Автомойка самообслуживания
Автомойки
3.9
3.9
Amanzhol Asanov
Прикин пеша осындай болады екен
Айганым Тайын
Отлично!
Aibergen⚔️ 💯
Мойка өте тар машина жуу Невозможно нащар👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
НП
Нурсахаба Пернебай
Бокыстары өте тар,екен ұнамады👎ыңғайсыз
Sardor ar
👍🏼👍🏼
Алибек Алмаханов
Мойка нормально.Воздухты калай косатынын түсінбедім.Сұрайын десем ешкім жоқ.Воздух қоса алатын батырма көрінетін жерге қойса дұрыс болар еді..Иесі келіп көбік нашар шашылып тұр деп айтты.Бірақ оған бола көңілім түспеді.Бастысы болашақта кемшіліктерді тураласа болды
Magzhan Maratovv
Вообще нашар пенасы да нашар келуге не стоит👎🏻
JA
Jaxa Ahmadvaev
Слишком тесно давлении нету пылесос не работает не советую ребята
Kudiret Mukhtaruly
Бокстары тар, еркін жуа алмайсың. Судың орнына көбікті араластырып шығарады. Орталықта тұрғаны болмаса, плюс таппадым. Шеткі аппараты сынып тұр, қанша салғаныңды, қанша қалғанын көре алмайсың. Оператор телефонын алмайды
Айдархан Пиримкулов
Отличная мойка
Нурмухаммад Абдразаков
Отличная мойка пена хорошая, Каспи QR работает, сетка есть даже средства для чернения баллона бесплатно.
Мухаммад- Али
Беспонтовая мойка , химия слабая , как будто просто водой грязь смыл
ББ
Баха Баха
Мусор мойка.. пена как вода. Пена самый простой мусор,