Moloko
Фотостудия
balausa ♡
Сапалы күшті екен👍
Аида Анарбай
Грязно, нет клиентоориентированности, цена завышена. Никому не советую. Оплатили 10К на один зал. Думаю, ну ладно, главное чтобы хорошие фотки получались, а таам, ремонт не свежий, лампы уже не горят, моргают. Освещение 0. Были зимой, увидела сегодня рекламу, вспомнила свое возмущение. И пишу тут. Закройтесь лучше
Аксауле Азымханова
Фотостудия ұнады, фотограф молодец жігіт екен
Бибинур Туранова
Керемет фотостудия жарық бәрі керемет Локация өте көп
Асем Орынбасарова
Фотостудия очень понравилась😙
Akerke Auyeskhan
Өте керемет .Барлықтарыңызға ұсынамын.Қызмет сапасы жоғары 😍😍😍😍.Жайлы сапалы.
Ясина Бакыткызы
😍😍😍
no name
👍👍👍👍👍👍
Дулат Рустембеков
Трубку возьмите, че за виньетки сделали вы нам? Че за безответственность?
ШШ
Шұғыла Шцмыр
Бүгін фотосессия жасадық қатты ұнады, жарық ,лакация бәрі әдемі. Іші таптаза ❤️❤️
БИ
Бибит Ибадула
Студия топ😍
Ali 🪐
Номер 1 в Шымкенте, атмосфера просто 🪐
Ердау_ Ерсұлтанов
Еең көңілден шыққан студия болды! Молоко фотостудиясының ұжымына көп көп рахмет✌🏻✌🏻
Gulnazym Orazaly
іші өте керемет
Альмира Оразымбетова
Керемеет🧚🏼♀️оте эстетикалы
ZA
Zhanerke Aidarhan
Өте керемет фотостудия! Обслуживание 👍👍👍
MAKSAT SHAGYRBAY
АЙТҚАН УӘДЕСІНДЕ ТҰРМАЙТЫН, ҮЛКЕН АДАМДЫ КӨЗДІ БАҚЫРАЙТЫП ҚОЙЫП, АЛДАЙТЫН фотостудия. Қалада басқа жақсы студиялар көп, соған барыңыздар.
KK
Khansultan Kemel
Душно и жарко. но фотозоны хорошие, оцениваю на 8/10, советую вам поставить кондиционеры или же вентиляторы. цена немного дороже, после сьемки пришел домой и увидел акцию за час 5тыс тенге. Хотя на это не намекали в студии 🥲
ДА
Дана Али
Жауапкершілік деген атымен жоқ мың рет звондап жатырмыз 2-күннен бері иә немесе жоқ деп бір жауабы жоқ өте нашар екен клиентпен сөйлесуді білмейді
BA
Bakirova Aruzhan
Маған өте қатты ұнайды осы студия,адамдары да керемет жандар,локациялары да әдемі😍😍😍
Dariyaaa 💋
не знаю почему у них высокий рейтинг но вообще сойлесуды былмейды. фотограф жаксы тусыре алмайды монтаж вообще айталмайм. грязный, не стоит
KM
Kuralay Moka
Самая ужасная фотостудия! Везде грязно, не убрано. Свет плохой. Никакой клиентоориентированности. Администратор грубит и не умеет общаться с клиентами.
