мырзаның емдеу орталығына осымен 3 рет келдім. Аяғымды басалмай келіп массаж,мануалды терапия қабылдап жақсырып қалдым. Рахмет сіздерге Мұратбек мырза Алла разы болсын сіздерге. Құдайқаласа үлкейе беріңіздер. Эльмира ханымды да атап өтейін ол кісі уқалауды жақсы жасайды спазмды алып қатқан жерлерімді босатып жақсы болдым. Білікті маман екені көрініп тұр. Ол кісіге де бар жақсылықты тілеймін.
Меруерт Айтимбетова
Обратилась с болью между плечом и лопаткой. Рекомендовали массаж и мануальную терапию. Направили к массажистам. Массажисты хорошие. Каждый со своей практикой. Кабинеты с офисным ремонтом. Реквизиты, оборудование ОК. Видно, что владелец вложился. Проблема в том, что как и в любой казахбайской частной конторе нет ответственного отношения к пациенту. Для начала нет системы записи). Даже если ты устно договариваешься на одно и то же время целую неделю, риск вовремя попасть к определенному специалисту невелик. Понимаю, вопрос к руководству. Ресепшн только деньги считает, не смотрит в глаза и отвечает не на все вопросы. Не понравилось, что мануальную процедуру вы получите не каждый раз, потому что просто доктор занят или отсутствует, а заплатить заранее будут просить. Болевой мы на конец курса не вылечили. Проработали кривую спину), по возможности вытягивали позвоночник, пробовали мануалить внутренние органы, убирали отёки, подтягивали кожу лица). Вернуться я бы не торопилась.
Полиграфия ИП Орынбасар Теплица
За 6000тг сначала сделали массаж 15-20мин. После мануальную терапию. Болел шея, не отпускал. После 1 сеанса отпустил. Если еще буду в Шым, обязательно заеду. В Алматы за такую сеанс цены начинается от 20К.
Жангали .
Там одно массажистка очень взбесило меня, массаж у нее ужасный, болтает по телефону, обляпал мои волосы и одежду маслом. В пустую потратил свое время и деньги. Она в сероватых штанах советую не идти к ней