Жемчужина
Баня
В здании
Мухтархан Сейдаханов
Баня, керемет. Пар мен ойлағаннан да мықты. Жанар әпкеге рахмет, кешігіп барсақ та кабина тауып берді. Ризамыз✊🏻
Asanch1k 🙋🏻
Өте керемет мен ойлағанданда күшті болды келіңіздер совет берем
EA
Erkebulan Aitugan
Өте керемет мен ойлағаннанда күшті болып шықты
AT
Ali Tulen
Баня жемчужина іші өте зор екен.Іші дәу. Жуынатын жерлері көп.
Alıkhan Kz
Монша күшті, пары ерекше. Іші тап таза бізге қызмет көрсеткен Жанарга рахмет 👍
ЖА
Жаным Арсен
Маган оте катты унады. Пары да обслуживание сы да .
Moldir Yessaly
Персоналы, ресепшны грубые, иши тери сасып кеткен, хлор мулдеем жок! Тазалык, иыс туралы промолчу! Никому не советую!!! Нурайга барындар деп тур ресепшндегы кыз)))
Акежан Кожахметов
Нашар
Аман Нурлибаев
Керемет Унады 👍👍👍
asik onalbekov
Жемчужина ойбоо сұмдық,ұнады пары ыстыққ кайф одан кейін бассейн ой рахатынай🥰
Арсен Оналбек
Aliaskar Ahshaev
Баня унады Рахмет
DS
DANA SULTAN
Эльвира апшеге ракмет❤❤❤ обслуживание на высшем уровне
ЖГ
Жандос Гузанбай
Баня жақсы әрине. Бірақ пилингист уақытылы келмейді , іште жүріп қай та қайта ары бері өтеді мені аласызба десең міндетсініп жауап қайтарады . Тіпті пилингист өз міндетін толық атқармайды. Артық айтсам кешіріңіздер бірақ бұл үлкен - . Пилингист екеу екен мені Эля ма Эмма ма деген бірқыз алды өөөте нашар өте . А так баняға можно спакойно кеп демалып кетуге
Nurs Polatov
Bekzat Asanov
очень хороша баня
FK
Fatima Kaldarbek
Жемчужина өте жақсы баня екен парлары, басейндері барлық жері жақсы екен маған өте қаты ұнады келіп көріңіздер!
Ruslan Aulbek
Күшті баня советую
БД
Бисултан Дутбай
Недавно была в бане «Жемчужина». Комната была чистая. Мне понравилось. Чисто приятно. Но пилинг пришлось немного подождать. В какой-то момент подошла девушка, пилингистка, и начала со мной спорить. Ругалась со мной говорила гадкие вещи и угрожала. Я была вынуждена сделать пилинг там, потому что уже сказала ей об этом перед тем, как зайти.И к меня не было времени.Она делает пилинг очень плохо. У меня нет слов, чтобы сказать. Это просто ужасно. Насколько я помню, девушка, которая делала пилинг, была невысокого роста и плотного телосложения
Меруерт А
Булай улкен адемы кылып баня салган сон, сервис дурыстау керек! Кушты отзывтарды окып, шынымен жаксы екен деп алдын ала звондап броньдап келдык. Пилинг барлыгын, заранее айттык жане кырып жатканда да ескерттык. 1 сагат откен сон Пилинг жасайтын адам вообще босамайды деп келип тур. Урыс-керыспен келды Раушан деген апше. Мынау Звезда только сол кысы ушын, пилингты оте жаксы жасайды екен👍🏻. Сатып алатын, судын ассортименты-0. Фен кабинкалар жакта мулдем жок. 1 этажга тусып общий залдан барып шаш кептырдык. Феннен 5 минуттан артык кептырсен куйыктын иысы шыгады. Уже 1 рет куйген фен-ау. Обслуживание ноль.
ЕЖ
Ержыгыт Жуматай
Баня жемчужина өте тамаша екен барсаң өкінбеңсің өте таза кең барыне ракмет керемет
Елдар Мамырбай
Керемет Баня общий, кабинка бәрі әдемі. Таза, әдемі, парыилкасы ыстық зор👍🏾👍🏾👍🏾
Мусабек Молдахан
Әдемі баня екен адамдары сыпайы екен,кабинка таза,пары ыстық екен,оддуши шомылады екенсіздер
Мейрхан Биржан
Баня жаксы ,пары кушті
KK
Kamila Kabil
Обслуживание персонала ноль, кабинки нечистые ,немытые ,воняют , напор воды в ракивынах нету, собой воды нельзя брать а выбр напиткав нету , за свою цену не стоит не советую .🤦🏻♀️ увидев комментарии что хорошее отзывы подумала что сами написали противоположный отзыв вообще не стоит. 🤦🏻♀️👎
Ринат Кантуреев
Оте нашар уакытына жауап береалмайд. Барсан кутип отырасын ылги. Обслужвание оте томен
FM
Free Man
Хорошое место советую всем
Алмаз Избасаров
келмиву койындар бомайтын баня,обслуживания ноооль менюда жок,анау кассадагы кызба апшема вашше клиентке сыйластыгы жок бакырайып турад
Т
ӨмІрБеК ТуРсЫнҚуЛоВ
Нашар бания екен кабинкасы 1 сағатына 5 екен ишо қымбат дым унамады
ДТ
Даниел Турабеков
Жемчужина өте күшті екен баня екен
BM
Bekaris Mutalhan
Жемчузна оте жақсы баниа іші оте әдемі маған ұнады
Zangar_🖤 .
Тема
Абдулазиз Әбілхан
Парилка бассейн дерзкий екен VIP тамаша айтарга соз жок!
Zhalgas Meirambek
Өте рахат бассейн таза ішттері таза
°_ °
Бассейн кушті
Аскар Алипбайулы
Трасса ремонт қашан көрсең,кіріп шығу киын машинамен,кабина бағасы қымбаттау а так баня жақсы
Abylaihan Asylhan
Баня супер есть все услуги. благадарю за все