СА
София Азизова
Күшті фотостудио 😍🫶🏻
‘ Sundetovch
Оте жаксы фотостудия, локациялары коп, іші таза, барлыты жана Кушті, кушті контенттер жасап кайта аласыздар Обслуживание тоже жаксы, сізге кажетті жағайдын бәрі жасалган, маган ете катты унады Барлыктарынызга советую😍
Асель Сейдахым
Өте жақсы фотостудия, локациялары көп, іші таза, барлығы жаңа 😍😍😍 Күшті, күшті контенттер жасап қайта аласыздар🤩 Обслуживание тоже жақсы, сізге қажетті жағдайдың бәрі жасалған, маған өте қатты ұнады Барлықтарыңызға советую
ГМ
Гулнур Медетбай
2 жылдан беры менын тандауым Молоко фотостудиясы дизайнмен ерекшеленетин жиы фотозоналарды ауыстырып туратыны клиенттерге на встречу всегда баратыны конылыменен шыгады Кунын шатастырып алсанда тусыныстыкпен карап уакытын туралап турады 🥰Кыздары отте Жаксы кулып карсы алады ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Елдос Абилкасым
Өте керемет жер, сервис обслуживание жылдам жоғары деңгейде. 👍🏻👍🏻👍🏻
AM
Aaaaa Mmmmm
Керемет студия ,киім киіп шешінуге өте ыңғайлы 🫶🏻Ішінде барлық проф заттар жаңадан помещение өте кең 👍🏻👍🏻👍🏻 ішінде 20 адам жүріп фото видео түсірдік .Қыздар сондай керемет бәрін көрсетіп ұсынып жүгіріп жүр .Енді тек осында келеміз 6 сағат жүріп 2 зонада үлгердік түспеген әлі 4-5 фотозона бар.Іші кеңң тап таза 🔥🔥🔥🙌🏻Рахмет сіздерге
DK
Dauren Kadyrbaev
Керемет👏👏👏👏 Все понравился
Allanazar Abdislam
Недавно посетил фотостудию Moloko, и остался в полном восторге! 😍😍 Пространство студии продумано до мелочей: стильные декорации, профессиональное оборудование и уютная атмосфера. Особенно приятно, что все зоны оформления выглядят современно и гармонично, что позволяет воплотить любые творческие идеи. Команда студии работает на высшем уровне! Фотографы и персонал были внимательны, приветливы и готовы помочь на каждом этапе съемки. Организация процесса идеальна: от записи до самой съемки. Если вы ищете место для профессиональной фотосессии или просто хотите сохранить особенные моменты, Moloko – идеальный выбор! Рекомендую всем, кто ценит качество и комфорт.
Айгул Маханбетовна
Студия 😍керемет ! Сервис уау ! 🔥🔥🔥🔥 Студия унады , 2 сагат алыып едим тагы 1 сагат тагы локация косып берды 👍
Абзал Алматов
Іші кең, локациялап топ😍 Менеджер қыз молодец барлығын түсіндіріп, бізге дұрыс локация таңдауға көмектесті👌🏻 Жарықтар көп👍
Nurseit Aralbay
Условии нет, полно левых людей внутри, запах кальяна по всей студии, обычных вешалок нет, чтоб повесить товар
A Abusamaev
Күшті фотосесия жасайтын жер
Айсұлу Ахметова
Локоциялары көп , клиентке жағдай жасалған
MT
Madina Togisbaeva
Были сегодня у вас. Все на высшем уровне. Девушка по имени Назым очень вежливая все показала объяснила. Обычно в студиях сервис хромает. Но ваша студия 🔥 все благодаря ей. Повысьте ей зарплату 😊👍🏻
Ермұхамед Нұрмаш
Өте керемет студия. Маған қатты ұнады😍
айнеля а
Одно из лучших студий Шымкента,разнобразие локаций и отдичный сервис🤍
AO
Ainur Orinbasar
Керемет студия, маган унады, залдар оте коп екен👍
Beibit Baitaev
Өте керемет жер, фото түсіруге көп локациялар бар, подкаст , reels түсіргенге де керемет шығады жоғарғы технологиядағы жарықтар барлығы супер қыздарға да рахмет көмектесіп жүреді❤️🔥
РБ
Рабинур Баянбай
Іші таза,ыңғайлы,ішінде қыздар да күліп қарсы алып жақсы қызмет көрсетті🥰рақмет сіздерге алдағы уақытта міндетті түрде тағы келеміз,локация өте көп екен
ЕЖ
Енлик Жомарткызы
Керемет, ішінде 30 локация бар екен. Өз ойымыздағыдай түсіре алдық
Молоко фотостудиясына үлкен рахметімді айтамын. Қызмет көрсету деңгейі өте жоғары. Атмосфера мощь болды. 👍👍👍👍
Дана Алдаш
Dariga Kurmash
Мне очень понравилось 😍
БМ
Бакнур Миятбек
Рахмет жақсы, суреттер керемет шықты😍
Алина Сагитова
Обслуживание 0, как попало сойлеседы
Алтынай Орынбасар
Прям кушти студия баскаларга қарағанда таза 👍
Дархан Багланулы
Дизайн очень красивый